Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

οχι δυστηχως.... εκανα ακομα και επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη λειτουργεια που δουλευε σωστα, αλλα και παλι τωρα δεν βλεπει το myihome

τι αλλο μπορω να κανω?

Καλησπερα σε ολους. μολις συνδεσα το wd tv live,δυστηχως το μενου δεν εχει επιλογη για ελληνικα..απο που κανω αναβαθμιση?θα δω καποια βελτιωση?παντως απο το λιγο που το δοκιμασα αναγνωρισε κανονικα τον εξωτερικο δισκο και παιζει τα παντα!

Ελληνικό μενού με επίσημο firmware δεν έχει αν θες ελληνικό μενού μόνο με ανεπίσημο firmware.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ελληνικό μενού με επίσημο firmware δεν έχει αν θες ελληνικό μενού μόνο με ανεπίσημο firmware.
Μπορεις να δωσεις ενα link φιλος? ειναι ασφαλες? η θα μου κανει τπτ κολπακια μετα!

Κάτσε καλύτερα στην επίσημη φίλε μου γιατί πλέον δεν αναβαθμίζουν/υποστηρίζουν τις ανεπίσημες και είναι λίγο δύσκολο για έναν νέο να τη περάσει και να την παραμετροποίηση.

Μια χαρά είσαι και με το αγγλικό μενού αφου μια χαρά υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

Αγορασα εχθές ενα WD live, στην αρχή οταν το πρωτοεπεξεργαζόμουνα στις θέσεις δυκτίου των windows 7 μου τον εμφάνιζε ως nas σερβερ οπου μπορουσα να δω όλα τα αρχεία που υπηρχαν στο φλασακι και στο σκληρό που ήταν mounted, μετά αφου ''επαιξα'' λιγακι με τις επιλογές του και με την αλλαγή firmware παρατήρησα οτι πλεον δεν μου τον εμφανιζει ως NAS αλλά ως media streamer (αν δεν κανω λαθος τον τύπο) μ' αποτελεσμα να μην μπορώ να περιηγηθώ στα αρχεια των δίσκων. Πώς μπορώ να γυρισω πίσω και να τον βλεπω παλι ως NAS;
Ενδεικτικά ανεβαζω μια φωτο που δειχνει πώς φαίνεται ο WD τωρα και θα ήθελα να εμφανιζεται οπως το xtreamer (myxtreamer) που εχω

υγ: ειμαι στην 1.04.22

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG
    23.3 KB · Views: 37
Σήμερα πήρα το Live (τρίτο συνολικά ,δεύτερο στην σειρά από αντικατάσταση).
Αν χαλάσει και αυτό ...τι να πω.

Την ίδια μέρα πήρα και το Netgear NTV550 και αυτό καινούριο από αντικατάσταση.

Last edited:
Ε ρε φίλε πρέπει να είσαι τρομερά γκαντέμης δεν εξηγείτε αλλιώς.
Εγω προσωπικά και ένας κολλητός έχουμε πάρει από ένα εδώ και ένα χρόνο και το σκίζουμε στη χρήση παιζει ότι μπορεί να παίξει και δεν έχει πάθει τίποτα σε κανέναν από τους δυο μας παρόλο που του περνάμε συνέχεια αλλά firmware επισημα ή όχι και γενικώς κανουμε πειράματα...

Μηπως ρε φιλε το εχεις σε σημειο που δεν παιρνει καθολου αερα ή μηπως δεν του κανεις σωσρη χρηση και σου χαλανε?

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Όσο είχα την B-RAD δεν είχα πρόβλημα ,μόλις γύρισα στις επίσημες άρχισαν τα προβλήματα.
Νομίζω είναι θέμα προβληματικών επίσημων firm.

Θέμα "αερισμού" του Live δεν υπήρχε.

Λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι φταιγανε τα επισημα firmware, εκτος βεβαια απο
ενα που μπλοκαρε τα μηχανακια και τα αντικατεστησε η wd.

Στο πρώτο είχα βάλει τις B-RAD ,για ένα χρόνο δεν είχα πρόβλημα,μόλις γύρισα στο επίσημο firm δημιουργήθηκε το πρόβλημα.
Στο δεύτερο με που το πήρα έβαλα την επίσημη, δεν δοκίμασα τίποτα άλλο.
Ένα μήνα μου έβγαλε.

Γεια σας!!Θελω να ρωτησω κατι βασικο για το Western Digital TV live.Αμα ειναι συνδεμενο με projector με hdmi και το εχω συνδεσει με ethernet στο λαπτοπ μου,θα μπορει να αναπαραγει τις ταινιες που εχω στο λαπτοπ???Ο ηχος θα φευγει με οπτικη.ευχαριστω!:worshippy:

ναι άν η ταινία είναι στα κοινόχρηστα. Αλλά άν έχει μεγάλο bitrate και πάιζει απο δίκτυο 100αρι μπορεί να κάνει κολλήματα ή να χάνει καρέ.

100άρα θύρα έχει το WD, οπότε δεν παίζει ρόλο αν το δίκτυο είναι 1000άρι. Εμένα μόνο μιά φορά είδα κολλήματα, σε ένα MKV των Transformers και τελικά έφταιγε ο server που έκανε ταυτόχρονα defrag.

Ρε παιδια το συνδεσα με το tv live το λαπτοπ αλλα οταν παω network shares αναγνωριζει το λαπτοπ αλλα ζηταει κωδικο sign in!δεν θυμαμαι να εχω βαλει κωδικο εγω!Βασικα δεν εχω καταλαβει και ποιον κωδικο ζηταει!μια βοηθεια θα την εκτιμουσα...
:afro:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ρε παιδια το συνδεσα με το tv live το λαπτοπ αλλα οταν παω network shares αναγνωριζει το λαπτοπ αλλα ζηταει κωδικο sign in!δεν θυμαμαι να εχω βαλει κωδικο εγω!Βασικα δεν εχω καταλαβει και ποιον κωδικο ζηταει!μια βοηθεια θα την εκτιμουσα...
:afro:

Πήγαινε..(σε Windows 7 αν έχεις)
Πίνακας Ελέγχου->Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης->Ρυθμίσεις κοινή χρήσης για προχωρημένους.
Στην επιλογή Κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης επέλεξε Απενεργοποιημένο,εαν είναι Ενεργή η επιλογή.
Επίσης δοκίμασε στο WD,οχι απο Network Share,αλλά απο Media Server.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ευχαριστω πολυ!!θα το δοκιμασω!!!!!

είμαι και εγώ πρόσφατα κάτοχος αυτού του media player ως τώρα από ποιότητα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά παρατήρησα κάτι περίεργο..
όταν πατάω να ανοίξει στο αρχικό σήμα με το Logo έχει κρύσταλλο εικόνα, όταν μπουταρει στο μενού ή βλέπω ταινία, έχει μια σειρά από μαύρες ημιδιαφανές γραμμές οριζόντιες στην τηλεόραση, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? το συνδέω με composite σε μία τηλεόραση sony kv-29cl11e.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

είμαι και εγώ πρόσφατα κάτοχος αυτού του media player ως τώρα από ποιότητα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά παρατήρησα κάτι περίεργο..
όταν πατάω να ανοίξει στο αρχικό σήμα με το Logo έχει κρύσταλλο εικόνα, όταν μπουταρει στο μενού ή βλέπω ταινία, έχει μια σειρά από μαύρες ημιδιαφανές γραμμές οριζόντιες στην τηλεόραση, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? το συνδέω με composite σε μία τηλεόραση sony kv-29cl11e.

Απο το μενου του wd επέλεξες composite σήμα 480i 50HZ;