Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Λοιπόν παρατήρησα κάτι που πια άλλαξε, και οφείλω να το πω γιατί σε προηγούμενα ποστ υποστήριζα το αντίθετο... Με το τωρινό firmware που έβαλα (το τελευταίο prerelease), για να δει τα movie poster στα folders, πρέπει να είναι ονομασμένα σαν "folder.jpg / .png"... Με το προηγούμενο που είχα (τελευταίο επίσημο), τα έβλεπε ΟΤΙ όνομα και αν τους είχα... αρκεί το jpg ή το png να ήταν μέσα στον φάκελο μαζί με την ταινία...
Λογικά και τώρα βλέπει κανονικά τις εικόνες αλλά όχι σαν εικόνα φακέλου αλλά σαν απλή εικόνα.
Μα κι εσύ δεν άκουγες που στο είχαν πει βάλτο όπως είναι κλασικά folder.jpg ήθελες να το παίξεις μάγκας.

Πάντως αν θες να μετονομάσεις πολλά αρχεία μαζί βάζοντας κάποιο φίλτρο ώστε να μετονομαστούν όλα ομοιόμορφα σου προτείνω το πρόγραμμα Renamer πολύ καλό πρόγραμμα.

Μπήκα στον πειρασμό και ξήλωσα του B Rad και το έβαλα
Το καλύτερο firmware ever Επιτέλους υπότιτλοι στην σωστή θέση χωρίς μετατροπες αρχείων υποτιτλων
Αν διορθώνει και το προηγούμενο πρόβλημα της ταχύτητας αναπαραγωγής απο το πρηγούμενο prerelease τι άλλο θέλουμε

Μπράβο στην WD :grinning-smiley-043
Μα κι αυτό έχει διορθωθεί διάβασε καλύτερα τι λέει παρακάτω:

Version 1.02.19: (Pre-release)

Resolved Issues:
· Added Play To support for Microsoft Window 7.
· Added subtitle location options (Up/Down arrows).
· Resolved slow to source MKV files over network share.

Last edited:
Εγώ το είχα γράψει , αν μ' άκουγες τότε που είπα folder.jpg (αν και νομίζω σε άλλον το είπα και εσύ διόρθωσες πως βλέπει όλα τα ονόματα) θα γλίτωνες τώρα την μετατροπή :flipout:

Τουλάχιστον θυμήθηκα τα λεγόμενα από εδώ, και ήξερα κατευθείαν τι έπρεπε να αλλάξω... Με το που "μαύρισαν" όλα, έπεσε μαζικό rename σε folder.xxx (βλέπει και .jpg, και .png, οπότε άφησα απείραχτη την επέκταση και άλλαξα μόνο το όνομα)... -bye-

Τουλάχιστον θυμήθηκα τα λεγόμενα από εδώ, και ήξερα κατευθείαν τι έπρεπε να αλλάξω... Με το που "μαύρισαν" όλα, έπεσε μαζικό rename σε folder.xxx (βλέπει και .jpg, και .png, οπότε άφησα απείραχτη την επέκταση και άλλαξα μόνο το όνομα)... -bye-

Χιχιχι , πάλι δεν ακούς :BDGBDGB53:
κάντα .jpg το πιο δημοφιλές γιατί στο επόμενο firmware δεν ξέρεις τι θα γίνει :flipout:

Πέραν της πλάκας τώρα , άρχισα να κουράζομαι με αυτά τα ψαξίματα και τις αλλαγές .
Καλές οι αναβαθμίσεις , αλλά βρε παιδιά όλο στο τρέξιμο είμαστε .

Last edited:
χειροκίνητα... δικτυακά μέσω ubuntu ( F2 -> Ctrl+V, δεν πειράζει την επέκταση)
περίπου 90 τεμάχια. Κανά 5λεπτο πρέπει να έκανα στο χαλαρό...

Αν δεν βαριόμουν να κάνω restart και boot σε windows, θα χρησιμοποιούσα το Oscar's Renamer...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

χειροκίνητα... δικτυακά μέσω ubuntu ( F2 -> Ctrl+V, δεν πειράζει την επέκταση)
περίπου 90 τεμάχια. Κανά 5λεπτο πρέπει να έκανα στο χαλαρό...

Αν δεν βαριόμουν να κάνω restart και boot σε windows, θα χρησιμοποιούσα το Oscar's Renamer...

Καλα εγω επειδη ειμαι γνωστος τεμπελχανας και κουρελι, χρησιμοποίησα τελικα το File Renamer και μου πηρε 5 δευτερολεπτα! :2thumb22sup:

Ευχαριστω για την απαντηση παντως!

Το USB wifi stick TP-LINK TL-WN821N

(γνωστο απο τα popcornhour-110 και Egreat M32B/34A)

υποστηριζεται στο WD Live με το firmware 1.02.19

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά...
Το θέμα με τη θέση και το μέγεθος (περισσότερο με ενδιαφέρει η θέση, βασικά) των ελληνικών υποτίτλων, το έλυσε το μηχάνημα τελικά;
Θέλω να το κάνω δώρο σε φίλο, απλά δεν θέλω να απογοητευτεί από τη θέση των υποτίτλων που είναι ελαφρά ψηλότερη από αυτή των υπολοίπων default υποτίτλων σε άλλα media players!

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα!
Το WD HD Live σε σχέση με το απλό WD HD, η διαφορά τους εκτός από τιμή, υποστήριξη ethernet, υποστήριξη utube κ.τ.λ. είναι κατά τα άλλα το ίδιο;
Αναφέρομαι στην υποστήριξη αρχείων ήχου-εικόνας, καθώς και σε επεξεργαστική ισχύ....

To WD HD Live, σε σχεση με το παλιό WD HD:
1) φοράει τσιπάκι με πολυ μεγαλύτερη επεξεργαστικη ισχυ (άρα παιζει και βαρια αρχεία νερακι) και
2) κανει dts-downmix. Πρακτικα αυτό σημαίνει οτι περνάει ήχο μέσα από την
HDMI κι ετσι ακους κανονικότατα από την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεσαι
κάποιον surround ενισχυτη για να συνδεσεις το μηχανημα

Επισης με το τελευταιο επισημο firmware της WD (το κατεβαζεις δωρεαν απο το site της), οι υποτιτλοι ρυθμίζονται και σε υψος αλλά και σε μέγεθος μεγαλύτερο του 40 που εδινε το αρχικο firmware.

Για μένα πλέον είναι τέλειο!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

To WD HD Live, σε σχεση με το παλιό WD HD:
1) φοράει τσιπάκι με πολυ μεγαλύτερη επεξεργαστικη ισχυ (άρα παιζει και βαρια αρχεία νερακι) και
2) κανει dts-downmix. Πρακτικα αυτό σημαίνει οτι περνάει ήχο μέσα από την
HDMI κι ετσι ακους κανονικότατα από την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεσαι
κάποιον surround ενισχυτη για να συνδεσεις το μηχανημα

Επισης με το τελευταιο επισημο firmware της WD (το κατεβαζεις δωρεαν απο το site της), οι υποτιτλοι ρυθμίζονται και σε υψος αλλά και σε μέγεθος μεγαλύτερο του 40 που εδινε το αρχικο firmware.

Για μένα πλέον είναι τέλειο!
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου...
Ελπίζω οι υπότιτλοι να είναι στη σωστή θέση, όπως όταν κυκλοφόρησε...
Το ρωτάω αυτό, μιας και παρακολουθώ συχνά-πυκνά το συγκεκριμένο thread και είχα διαβάσει για το πρόβλημα αυτό με τη θέση από πολλούς κατόχους του...

Απολύτως καμία σχέση.
Έχει πολύ δυνατότερο chipset αν μιλάμε για το wd hd tv generation1 και οχι το generation2 που έχει ακριβώς το ίδιο chipset και εκτός αυτού dts downmix(5.1 to stereo)

Απολύτως καμία σχέση.
Έχει πολύ δυνατότερο chipset αν μιλάμε για το wd hd tv generation1 και οχι το generation2 που έχει ακριβώς το ίδιο chipset και εκτός αυτού dts downmix(5.1 to stereo)
Αγαπητέ fits79...
Νομίζω ότι παραλίγο να κάνω το λάθος...
Ευτυχώς που ήρθες κι εσύ...
Εγώ, μάλλον, έκανα λόγο για το Generation 2, φυσικά...
Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις τα links που ακολουθούν για να μου πεις κι εσύ τη γνώμη σου;
Εγώ θέλω να συγκρίνω αυτά τα 2 μεταξύ τους...
Ποιες οι διαφορές, λοιπόν;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303590&u=WESTERN-DIGITAL-WDBABG0000NBK-TV-HD-MEDIA-PLAYER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577&u=WESTERN-DIGITAL-WDBAAP0000NBK-TV-HD-NETWORK-MEDIA-PLAYER-LIVE

Thanks!!!!

Αγαπητέ fits79...
Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις τα links που ακολουθούν για να μου πεις κι εσύ τη γνώμη σου;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303590&u=WESTERN-DIGITAL-WDBABG0000NBK-TV-HD-MEDIA-PLAYER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...WDBAAP0000NBK-TV-HD-NETWORK-MEDIA-PLAYER-LIVE

Thanks!!!!
Η μονη διαφορα που εχουν ειναι οτι το live ειναι δικτυακο,εχει δηλαδη
θυρα ethernet.

θυρα ethernet.

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δλδ ότι και το παλιο WD TV (όχι το Live) κάνει DTS-Downmix (περα απο το τι γράφει το e-shop)?
Γιατί αν το πάρει, δεν κάνει τελικα downmix και δεν εχει ο ανθρωπος AV ενισχυτη....:furious3:

Last edited:
Δεν μορούμε να ξεχωρίσουμε δύο γαϊδουριών τα άχυρα.
Και το e-shop και ο φιλος SoCiaL σωστά τα λένε.
Υπάρχουν τρεις συνολικά εκδόσεις το generation 1 και το generation 2 σε δύο διαφορετικές παραλαγές όπως περιγράφονται στα link παραπάνω του e-shop.
Για να μην μπερδευτείς με το DTS οι συσκευές που το υποστηρίζουν το αναγράφουν πάνω στην συσκευασία αλλά και έχουν το λογότυπο πάνω στην συσκευή.

:damnyou:

Αγαπητέ fits79...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...WDBAAP0000NBK-TV-HD-NETWORK-MEDIA-PLAYER-LIVE

Thanks!!!!

θυρα ethernet.

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δλδ ότι και το παλιο WD TV (όχι το Live) κάνει DTS-Downmix (περα απο το τι γράφει το e-shop)?
Γιατί αν το πάρει, δεν κάνει τελικα downmix και δεν εχει ο ανθρωπος AV ενισχυτη....:furious3:

Λοιπόν με βάση αυτό και τον κωδικό - μοντέλο που έχει στο πρωτο σου λίνκ είναι το generation2 οπότε ναι λογικά υποστηρίζει μια χαρά dts downmix to stereo γιατί πολύ απλά έχει το ίδιο chipset με το wd tv live.
Και καλό είναι να το ψάχνετε πρώτα πριν δώσετε την οποιαδήποτε συμβουλή(ermis01 αυτή η σπόντα πήγαινε για εσενα)

Λοιπόν με βάση αυτό και τον κωδικό - μοντέλο που έχει στο πρωτο σου λίνκ είναι το generation2 οπότε ναι λογικά υποστηρίζει μια χαρά dts downmix to stereo γιατί πολύ απλά έχει το ίδιο chipset με το wd tv live.
Και καλό είναι να το ψάχνετε πρώτα πριν δώσετε την οποιαδήποτε συμβουλή(ermis01 αυτή η σπόντα πήγαινε για εσενα)

Πάσο. Άλλωστε για να μην την "πατήσει" ο άνθρωπος και μπλέξει μετά ήθελα να το διευκρινήσουμε.

Και καλό θα ήταν fits79 να αφήναμε τις σπόντες γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν, ούτε να τις παίρνω ούτε να τις δίνω.

Last edited:
Σιγά ρε ερμη κάνεις λες και σου σκότωσα κανέναν...
Μια απλά αθώα σποντίτσα ήτανε σιγά το πράγμα...
Αν ήτανε να τα παίρνεις όλα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ τότε πες ότι δεν την εκανα.