Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ρε γμτ οι ρυθμισεις που εχω αν δεν κανω λαθος ειναι σωστες !! ολοι ετσι λενε οτι πρεπει να ειναι! Απορω γτ δεν δουλευει ...

εντωμεταξυ το αλλο περιεργο ειναι οτι απο το λαπτοπ βλεπω κανονικα το μαιν πισι και τα share αρχεια αλλα το μαιν δεν βλεπω το λαπτοπ....
μηπως το firewall ή MSE μπλοκαρει κατι ?

Εγώ πάντως με το που απεγκατέστησα το norton δούλεψε. Κι έβαλα nod32 και τώρα δουλεύει κομπλέ. Μάλιστα πριν μισή ώρα είδα την πρώτη 720p ταινία μου ασύρματα κι από μεγάλη απόσταση μάλιστα :P
Κι εγώ παραξενεύτηκα με τις ρυθμίσεις αλλά έτσι δουλεύει οπότε πάω πάσο!
Δοκίμασε αυτές που πόσταρα κι αν δε δουλεύει πάλι, απενεργοποίησε και firewall και MSE. Αν πάλι δε δουλέψει βγάλε τελείως το MSE. Αν πάλι τίποτα περίμενε τον fits :D

Σημ: στο wdtvlive στα network settings επιλέγεις on και on σε 2 ρυθμίσεις που'χει και πατάς clear login data... Και εννοείται το όνομα του workgroup ίδιο σε όλες τις συσκευές σου (σταθερό,λαπτοπ καιwdtvlive)

Last edited:
ρε Fits τσακαλε βρες μου και εμενα την λυση πλς

εχω windows firewall & microsoft security essentials

Εχω κανει και αυτο με την registry οπως επισης αυτο που κανεις allow sto firewall της Μ$

Τότε σου προτείνω να κάνεις όλα μα όλα τα network settings των win7 σε ον εκτός του password που το αφήνεις όπως το εχεις.

Επίσης καλού - κακού κανε στους κοινόχρηστους φακέλους everyone & guest -full control ->allow
και αν εχεις εγκατεστημένο κανένα anti virus-firewall ή κάτι που μπλοκάρει το δίκτυο απεγκατέστησε το ή κάντο disable.

Τέλος στο media streaming κανε allow το wd tv live.

Δοκίμασε όλα τα παραπάνω και εδώ είμαστε εμείς.

Last edited:
Το τελευταιο firmware του B-rad σωζει το σημειο που ειχαν διακοπει οι τελευταιες ταινιες που παιχτηκαν, ακομα και αν κοπει το ρευμα στη συσκευη. Αλλο ενα καλο feature...

η WD το παρατησε το Live απο 8εμα official firmware ?

Γεια χαρά σε όλους!
Ειμαι εδώ και λίγες ημέρες κάτοχος ενός WD TV Live. Το συνδέω με ένα εξωτερικό σκληρό WD 1Tb αλλα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Οταν ο σκληρός είναι συνδεμένος στον υπολογιστή μου δείχνει κανονικά τους φακέλους και τα αρχεία που περιέχει.
Οταν ομως το συνδέσω στο WD TV Live μου εμφανίζει μονο δυο φακέλους Μοvies και Pictures. Aν παίζει σημασία στον υπολογιστή έχω vista. Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ!

Είναι λογικό αυτό. Αρχεία βίντεο, εικόνας και μουσικής θα σου εμφανίσει. Εκτός κι αν εννοείς ότι τα αρχεία μέσα στους φακέλους Movies και Pictures δεν εμφανίζονται....

Last edited:
Παιδιά πως περνάμε την τελευταία έκδοση του b-rad?? Και αξίζει συγκριτικά με την προηγούμενη ?? Πως βλέπω ποια έκδοση έχω? Ευχαριστώ.

Καλημερα

Εχω την εξης απορια

Εχω pc με καλωδιο προς τον ρουτερ και απο εκει με καλωδιο προς το PS3 και ετσι βλεπω τις ταινιες

Σε 1080 μου κανει αρκετες φορες διαφορα σπασιματα οπου αναρωτιεμαι μηπως φταει το Pc

Το ερωτημα ειναι?
Εαν παρω το WD TV Live θα ειμαι καλυτερα στο να βλεπω ταινιες σε οτι αφορα τα σπασιματα? και εαν ναι πως θα παει η συνδεσιμοτητα?

Το PC απο το ρουτερ ειναι 10μ αρα με Wifi σε 1080 εχω πολλα σπασιματα γιαυτο και το καλωδιο

δεν νομιζω να μπορεις να δεις ασυρματα 1080ρ ισως αν εχεις ρουτερ που υποστηριζει 802n και οχι g αλλα ο καλυτερος τρπος ειναι με καλωδιο

οσο για εμενα παρελαβα εστησα χθες φως δεν ειδα εχω τα 7 αλλα φως δεν βλεπω αλλα τα παιζει αλλα οχι (δεν αναγνωριζει ολων τον ειδων τα αρχεια) δεν εχω firewall ουτε antivirus

τα πεταξα ολα σε εναν εξωτερικο σκληρο να δω τι θα γινει αν και σε 3 mkv αρχεια που ειχα βαλει για αρχη το ενα την πρωτη φορα δεν το ανοιξε με την δευτερη επαιξε .το 2 το επαιξε με την πρωτη .το 3 δεν το παιζει καθολου

στον υπολογιστη παιζουν νερακι ............τα νευρα μου

Είναι λογικό αυτό. Αρχεία βίντεο, εικόνας και μουσικής θα σου εμφανίσει. Εκτός κι αν εννοείς ότι τα αρχεία μέσα στους φακέλους Movies και Pictures δεν εμφανίζονται....

Το προβλημα μου ειναι το εξης. Για παραδειγμα στον εξωτερικο σκληρο εχω ενα φακελο Photos&Videos και ένα υποφακελο στο οποιο εχω φωτογραφιες και video. Ενω στo pc φαινονται κανονικα τα αρχεια στο wd tv live στο συγκεκριμενο φακελο λεει δεν βρεθηκαν αρχεια! Τι μπορει να φταει;

υπάρχει περίπτωση να το ενοχλεί το & στο όνομα του φακέλου;

Πιθανόν! Εγώ έχω σαν αρχή να μην χρησιμοποιώ κανενός είδους συντομογραφία , ιδιαίτερα αυτές που χρησιμοποιούν σύμβολα του τύπου / * - = + $#@& κτλπ. και επίσης ποτέ Ελληνικά. (Τώρα αυτό ίσως είναι υπερβολή ...αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να ψάχνω ποιο player υποστηρίζει τι .) Κι έχω λύσει το πρόβλημά μου . π.χ. Υπάρχουν players που άμα υπερβείς ένα συγκεκριμένο ποσοστό γραμμάτων στον τίτλο του αρχείου ......κάνουν το αρχείο....αόρατο!!

Το προβλημα μου ειναι το εξης. Για παραδειγμα στον εξωτερικο σκληρο εχω ενα φακελο Photos&Videos και ένα υποφακελο στο οποιο εχω φωτογραφιες και video. Ενω στo pc φαινονται κανονικα τα αρχεια στο wd tv live στο συγκεκριμενο φακελο λεει δεν βρεθηκαν αρχεια! Τι μπορει να φταει;

Bρήκα τι έφταιγε! Οσοι φακέλοι ήταν Ελληνικά και ΜΟΝΟ κεφαλαία δεν εμφάνιζε τα περιεχόμενα τους...Οποτε με μια απλή μετονομασία το προβλημα λύθηκε!

Βγήκε νέο prerelease 1.03.40 που διορθώνει και το πρόβλημα με τις νεες εκδόσεις του mkvtoolnix.

ορίστε και το revision history:
Version 1.03.40_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs
Version 1.03.39_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved HDMI screen flicker issue
• Resolved playback issues related to mkvmerge.
• Improved thumbnail caching

Last edited:
Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta release από εδώ γιατί μετά από μερικές μέρες δεν θα σας αφήνει να την κατεβάσετε από το επίσημο σαιτ της western digital.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Βγήκε νέο prerelease 1.03.40 που διορθώνει και το πρόβλημα με τις νεες εκδόσεις του mkvtoolnix.

ορίστε και το revision history:

Αυτό υπάρχει στην τελευταία έκδοση του b-rad;