Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

μηπως το mp γυρναει σε καποια αναλυση (24p) που η TV δεν υποστηριζει;
Αν ηταν η ταινια 24p νομιζω δεν θα την επαιζε καθολου, ή θα εγραφε μη υποστηριζομενο σημα απως κανει σε μερικα pc με παλια καρτα γραφικων οταν τα ανοιγω...εχω σκαλωσει τρελά...λες να ειναι απο θερμοκρασια;;;;;;

Ναι αφού έχεις και το htpc πάνω λογικά θα το έκανε αν έφταιγε η τηλεόραση. Αφού απο την άλλη σε όλες τις θύρες το mp κάνει το ίδιο και το htpc οχι, άρα μάλλον φταίει το mp. Δοκίμασες με άλλο HDMI καλώδιο; Μήπως το καλώδιο που χρησιμοποιείς με το mp έχει πρόβλημα; Αν δοκιμάσεις και αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα λογικά φταίει το player και πας για άλλο. Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι, αν όντως στο άλλαξαν, να κάνει το ίδιο πρόβλημα;;

Ναι αφού έχεις και το htpc πάνω λογικά θα το έκανε αν έφταιγε η τηλεόραση. Αφού απο την άλλη σε όλες τις θύρες το mp κάνει το ίδιο και το htpc οχι, άρα μάλλον φταίει το mp. Δοκίμασες με άλλο HDMI καλώδιο; Μήπως το καλώδιο που χρησιμοποιείς με το mp έχει πρόβλημα; Αν δοκιμάσεις και αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα λογικά φταίει το player και πας για άλλο. Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι, αν όντως στο άλλαξαν, να κάνει το ίδιο πρόβλημα;;

Εγω παλι νομιζω οτι μου εστειλαν αλλο με το ιδιο προβλημα που λογικα θα ηταν και αυτο απο επιστροφη γιατι η συσκευασια ηταν η παλια που τους εστειλα, οπως τα ειχα συσκευασει εγω, μονο το mp ηταν αλλο γιατι μολις ειδα τη συσκευασια τσεκαρα τα s/n...και προκειται για γνωστο "e-shop"!!!!!!!!!
Σκεφτομουν να παρω το νεο WD αλλα με αυτο που εγινε...δεν το εμπιστευομαι και τοσο..:chinscratch::chinscratch:

Αν δικαιούσαι αλλαγή να πας σε νέα αλλαγή. Αν δεν είναι εφικτό αυτό δε νομίζω οτι θα έπρεπε να έχεις επιφυλάξεις για τη WD, το δικό μου το έχω σχεδόν απο τότε που βγήκε και δεν έχει κάνει κιχ! Αν θες ένα καλό media player πάρε το νέο wd 3, αν θες ένα πολύ καλό media player πάρε το med600x3d! :)

Το med600x3d τσιμπαει λιγο η τιμη του...τη WD την εμπιστεύομαι στους σκληρους δισκους, εχω 5 δισκους εσωτερικους και εξωτερικους και μεχρι τωρα, δοξα το θεό δεν εχουν παθει τιποτα...αλλα αυτο με τσαντισε λιγο...μπορει ομως να φταιει το καταστημα, μπορει να μην το έστειλε στο επισημο service της WD...τωρα για νεα αλλαγη θα προσπαθησω αν και το βλεπω καπως δυσκολο...

Γνωρίζω από προσωπική πείρα ότι η τακτική της WD στην Ελλάδα είναι ανταλλαγή με καινούργιο ή σου κόβουν πιστωτικό εφόσον υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει θέμα επισκευής στα προιόντα τους γιατί δεν τους συμφέρει. Αντιπρόσωπος ή μάλλον συνεργάτες της εταιρείας είναι στην Ελλάδα η QUEST αλλά και τα Μακεδονικά περιφερειακά.. Μπορεις βέβαια να στείλεις εσύ την προβληματική συσκευή στο εξωτερικό με κάποια διαδικασία όπως αναφέρεται στο site τους αλλά δεν συμφέρει λόγω ταχυδρομικών. Όλα αυτά εφόσον ισχύει η εγγύηση.
Μιας και αναφέρθηκαν οι σκληροί δίσκοι. Ο πρώτος εξωτερικός WD μου χάλασε μετά από πέντε χρόνια. Μάλλον κάηκε η πλακέτα. Δεν τον έχω ανοίξει ακόμα να δω. Είχα κάνει όμως backup σε έναν καινούργιο (ενός έτους) 3ΤΒ της WD αλλά όταν τον έβαλα επάνω άρχισε τα νούμερα. Ευτυχώς με πολλές προσπάθειες κατάφερα και πήρα από μέσα τα δεδομένα. Επιστράφηκε στο κατάστημα αγοράς και μετά από μερικές μέρες μου έδωσαν πιστωτικό αφού έγινε έλεγχος από την QUEST.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

3 χαλασμένα WDTV έχουμε στην παρέα, με αυτό ακριβώς το πρόβλημα, κόβεται το σήμα στο HDMI όποτε θέλει και γυρνάει όποτε θέλει. Κυρίως βέβαια σε 1080P, όπου το δικό μου και όταν κλειδώνει, η εικόνα βγάζει πιξελιάσματα σε όλη την οθόνη. Πολύ ευαίσθητα τα HDMI τσιπάκια της WD, οπότε της γυρνάω την πλάτη, πάω με τα ίδια λεφτά σε τετραπύρηνο RK3188 Android TV box, να τρέχω και κυριλλάτο XBMC...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

... πάω με τα ίδια λεφτά σε τετραπύρηνο RK3188 Android TV box, να τρέχω και κυριλλάτο XBMC...

τώρα σώθηκες, ή απλά δεν έχεις διαβάσει το σχετικό θέμα για τα android media players στο avclub... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Αυτό διαβάζω τώρα, αλλά έτσι κι αλλιώς το WDTV είναι εγκατεστημένο στην 32άρα της κρεββατοκάμαρας, καθότι είχε σταματήσει από καιρό να μιλάει με τον προτζέκτορα, λόγω του προβλήματος με το HDMI. Οπότε πιό πολύ καλείται να παίζει τα σήριαλ και πλέον με το Android να έχω και internet/facebook/χαζοgames πριν με πάρει ο ύπνος...

Η εγγύηση το πρωτου mp ισχυε μεχρι τον Ιουνιο όπου και εγινε η αντικατασταση υποτίθεται όπως αναφέρω και πιο πάνω...γινεται αντικατασταση ξανα;;;
Αυτο: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304691&sid=1 σε σχεση με αυτό που εχω έχει καλυτερα χαρακτηριστικα ή χειροτερα;;;; ειναι το πιο καινουργιο απο το gen 3 της wd;;;;

Λογικά υπάρχει κάποια εγγύηση "επισκευής",αλλά δε ξέρω να σου πω περισσότερα. Αυτό που λες είναι "μικρότερο" μοντέλο απο το gen 3 γι'αυτό είναι και φθηνότερο. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Λογικά υπάρχει κάποια εγγύηση "επισκευής",αλλά δε ξέρω να σου πω περισσότερα. Αυτό που λες είναι "μικρότερο" μοντέλο απο το gen 3 γι'αυτό είναι και φθηνότερο. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια...αντε τωρα να ψαχνεις για τον αντικαταστατη του....πφφφφ:mad::confused::confused::confused:

Κάνε μια ερώτηση εδώ, σίγουρα θα βρείς την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου. Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει πολύ (αφού τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί με το gen 2), στη θέση σου θα έπαιρνα το wd gen 3 (αν ήθελα να τη βγάλω φτηνά), αλλιώς το med600x3d. Εξαρτάται και τι χρειάζεσαι με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Και το gen3 με καλυπτει με τα χαρακτηριστικα του. Φοβαμαι ομως μην τα παξει και αυτο σαν το gen2 πανω στη 2ετια...

Και το gen3 με καλυπτει με τα χαρακτηριστικα του. Φοβαμαι ομως μην τα παξει και αυτο σαν το gen2 πανω στη 2ετια...

Αν σε καλύπτει πάρτο, όσο για το φόβο σου, ξεπέρασέ τον...οι συσκευές χαλάνε συνεχώς, και ενα υποτιθέμενα καλύτερο να πάρεις μπορεί να σου χαλάσει ακόμα νωρίτερα.

Καλησπερα!
Υπαρχει τροπος το wd να αναπαραγαγει mp3 χωρις να απαιτειται η τηλεοραση και η συνδεση της με hdmi?
Δοκιμασα και τις δυο εξοδους με καλωδιο 3.5 mm σε 2 rca αλλα εβγαζε πολυ θορυβο.
Καμια ιδεα?

Εχω και εγω μια απορια με το εργαλειο..Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο καλωδιο usb male to 2 male ετσι να εχω συνεχεια τον σκληρο στο media player και να κανω καποια εργασια στο laptop ταυτοχρονα αμα θελω
?