Καλησπέρα σας.. Έχω το WDTvLive εδώ κ περίπου 2 μήνες και γενικά είμαι ικανοποιημένος.. Έχω βέβαια παλιά firmware του b-rad αλλα σήμερα θα βάλω την 0.4.5.1 (θέλω τα moviesheets και αν διαβασα καλά η 0,4,5,2 δεν τα υποστηρίζει).. Θέλω τώρα να πάρω και ένα wireless adapter. Βρήκα την λίστα των συμβατών κατα την WD, αλλά θέλω να μοπυ προτείνει κάποιος ένα δοκιμασμένο.. Θυμάμαι οτι κάποιο παιδί απο το forum είχε ένα αλλά δεν μπορώ να βρώ το post που το έλεγε..
Επίσης 2 θεματάκια με τους υπότιτλους... Οι ελληνικοί υπότιτλοι απο .srt δεν είναι στοιχισμένοι στο κέντρο της τηλεόρασης (δοκιμασμένο σε 3 τηλεοράσεις) αλλά λίιιγο πιο αριστερα.. Διορθωνεται? Και επίσης το διάκενο ανάμεσα σε 2 γραμμες υπότιτλου είναι λίγο πιο μεγάλο απο αυτό που βλέπω όταν αναπαράγω κάτι στο pc.. Κάποια λύση?? Οχι οτι είναι τραγικά προβλήματα, αλλά αν υπάρχουν λύσεις, γιατί όχι?
Thnx!
Επίσης 2 θεματάκια με τους υπότιτλους... Οι ελληνικοί υπότιτλοι απο .srt δεν είναι στοιχισμένοι στο κέντρο της τηλεόρασης (δοκιμασμένο σε 3 τηλεοράσεις) αλλά λίιιγο πιο αριστερα.. Διορθωνεται? Και επίσης το διάκενο ανάμεσα σε 2 γραμμες υπότιτλου είναι λίγο πιο μεγάλο απο αυτό που βλέπω όταν αναπαράγω κάτι στο pc.. Κάποια λύση?? Οχι οτι είναι τραγικά προβλήματα, αλλά αν υπάρχουν λύσεις, γιατί όχι?
Thnx!