Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχει καμιά 20αριά μέρες που το WDTV Live, δεν γουστάρει τον Epson TW700 και δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη του. Τα πάει μιά χαρά με τις άλλες τρεις τηλεοράσεις του σπιτιού, όπως και ο Epson δείχνει μιά χαρά από τις άλλες πηγές (Edision mini και PC). Δοκίμασα ότι καλώδιο, συνδεσμολογία και ανάλυση υπάρχει και όλα δουλεύουν με όλα, εκτός του WDTV με τον Espon. Τελευταία ελπίδα να φταίει το τελευταίο firmware που βγήκε κοντά εκείνο τον καιρό. Μετά θα φάει 220V στο κεφάλι και θα πάει για υποχρεωτική αντικατάσταση (αν το πάω έτσι θα μου λένε ότι φταίνε τα καλώδια κλπ)...

Άρχισε να κάνει κόλπα και με μία από τις TV, αναβοσβήνει το σήμα. Χαλαρά αρχίζει και χαλάει πάλι το τσιπάκι του HDMI, όπως και το προηγούμενο WDTV Live που έστειλα Γερμανία πριν 3 μήνες. Κάνοντας ένα googlaρισμα WD TV Live Hdmi problem, έχει 2 σελίδες με τέτοια προβλήματα. Χαλαρά πρόκειται είτε για φτηνό τσιπάκι ή κακή σχεδίαση.

Θα το αφήσω να ψοφήσει τελείως και μετά ξανά στο service του Eshop, με πρόθεση να πάρω πιστωτικό ή λεφτά πίσω, δεν ξαναπαίρνω WDTV...

Το πήγα κρεββατοκάμαρα στην LG D550 με καλώδιο 60cm και εκεί παίζει τζάμι μέχρι και 1080p/24 και 12bit. Άρα μάλλον ψιλοκλατάρει κάποια τροφοδοσία του εσωτερικού τσιπ Hdmi και δυσκολεύεται σε μακρυνά καλώδια. Έχει εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο του 2012, ελπίζω να κλατάρει τελείως μέχρι τότε, να μην μου λένε χαζά στο service ότι σε αυτούς παίζει μιά χαρά κτλ...

Το προηγουμενο που ειχα δεν εδειχνε καθολου μεσα απο τον ΟΝΚΥΟ, ΥΑΜΑΗΑ και απευθειας σε μια SONY TV αλλά απευθειας συνδεση με οποιαδηποτε LG ΤV εδειχνε μια χαρα. Το εστειλα πισω και μου εδωσαν ενα καινουργιο....αυτο παιζει αλλά μεσα απο τον ΟΝΚΥΟ μερικες φορες μου χανεται για 1" η εικονα.
60cm hdmi? εχω βαλει το κλασικο 1,50m

Στο 1ης γενιάς WDTV, υπήρχε ένα θεματάκι με το βάθος της υποδοχής HDMI, με αποτέλεσμα να μην κουμπώνουν όλα τα καλώδια σωστά.

Μήπως συνεχίζει να υφίσταται το ίδιο θέμα και στο Live και δεν έχει να κάνει με το μήκος των καλωδίων το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το ίδιο 2μετρο Equip που είχα και στο 1ης γενιάς και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο θέμα σύνδεσης...

Στο 1ης γενιάς WDTV, υπήρχε ένα θεματάκι με το βάθος της υποδοχής HDMI, με αποτέλεσμα να μην κουμπώνουν όλα τα καλώδια σωστά.

Μήπως συνεχίζει να υφίσταται το ίδιο θέμα και στο Live και δεν έχει να κάνει με το μήκος των καλωδίων το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το ίδιο 2μετρο Equip που είχα και στο 1ης γενιάς και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο θέμα σύνδεσης...

Μπα, το δικό μου έγινε επιλεκτικό. Δύο ίδια καλώδια Clicktronic 10μετρα, το ένα πάει στον προτζέκτορα και δεν δείχνει τίποτα, το άλλο πάει στην Samsung B650 σε άλλο όροφο και χτες είδα 35Gb ταινία στα 1080/24 χωρίς να κουνηθεί πίξελ. Στον προτζέκτορα δεν δείχνει ούτε με κοντό καλώδιο.

Σορυ φίλοι αλλά ψάχνω μια ώρα και δεν βρίσκω τα λινκ για το download των εξώφυλλων που έχει φτιάξει ο king2009.

παιδιά... λίγη βοήθεια... συγνώμη που δεν έψαξα πολύ και ρωτάω αλλα δεν έχω και πολύ ελέυθερο χρόνο... πριν λίγες μέρες πήρα το live το έχω συνδέση στο δίκτυό μου αλλα δεν βλέπω τίποτα στο network shares... πως το ρυθμίζω; εχω win 7

Μπορώ αν συνδέσω usb hub με δική του τροφοδοσία να δει όλους τουσ σκληρούς που θα βάλω στο hub?

Mε το επίσημο firmware, θα βλέπει μόνο έναν απ' όλους, ταυτόχρονα.

Με το custom firmware, νομίζω πως τους βλέπει όλους (αν και έχω την εντύπωση πως θέλει powered hub σε αυτή την περίπτωση)...

Εδώ εχεις λάθος jl και με το τελευταίο επίσημο μια χαρά θα τους βλέπει.

Επίσης παιδιά να σας αναφέρω ότι σε ένα φίλο μου επειδη έβαζε κάθε φορά την ανεπίσημη b-rad fw κατάστρεψε το μηχάνημα του και όταν λέω κατέστρεψε εννοώ ενώ πριν έπαιζε κανονικά τα πάντα τώρα πλέον ακόμα και με επίσημο firmware 1.06.15 του βγαζει το μήνυμα ότι το μηχάνημα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και πρέπει να πατήσει ok για να κάνει επανεκκίνηση και το γέλιο είναι ότι το αρχείο είναι divx και όχι mkv έτσι.

Οπότε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! στο πως θα βάζετε την ανεπίσημη έκδοση b-rad fw στο μηχάνημα σας γιατί μπορεί να το καταστρέψετε χωρίς επιστροφή.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Mε το επίσημο firmware, θα βλέπει μόνο έναν απ' όλους, ταυτόχρονα.

Με το custom firmware, νομίζω πως τους βλέπει όλους (αν και έχω την εντύπωση πως θέλει powered hub σε αυτή την περίπτωση)...

Με custom firmware έβλεπε ταυτόχρονα 6 δίσκους χωρίς να είναι στο ρεύμα το hub + τον δίσκο στο δεύτερο usb του wd live.

Δεν ξέρω για την τελευταία, λόγω auto-framerate έχω μείνει στην 1.04.22...

Σε αυτήν, τους αναγνωρίζει μεν όλους τους δίσκους που είναι στο hub, αλλά όχι ταυτόχρονα...

Αν δίνει και ρεύμα στον κάθε δίσκο το usb hub που εχεις λογικά μια χαρά θα τους δείχνει και όλους ταυτόχρονα.

Και auto framerate έχουν πλέον ΟΛΕΣ οι επίσημες εκδόσεις μετά την 1.04.22.

Στην 1.06.15 το auto-framerate υπάρχει μεν, δεν λειτουργεί δε... :D

Η 1.05.04 έχει άλλα bugs χωρίς να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό, πέραν της αναγνώρισης δίσκων άνω των 2Τ.

Οι δίσκοι που δοκιμάστηκαν στο hub, ήταν με δική τους τροφοδοσία...

Jl μήπως δεν το εχεις βάλει στη θέση on ρε φίλε γιατί εμένα στην 1.06.15 μια χαρά μου δουλεύει στη samsung c653 που εχω.

Και αυτό περί 2tb δίσκων και άνω διορθώθηκε στην 1.06.15 το αναφέρει άλλωστε και η ίδια η wd.