Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχει καμιά 20αριά μέρες που το WDTV Live, δεν γουστάρει τον Epson TW700 και δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη του. Τα πάει μιά χαρά με τις άλλες τρεις τηλεοράσεις του σπιτιού, όπως και ο Epson δείχνει μιά χαρά από τις άλλες πηγές (Edision mini και PC). Δοκίμασα ότι καλώδιο, συνδεσμολογία και ανάλυση υπάρχει και όλα δουλεύουν με όλα, εκτός του WDTV με τον Espon. Τελευταία ελπίδα να φταίει το τελευταίο firmware που βγήκε κοντά εκείνο τον καιρό. Μετά θα φάει 220V στο κεφάλι και θα πάει για υποχρεωτική αντικατάσταση (αν το πάω έτσι θα μου λένε ότι φταίνε τα καλώδια κλπ)...

Πολλες φορες συμβαινει να μην συνεργαζεται η εξοδος ενος media player με διαφορα καλωδια (ειδικα τα μεγαλα σε μηκος).
Το dune prime εδινε κανονικα εικονα σε 15μ clicktronic στον προβολέα.Τα egreat οχι.
Εννοεις οτι αρχικα σου δουλευε και τώρα οχι?
Αν ναι δοκιμασε με αλλα fw.

Δούλευε κανονικά και μιά μέρα χωρίς να ακουμπήσω τίποτα σταμάτησε να δείχνει. Το καλώδιο είναι 10μετρο Clicktronic, το οποίο παίζει μιά χαρά από τον Edision και το PC.

Δοκίμασα το 1.4.22 και δεν. Θα κάνω άλλη μιά προσπάθεια με 1.5 και μετά το στέλνω υποχρεωτική αποστράτευση στην κρεββατοκάμαρα με την 32άρα...

Πολύ επιλεκτικότητα στο φτύσιμο έχει το γ@μημένο, στον προτζέκτορα βρήκε να μην θέλει να παίξει? Στην 42άρα και την 46 με 10μετρα καλώδια παίζει μιά χαρά...

Εγώ μιας και δεν έδινε 1080 στον προβολέα το σύνδεσα στην tv , άλλαξα την ανάλυση σε 720p 60hz και δίνει σήμα στον acer κανονικά τώρα .
Μόλις βάλω ταινία (με συνδεδεμένο στον acer πλέον )αλλάζω την ανάλυση σε 1080 24 και με το τέλος της ξαναβάζω 720 για την επόμενη φορά που θα το ανοίξω .

Αν το αφήσω στα 1080 την επόμενη που θα ανοίξει , ανοίγει σε 720 και αμέσως προσπαθεί να αλλάξει σε 1080 με αποτέλεσμα να κολλάει και να θέλει βγάλσιμο από την πρίζα .

Προφανώς, δημιουργείται κάποιο κόλλημα κατά την ανάγνωση του EDID του προβολέα από το WDTV Live, όταν γίνεται αυτόματη εναλλαγή ανάλυσης...

Ας δοκιμάσει και ο φίλος Asteris την παραπάνω μέθοδο ή δοκιμάστε και κάποια παλαιότερα firmwares στο μηχανάκι...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Προφανώς, δημιουργείται κάποιο κόλλημα κατά την ανάγνωση του EDID του προβολέα από το WDTV Live, όταν γίνεται αυτόματη εναλλαγή ανάλυσης...

Ας δοκιμάσει και ο φίλος Asteris την παραπάνω μέθοδο ή δοκιμάστε και κάποια παλαιότερα firmwares στο μηχανάκι...

Ακριβώς έτσι , στις 5 φορές την μία (άντε το πολύ δύο) θα λειτουργήσει αν το έχω στο αυτόματο .

Μέχρι και το 1.03.49 αναγνωρίζει τον προβολέα για 720 και επιπλέον δεν με αφήνει να επιλέξω το 1080 24 , από εκεί και πάνω τα επόμενα firmware μου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξω μόνος μου το 1080 24 παρότι βγάζει μήνυμα : The connect tv does support this resolution (κάπως έτσι) και μου δίνει επιλογές force η ok , με το δεύτερο να σημαίνει αυτόματη επιλογή 1080 50hz που δεν την υποστηρίζει ο προβολέας και έχω συνεχόμενες αποσυνδέσεις .

O Epson, όταν συνδέσω το καλώδιό του στον Edision, παίζει όλα τα format κανονικά, 720/50, 720/60, 1080/50, 1080/60. Άρα δεν είναι ούτε προτζέκτορας, ούτε καλώδιο. Όταν συνδέσω το καλώδιο στο WDTV, δεν παίζει τίποτα, ούτε καν την boot screen. Δοκίμασα και να κατεβάσω ανάλυση από το WDTV στα 720/60 μέσω TV και μετά να το συνδέσω στον Epson, αλλά πάλι τίποτα. Από firmware έβαλα 1.4.22, 1.5.04 και το τελευταίο το 1.6.15 και δεν έπαιξε πουθενά. Φυσικά όταν τα είχα βάλει παλιότερα έπαιξε κανονικότατα...

Mέχρι και την 1.03.49, υπήρχε μία ασφαλιστική δικλείδα, που απαγόρευε την παράκαμψη του EDID. Το πρόβλημα με κάποιους τότε, ήταν ότι δεν μπορούσαν να δώσουν ορισμένες αναλύσεις σε κάποια μέσα προβολής, παρότι τις υποστήριζαν.

Από τις 1.04.xx κι έπειτα, καταργήθηκε η υποχρεωτική συμμόρφωση με το EDID, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, αυτό δημιουργεί άλλα προβλήματα με κάποια μέσα προβολής.

Δοκιμάστε την 1.03.49 ή κατώτερη ή χειροκίνητη αλλαγή ανάλυσης...

Δοκιμάστε την 1.03.49 ή κατώτερη ή χειροκίνητη αλλαγή ανάλυσης...

Με αυτήν κλειδώνει αυτόματα στα 1080 50 την οποία δεν υποστηρίζει μάλλον ο acer και στο ξεκίνημα δείχνει κάτι σαν πιξέλιασμα (διάφορα στίγματα σαν να βλέπει αστεράκια) σε διάφορα σημεία της οθόνης , μετά από λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει η σύνδεση να χάνεται και να επανέρχεται αστραπιαία για καμιά 5-6 φορές ώσπου χάνεται τελείως το σήμα .
Φυσικά το wd κολλάει και πρέπει να βγει από την πρίζα , με την επανεκκίνηση ξανά τα ίδια , δεν προλαβαίνω να αλλάξω την ρύθμιση σε 720p (αφού είπαμε δεν μπορώ με το 1.03.49 να επιλέξω 1080 24) και αναγκαστικά το συνδέω με την tv όπου και αλλάζω σε 720p .

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Mε το αρχείο s00-customs μπορείς να τροποποιήσεις το wd live όπως εσύ θέλεις.

Πχ για τα movie sheets για να τα ενεργοποιήσεις αρκεί αυτό το αρχείο να έχει αυτές τις γραμμές:

config_tool -c WDTVEXT=OFF config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0 config_tool -c LINKSHEETS=ON config_tool -c MSHEETMODE=sheet config_tool -c VIDMSHEET=ON config_tool -c LISTMSHEET=ON config_tool -c GENMSHEET=ON

Για περισσότερα δες εδώ:

http://wiki.wdlxtv.com/How_to_use_Movie_sheets_v2

Φίλε μου, μια βοήθεια αν θες.. ή όποιος άλλος ξέρει..

Έχω περάσει την 1.05.04 του b-rad, και προσπαθώ να κάνω τα moviesheets, αλλά δεν..
Έχω τις ταινίες μου ξεχωριστά, την καθεμία στο φάκελό της, του στυλ:

Code:
Η:
H:\Movies
H:\Movies\21
H:\Movies\21\21.mkv
-
H:\Movies\127 Hours (2010) 127 Ώρες
H:\Movies\127 Hours (2010) 127 Ώρες\127 Hours.mkv

θέλω να φτιάξω std sheet, ώστε να έχω thumbnails σε επίπεδο folder, και μπαίνοντας στο κάθε folder να μου δείχνει το sheet του αρχείου...
Έχω ενεργοποιήσει στο S00custom-options αυτά:

Code:
config_tool -c LINKSHEETS=ON
config_tool -c MSHEETMODE=std
config_tool -c VIDMSHEET=ON
config_tool -c GENMSHEET=ON
config_tool -c LISTMSHEET=ON

και με το ThumbGen έχω δημιουργήσει αυτά τα αρχεία:

filesoz.jpg

Το αποτέλεσμα είναι μηδέν...
Τι κάνω λάθος;;; :chinscratch:

Τελικά, αυτό που είσαι πάνω στο να τα παρατήσεις όλα και να :furious3:... κι εκείνη τη στιγμή έρχεται η επιφώτιση και γίνεται το θαύμα που ανεπιτυχώς ψάχνεις πολλές ώρες... είναι κο-μπλε όταν συμβαίνει... :SFGSFGSF:

Λοιπόν, σαν ύστατη ενέργεια έκανα το εξής: οι 2 επιπλέον εντολές

Code:
config_tool -c WDTVEXT=OFF
config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0

στο S00custom-options δεν υπήρχαν πουθενά, για αυτό και τις είχα αγνοήσει τελείως... ΚΑΚΩΣ! Ένα απλό κλόπυ-πέιστ στο τέλος του S00custom-options, και μέσα σε δυο λεπτά ολοκληρώθηκε η προπάθεια μιας μέρας... :firstprize::firstprize::firstprize::flipout:

Ιδού το αποτέλεσμα:

foldersq.jpg

filesvt.jpg

Ευχαριστώ! :a0210:

Καλησπέρα σας... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα wifi stick για το wdtv live? Είδα κάποια στην επίσημη σελίδα, αλλά θα ήθελα κάποιο δοκιμασμένο...

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα wifi stick για το wdtv live? Είδα κάποια στην επίσημη σελίδα, αλλά θα ήθελα κάποιο δοκιμασμένο...

Ευχαριστώ!

Εδώ θα βρεις τα wifi sticks που είναι απολύτως συμβατά με το wd tv live:

http://wdc.custhelp.com/app/answers...the-wd-tv-live-hd-media-player-and-wd-tv-live

Πέρασα την 1.02.21 και τα sheets,κάποια που πρότεινε ο king2009 :SFGSFGSF:,
και μερικά με το thumbGen με την αναβάθμιση 1.2.6.
Τώρα όμως δε μπορεί να παίξει ταινίες,δε ξέρω το λόγο,μήπως πρέπει να ορίσω κάποια διαδρομή μέσα από το thumbgen?

Πέρασα την 1.02.21 και τα sheets,κάποια που πρότεινε ο king2009 :SFGSFGSF:,
και μερικά με το thumbGen με την αναβάθμιση 1.2.6.
Τώρα όμως δε μπορεί να παίξει ταινίες,δε ξέρω το λόγο,μήπως πρέπει να ορίσω κάποια διαδρομή μέσα από το thumbgen?

ok το εφτιαξα και παίζει.στο scustom έλειπε εντολή.

Με ποιο firmware μπορούμε να το κάνουμε torrent downloader?

Απο βδομάδα περιμένω ένα wifi stick για να το δοκιμάσω ως torrent download και μόλις λειτουργεί κανονικά θα σε πω ακριβώς πως να το κάνεις.

Το τελευταίο b-rad 0.5 και το 0.4.7.3 λένε ότι λειτουργεί κανονικά η λειτουργία rtorrent.