Έχει καμιά 20αριά μέρες που το WDTV Live, δεν γουστάρει τον Epson TW700 και δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη του. Τα πάει μιά χαρά με τις άλλες τρεις τηλεοράσεις του σπιτιού, όπως και ο Epson δείχνει μιά χαρά από τις άλλες πηγές (Edision mini και PC). Δοκίμασα ότι καλώδιο, συνδεσμολογία και ανάλυση υπάρχει και όλα δουλεύουν με όλα, εκτός του WDTV με τον Espon. Τελευταία ελπίδα να φταίει το τελευταίο firmware που βγήκε κοντά εκείνο τον καιρό. Μετά θα φάει 220V στο κεφάλι και θα πάει για υποχρεωτική αντικατάσταση (αν το πάω έτσι θα μου λένε ότι φταίνε τα καλώδια κλπ)...
60cm hdmi? εχω βαλει το κλασικο 1,50m
Στο 1ης γενιάς WDTV, υπήρχε ένα θεματάκι με το βάθος της υποδοχής HDMI, με αποτέλεσμα να μην κουμπώνουν όλα τα καλώδια σωστά.
Μήπως συνεχίζει να υφίσταται το ίδιο θέμα και στο Live και δεν έχει να κάνει με το μήκος των καλωδίων το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;
Προσωπικά, χρησιμοποιώ το ίδιο 2μετρο Equip που είχα και στο 1ης γενιάς και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο θέμα σύνδεσης...
Σορυ φίλοι αλλά ψάχνω μια ώρα και δεν βρίσκω τα λινκ για το download των εξώφυλλων που έχει φτιάξει ο king2009.
Mε το επίσημο firmware, θα βλέπει μόνο έναν απ' όλους, ταυτόχρονα.
Με το custom firmware, νομίζω πως τους βλέπει όλους (αν και έχω την εντύπωση πως θέλει powered hub σε αυτή την περίπτωση)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.