Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

γεια σε ολους.
θελω να ρωτησω κατι ...
εχω το λαπτοπ μου και κανω συνδεση ασυρματα απο το wifi του λαπτοπ. που το ρουτερ ειναι στον πανω οροφο του σπιτιου....
θελω να συνδεσω το wd tvlive με το καλοδιο ethrnet στο λαπτοπ και να παρει και αυτο ιντερνετ απο το λαπτοπ.. , προσπαθω να το κανω αλλα τιποτα...
μηπως μπορει να βοηθειση κανεις ??? ευχαριστω...
τα dns kai ta ip ΘΕΛΟΥΝ ρυθμηση και δεν τα ξερω καλα..
αν θες να τo συνδέσεις με ethernet τo wd live τo βάζεις στο router και όχι στο laptop

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

γεια σε ολους.
θελω να ρωτησω κατι ...
εχω το λαπτοπ μου και κανω συνδεση ασυρματα απο το wifi του λαπτοπ. που το ρουτερ ειναι στον πανω οροφο του σπιτιου....
θελω να συνδεσω το wd tvlive με το καλοδιο ethrnet στο λαπτοπ και να παρει και αυτο ιντερνετ απο το λαπτοπ.. , προσπαθω να το κανω αλλα τιποτα...
μηπως μπορει να βοηθειση κανεις ??? ευχαριστω...
τα dns kai ta ip ΘΕΛΟΥΝ ρυθμηση και δεν τα ξερω καλα..

Ίσως θα μπορούσες να κάνεις brige τα δύο δίκτυα από το laptop σου. Αυτό όμως θέλει πειραματισμούς. Η σωστή λύση είναι ένα bridge ή ένα wifi stick.

μπορεί να πει κάποιος που θα κατεβάσω την Prerelease 1.02.14 έκδοση? πηγαίνω στην σελίδα που γράφετε ποιο πίσω και δεν λέει για download.

Οποιος πρόλαβε πρόλαβε (εγώ οχι ) το link αυτο Δοκίμασε εδώ Link
Φαίνεται οι προγραμματιστές της WD έκατσαν κατω και γραψανε κωδικα
Αρκετές οι αλλαγές , θετικό οτι το εξελίσουν
Λογικά μετα το σχετικό debugging θα βγεί και η επίσημη έκδοση.

Sergiosk τι εννοείς μετά το debugging?
Αν βάλουν και πληροφορίες για την ανάλυση της κάθε ταινίας που παίζεις τότε θα είναι ότι καλύτερο κάτι σαν αυτό που έχει η b-rad fw δηλαδή.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Sergiosk τι εννοείς μετά το debugging?
Αν βάλουν και πληροφορίες για την ανάλυση της κάθε ταινίας που παίζεις τότε θα είναι ότι καλύτερο κάτι σαν αυτό που έχει η b-rad fw δηλαδή.

Διάβασα στο WD Live Community κάποια μικρο Bugs απο αρκετούς χρήστες που αφορούσαν αναπαραγωγή Mkv μέσω δικτύου που εμφανίστηκαν στην prerelease (κυρίως αυξημένοι χρόνοι )

Μόλις τα διορθώσουν αυτά θα βγεί και ως επίσημη Release Αυτό εννοώ

Χαίρετε.

Θα πάρω το συγκεκριμένο player και θέλω να ρωτήσω αν παίζει απροβλημάτιστα ταινίες από εξωτερικό δίσκο 2 TB συνδεδεμένο στην USB θύρα (σκέφτομαι για το MyBook της WD 2 TB, συγκεκριμένα..)

Thanks.

Ναι παίζει απροβλημάτιστα απο εξωτερικό σκληρό δίκσο 2 ΤB. Ειδικά οι WD δίκσοι είναι ιδανική επιλογή , μιας και κλείνουν αυτόματα με το κλείσιμο του μηχανήματος.

WD TV Live & dlna

Το WD Live Tv υποστηρίζει τελικά dlna; To Κινητό τηλέφωνο που έχω υποστηρίζει και αυτό dlna. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να στείλω από το κινητό τηλέφωνο στον player ένα αρχείο .mp4 (720p) για αναπαραγωγή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω στον player;

το καταφερα το εκανα συνδεση με το λαπτοπ και περνει απο το wifi,,..
το εκανα γεφυρα και παιζει τζαμι...

κατι αλλο... το στικακι που δινουν οι εταιριες του mobile broanband δηλ wind vodafone kai cosmote εχουν καπιο στικακι που να το βλεπει σαν τοπικο δυκτιο ?? γιατι το αναγνωριζει σαν dial up κληση ιντερνετ και δεν μπορω να κανω γεφυρα σε δυκτιο. ! ξερει κανεις ??

ευχαριστω.

Eπειδη μεχρι τωρα δεν μου ειχε χρειαστει , και επειδη τα ποστ ειναι πολλα...

Το live νομιζω δεχεται usb hub απροβληματιστα , η κανω λαθος ? Πρεπει/καλο ειναι να εχουν δικη τους τροφοδοσια η δεν ειναι απαραιτητο ?

Ναι παίζει απροβλημάτιστα απο εξωτερικό σκληρό δίκσο 2 ΤB. Ειδικά οι WD δίκσοι είναι ιδανική επιλογή , μιας και κλείνουν αυτόματα με το κλείσιμο του μηχανήματος.

αυτό πως ακριβώς γίνεται? εννοώ με τι ρυθμίσεις?

Ακριβώς , καμμία ρύθμιση , αυτά γίνονται αυτόματα. Απλά είναι θέμα δίσκου και όχι του μηχανήματος. Δυστυχώς υπάρχουν δίσκοι που δεν κλείνουν αυτόματα και πρέπει τους κλείσεις χειροκίνητα μέσω του κουμπιού on off που έχουν , κάτι εντελώς άβολο κατά την άποψη μου.

εχω συνδεση optical το wd live με εναν home cinema ενισχυτη 5αετιας SR6200 marantz.
ταινιες που βλεπω ειναι κυριως ματροσκα, το μονο που μπορω να ακουσω ομως ειναι στερεο..
πως μπορω να ακουσω DTS ή DOLBY SOUNDSURROUND?

μην μου πειτε να διαβασω 120 σελιδες σας παρακαλω γιατι διαβασα οσες μπορουσα και δεν αντεχω αλλο.

εχω συνδεση optical το wd live με εναν home cinema ενισχυτη 5αετιας SR6200 marantz.
ταινιες που βλεπω ειναι κυριως ματροσκα, το μονο που μπορω να ακουσω ομως ειναι στερεο..
πως μπορω να ακουσω DTS ή DOLBY SOUNDSURROUND?

μην μου πειτε να διαβασω 120 σελιδες σας παρακαλω γιατι διαβασα οσες μπορουσα και δεν αντεχω αλλο.

σορη για το ποστ η λυση βρεθηκε, οπως και η λυση για τα ελληνικα απο εδω

νομιζω πια οτι το μηχανημα ειναι αψογο

Θα ηταν αψογο αν κατεβαζαν λιγο τους εξωτερικους υποτιτλους και αν ειχε true hd ηχο downmix

Θα ηταν αψογο αν κατεβαζαν λιγο τους εξωτερικους υποτιτλους

Συμφωνώ πως θα ηταν χρήσιμο να υπήρχε ρύθμιση για το ύψος των υποτιτλων (και ότι λίγο πιο κάτω θα ήταν το ιδανικό) ΑΛΛΑ ανάμεσα στις δυο διαθέσιμες θέσεις που εχουμε, δλδ την ψηλή=εξωτερικών και την χαμηλή=εσωτερικών, ύστερα από παρακολούθηση πάρα πολλών ταινιών προσωπικά ψηφίζω δαγκωτό την ψηλή θέση των εξωτερικών!
Και στην αρχή είχα παρασυρθεί από το γενικότερο κλίμα και σε όλες τις ταινίες τους ενσωμάτωσα, αλλά τώρα τους κάνω extract γιατι διαπίστωσα ότι είναι τόσο χαμηλά που με κουράζουν.
Βέβαια, περί ορέξεως....

αλλά τώρα τους κάνω extract γιατι διαπίστωσα ότι είναι τόσο χαμηλά που με κουράζουν.
Βέβαια, περί ορέξεως....

Όχι περί ορέξεως φίλε μου , στην θέση που είναι (και αν τους βάλεις κατά το 56 )τους διαβάζεις ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά λίγο πιο κάτω από το κέντρο της οθόνης και δεν αποσπάσαι από την όλη εικόνα .

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όχι περί ορέξεως φίλε μου , στην θέση που είναι (και αν τους βάλεις κατά το 56 )τους διαβάζεις ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά λίγο πιο κάτω από το κέντρο της οθόνης και δεν αποσπάσαι από την όλη εικόνα .

A, βλέπω δεν είμαι ο μόνος τελικά -bye-

Βέβαια την ρύθμιση για μέγεθος 56 δεν την έχω ακόμα, περιμένω το επίσημο fw γιατί του b-rad το φοβάμαι λιγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Βέβαια την ρύθμιση για μέγεθος 56 δεν την έχω ακόμα, περιμένω το επίσημο fw γιατί του b-rad το φοβάμαι λιγο.

Δεν έχω του b-rad , αλλά την Prerelease 1.02.14

Last edited: