Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Eίναι υπερ-επαρκές το USB 2.0 για consumer video...

To μέγιστο bitrate που θα βρεις σε 2D BluRay είναι ~50Mbit/sec, ένας εξωτερικός δίσκος USB 2.0, στην χειρότερη περίπτωση θα πιάσει τουλάχιστον 120Mbit/sec σε ανάγνωση...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

αυτο ηθελα να μαθω. ευχαριστω!

Eίναι υπερ-επαρκές το USB 2.0 για consumer video...

To μέγιστο bitrate που θα βρεις σε 2D BluRay είναι ~50Mbit/sec, ένας εξωτερικός δίσκος USB 2.0, στην χειρότερη περίπτωση θα πιάσει τουλάχιστον 120Mbit/sec σε ανάγνωση...

Καλησπερα σας θα θελα την βοηθεια σας.Εχω περασει καποιο firmware του b-rad και θελω να γυρισω στο επισημο firmware.Γινεται?

Καλησπερα σας θα θελα την βοηθεια σας.Εχω περασει καποιο firmware του b-rad και θελω να γυρισω στο επισημο firmware.Γινεται?

Φυσικά φίλε μου .
Λογικά ένα πάς να κάνεις αναβάθμιση με το καινούριο firmware θα στο πάρει αφού ο αύξοντας αριθμός του είναι μεγαλύτερος από αυτόν του b-rad. Εάν όχι, άνοιξε το αρχείο .ver με Notepad και άλλαξε τον αριθμό του firmware σε μεγαλύτερο από αυτόν που έχεις αυτήν την στιγμή. Π,Χ. εάν στο .ver αρχείο έχεις 1.4.22 βάλε 1.06.15

Καλησπερα
υπάρχει τροπος να συνδεθει ασυρματο πληκτρολογιο στο μηχανημα αυτα και αν ναι με ποιο τροπο και ποιο πληκτρολογιο;
Σορρυ αν εχει συζητηθει το θεμα αυτο ξανα αλλα 390 σελιδες δεν διαβαζονται...... ευκολα

ναι αμέ, καρφώνεις τον usb πομποδέκτη σε μια usb και έτοιμος...

συνεργάζεται π.χ. με το keysonic 540RF που έχω εγώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιάννη κανείς δεν μπορεί να το ξέρει 100%, εκτός και αν το έχει δοκιμάσει...

Δες τι λέει η WD εδώ:

Note: The list of wireless keyboards above are the units the WD TV Live HD Media and WD TV Live Plus player were tested with, and has been provided by customer request. This list is in no way exclusive. The WD TV Live HD Media player and WD TV Live Plus should work with most wireless keyboards.

Τώρα μπορείς να ψάχνεις ανά μοντέλο που κοιτάς το google αν κάποιος έχει αναφέρει για το live συμβατότητα... Αν και θεωρητικά τα περισσότερα θα παίζουν οπως λέει η WD.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιάννη κανείς δεν μπορεί να το ξέρει 100%, εκτός και αν το έχει δοκιμάσει...

Δες τι λέει η WD εδώ:

Τώρα μπορείς να ψάχνεις ανά μοντέλο που κοιτάς το google αν κάποιος έχει αναφέρει για το live συμβατότητα... Αν και θεωρητικά τα περισσότερα θα παίζουν οπως λέει η WD.

OK, ετσι θα πραξω, ευχαριστω πολύ.

Παιδιά, ετοιμάζομαι και εγώ για αγορά του media player.

Βλέπω το Interface του και έχει : Ethernet, USB 2.0, HDMI, Composite A/V, Wi-Fi, Optical audio.
Έχω την Panasonic 42G30 και Home Cinema. Τους έχω συνδέσει με HDMI με ARC!
Όταν βλέπω κανένα BluRay έργο ο ήχος από Home Cinema βγαίνει καταπληκτικός! Σαν να είσαι στο πραγματικό σινεμά!

Ποια συνδεσμολογία προτείνετε για TV, HomeCinema, WD Live;

Μια παράκληση προς τους κατόχους - μπορείτε να αλλάξετε την επέκταση σε ένα αρχείο από το .m2ts (ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο) σε .mts και μετά να δείτε αν το βλέπει το WD;
Αν έχετε κανένα κανονικό .mts ακόμα καλύτερα - μπορείτε να μου πείτε αν το παίζει;

Ευχαριστώ!

Παραγγειλα αυτο απο το ebay
http://www.ebay.de/itm/Rapoo-E9070-...&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=5053915555411998827

Διαβασα καλες κριτικές και ελπιζω να δουλεψει και σωστα. Ειναι το μεγεθος που ηθελα και αρκετα λεπτο και ελαφρυ.
Οταν το παραλαβω με το καλο και το δοκιμασω θα γραψω αποψεις

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;

http://itunes.apple.com/app/wd-tv-remote/id488301648

Υποψιάζομαι (από όσα διαβάζω) ότι θέλει το τελευταίο firmware... δυστυχώς...

mzl.qkduzdue.320x480-75.jpg

Για το Hub και το καινούριο Live λέει ότι είναι, δε νομίζω να δουλεύει στο δικό μας...

Παιδες εδω και 3 ημερες δεν μπορω να συνδεθω στο youtube με το Wd tv live που εχω. Σε ολα τα αλλα (internetικά) παει μια χαρα. Εχει αλλαξει κατι; Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο στο δικο του μηχανημα;

Για το Hub και το καινούριο Live λέει ότι είναι, δε νομίζω να δουλεύει στο δικό μας...

Υποστηρίζει και το παλιό αλλά μόνο με wdlxtv με ενεργοποιημένο telnet.