Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλημέρα, τρεις ερωτήσεις από μένα.
1. Το νέο update 1.01.17 αφορά μόνο την διαδικασία update και τίποτα άλλο ή και τα θέματα που επίλυε το 1.01.12 που αποσύρθηκε και ποιά ήταν αυτά.
2. Έχω ένα πρόβλημα με τις μικρογραφίες τις οποίες δεν δείχνει για κάποια folder (έχουν ίδιο όνομα, είναι στο σωστό format, έχουν ίδιο μέγεθος με άλλα που δείχνει).
3. Δεν μου δείχνει τις φωτογραφίες με την σωστή περιστροφή η οποία έχει γίνει στα windows πριν από την μεταφορά στο δίσκο το WD TV
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για να δείξει μικρογραφίες στα folder, πρέπει να βγει και να ξαναμπεί στην μπρίζα... αλλιώς "θυμάται" τι είχε δει την προηγούμενη φορά και δεν ανανεώνει...

Καλησπέρα....
Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες.
Ωστόσο μια απορία μου δεν μπόρεσα να την λύσω.

Ρυθμίζω εικόνα με HDMI.
Α) στα 1080p 23,XXx όπως το λέει?
B) στα 1080p 60hz ?

στο μεν A μπορώ να είμαι ΚΑΙ στα 12bit
στο μεν Β δεν (αναβοσβήνει η TV) μόνο με 8bit.

Οπότε τι μου προτείνεται ? για να πάρω το maximum από το μηχάνημα.

1080p 23,976 με 12bit
1080p 60hz με 8bit
δοκίμασα να δω και στα 2 και δεν κατάλαβα διαφορά στην εικόνα (βέβαια κάποιος έμπειρος θα έβλεπε προφανώς διαφορά).

Και κάτι άλλο αν είναι εύκολο. ΔΕΝ έχω συμβατό usb wireless stick εδώ. ΑΛΛΑ έχω ένα tp link access point , συνδέετε και πως?? (ΑΝ είναι ε´θκολο για κάποιον να βοηθήσει)
ή να μπω στην διαδικασία powerline ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλυσπερα στην παρεα,αν και δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα τα ποστ και συγνωμη αν εχει απαντηθει, εχει καταφερει κανεις να δικτυωσει αυτο το διαβολοκουτακι με ενα pc σωστα και να βλεπει αρχεια (αυτα που θελει,οχι αυτα που θελει αυτο),προσπαθησα χτες κανα 5αωρο και οταν ηρθε πια η ωρα της βαριοπουλας εσωσε τη κατασταση η γυναικα μου!!!!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλυσπερα στην παρεα,αν και δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα τα ποστ και συγνωμη αν εχει απαντηθει, εχει καταφερει κανεις να δικτυωσει αυτο το διαβολοκουτακι με ενα pc σωστα και να βλεπει αρχεια (αυτα που θελει,οχι αυτα που θελει αυτο),προσπαθησα χτες κανα 5αωρο και οταν ηρθε πια η ωρα της βαριοπουλας εσωσε τη κατασταση η γυναικα μου!!!!

same here.. το κοιτάω και με κοιτάει αλλά απο δικτύωση δεν θα μπορέσει:slapface:

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ανοιγουμε το S00custom-options με το Notepad, διαγραφεις το # σε ενα απο τα παρακατω:
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=52
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=56
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=60
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=64
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=68
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=72
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=76
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=80
ΔΙαγραφεις μονο ενα # απο ολα.
Μετα την εγκατασταση απλα δεν πειραζουμε απο τα settings το subtitles font size.Δηλαδη τι εννοω,δεν ψαχνουμε να δουμε αν μπηκε το μεγεθος που επιλεξαμε γιατι πολυ απλα δεν ειναι επιλεξιμο(not menu-selectable).Εκει θα δειχνει σαν μεγεθος το 24.
Καλες θεασεις με μεγαλους υποτιτλους!!!

Αυτό γίνεται πρίν κάνειs την εγκατάσταση του firmware,σωστά;
Αν δειs οτι το font size δεν σου κάνει,το διορθώνειs και ξανακάνειs εγκατάσταση;

Αν έχειs κάνει share τον φάκελλο που έχειs τα συγκεκριμένα αρχεία,μουσική,video κ.λ.π δεν έχει κανένα πρόβλημα το διαβολοκουτάκι που λεs να τα παίξει!!-bye-

Αυτό γίνεται πρίν κάνειs την εγκατάσταση του firmware,σωστά;
Αν δειs οτι το font size δεν σου κάνει,το διορθώνειs και ξανακάνειs εγκατάσταση;
Ναι.

Ευχαριστώ!!:grinning-smiley-043

Και κάτι τελευταίο.
Σου έχει δημιουργήσει πουθενά πρόβλημα αυτό το firmware;
Οχι, κανενα προβλημα.

Αν έχειs κάνει share τον φάκελλο που έχειs τα συγκεκριμένα αρχεία,μουσική,video κ.λ.π δεν έχει κανένα πρόβλημα το διαβολοκουτάκι που λεs να τα παίξει!!-bye-

Ευχαριστω αλλα τον βλεπουν (τον share φακελο ) οι παντες ,μεχρι και ο γειτονας εκτος απο δαυτο:rifle:.Μηπως ειναι θεμα vista, μηπως ηρθε η ωρα των 7 για το htpc εχει βελτιωθει η δικτυωση ???

Ευχαριστω αλλα τον βλεπουν (τον share φακελο ) οι παντες ,μεχρι και ο γειτονας εκτος απο δαυτο:rifle:.Μηπως ειναι θεμα vista, μηπως ηρθε η ωρα των 7 για το htpc εχει βελτιωθει η δικτυωση ???

Δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό.
Πρόσεξέ το.Είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων.
Κάπου,αλλά δεν θυμάμαι που τώρα,έχει ενεργοποίηση εξωτερικών συσκευών.
Ψάξτο λίγο...
Πωs θέλειs να συνδεθείs;
Ασύρματα ή με καλώδιο;

George εχω δοκιμασει και τα δυο, υπαρχει εποικοινωνια μεταξυτους αλλα το wd βλεπει οτι θελει αυτο και οχι τα share ,κατι συμβαινει και παρεμβαλεται το library του media player των windows.
Oxx αυτα τα δικτυα ειναι ο μεγαλυτερος πονοκεφαλος μου δεν τα παλευω.

Καλησπέρα....
Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες.
Ωστόσο μια απορία μου δεν μπόρεσα να την λύσω.

Ρυθμίζω εικόνα με HDMI.
Α) στα 1080p 23,XXx όπως το λέει?
B) στα 1080p 60hz ?

στο μεν A μπορώ να είμαι ΚΑΙ στα 12bit
στο μεν Β δεν (αναβοσβήνει η TV) μόνο με 8bit.

Οπότε τι μου προτείνεται ? για να πάρω το maximum από το μηχάνημα.

1080p 23,976 με 12bit
1080p 60hz με 8bit
δοκίμασα να δω και στα 2 και δεν κατάλαβα διαφορά στην εικόνα (βέβαια κάποιος έμπειρος θα έβλεπε προφανώς διαφορά).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

και εγω την ιδια απορια εχω

Originally Posted by GEORGE.B
Αν δειs οτι το font size δεν σου κάνει,το διορθώνειs και ξανακάνειs εγκατάσταση;[/QUOTE]
Δεν χρειαζεται να ξανακανεις εγκατασταση απλα βαζεις μονο το S00custom-options και κανεις επαννεκινηση το wd βγαζοντας το απ το ρευμα.

Aπο σημερα , κατοχος και εγω του WD TV Live !!!!
Δυο λογια και απο μενα..

Μεσα σε 10 λεπτα ηταν ολα ετοιμα !!!
1. Το συνδεσα με την σειρα εδειχναν οι εικονες manual.
2. Το ανοιξα, βρηκε δικτυο, και αρχισε η αναβαθμιση της 0.17 εκδοσης
3. αφου εκανε τα σχετικα restart της εγκαταστασης του
εκανα τις ρυθμισεις μου για ηχο υποτιτλους (GREEK ISO) κλπ.
4. Τον 1 τερα lacie USB δισκο γεμματο με υλικο αποκλειστικα 720ρ
και 1080ρ το επαιζε νερακι !!!!!
5. o ηχος τελειος απο την Sony 52x3500 μεσω hdmi (δεν ειχα ευκαιρο
dts υλικο για να δω πως παιζει στα ηχεια της tv η απο τον ενισχυτη)
6. εικονα στα αψογη χωρις ιχνος καρεδιασματος η πηδηματος . τεσταρισμενο
με δυσκολες - γρηγορες σκηνες σε 1080ρ Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith του 2005.
7. Αριστη αγορα !!! απολυτα ευχαριστημενος !!! ξεμπλεξα απο ρυθμισεις καιι
ξανα κοντρα ρυθμισεις στο ΗΤPC!! -bye-

Εγώ πάντως με 2 PC Win 7 ,δεν είχα πρόβλημα με τα share Έφερε ενας φίλος laptop με Xp Καναμε Full share - everyone read/write και δεν το είδα πρόθυμο να συνεργαστεί (Και τα 3 static ip) ΔΕν ξέρω τι γίνεται με τα Vista αλλα δεν θυμάμαι κάποιος εδω μέσα να μην μπορεί να συνδεθεί με 7
Καλή συνέχεια ... -bye-

δεν είναι μόνο θέμα win7.. είναι θέμα και των XP.
σ᾽ εμένα προσωπικά δεν θέλουν να συνεργαστούν με την καμία με το WD.. δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο!