Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εχω full scrren σε ταινιες hd με μαυρες μπαρες πανω κατω, δηλαδη αυτες που ειναι 21:9, σε 16:9 TV ειναι πολυ σπαστικες!το zoom κοβει πολυ
ευχαριστω

Δοκίμασε απο την τηλεόραση αν έχει επιλογή για να μεγαλώσεις την εικόνα.Στη u10 άν βάλεις μεγέθυνση 1 χάνεις πολύ λίγη πληροφορία αλλά γεμίζει όλη η οθόνη.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εχω full scrren σε ταινιες hd με μαυρες μπαρες πανω κατω, δηλαδη αυτες που ειναι 21:9, σε 16:9 TV ειναι πολυ σπαστικες!το zoom κοβει πολυ
ευχαριστω

Θες να στρεβλώνεις την εικόνα σου;

Να φαίνονται όλοι "αγιογραφίες";

μια χαρα φαινονται εξαλλου γιατι βγαλανε 16:9 τηλεορασεις και δεν εβγαζαν 21¨9
τεσπα ειναι επιλογη που λειπει για ολα τα γουστα

Παιδιά, δεν μου παίζει κανένα ISO αρχείο...
Έχω βάλει όλα τα firmware, μέχρι και το τελευταίο, αλλά δεν μου τα παίζει. Σε κάτι οικογενειακά DVD που έχω φτιάξει εγώ με το pinnacle studio 14, δεν εμφανίζει ούτε τα μενού που έχω φτιάξει, ούτε παίζει τα βίντεο. Αλλά και σε ISOs που έχω φτιάξει από DVD εμπορίου, εκεί πάει να ξεκινήσει, αλλά τα παίζει καρά καρέ.
Τί λέτε;

Μήπως δεν τα γράφεις σωστά τα iso αρχεια?
Θέλουν καποια τροποποίηση πριν μετατρέψεις ένα bluray ή dvd σε iso φίλε μου.

Δοκίμασε το πρόγραμμα imgburn που το κάνει σχεδόν αυτόματα.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Παιδιά, δεν μου παίζει κανένα ISO αρχείο...
Έχω βάλει όλα τα firmware, μέχρι και το τελευταίο, αλλά δεν μου τα παίζει. Σε κάτι οικογενειακά DVD που έχω φτιάξει εγώ με το pinnacle studio 14, δεν εμφανίζει ούτε τα μενού που έχω φτιάξει, ούτε παίζει τα βίντεο. Αλλά και σε ISOs που έχω φτιάξει από DVD εμπορίου, εκεί πάει να ξεκινήσει, αλλά τα παίζει καρά καρέ.
Τί λέτε;

δίκτυο ή usb?
Μήπως έχεις κάποια ασυμβατότητα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να φτιάξεις τα iso? Εμένα τα παίζει μεν, αλλά σε κάποια δεν έπαιξε και τα μενού...

edit: μιας και με πρόλαβε ο fits: και εγώ imgburn χρησιμοποιώ.

Πρέπει τα DVD να τα περάσεις (για να βγάλεις το ISO) από το AnyDVD-HD, για να μην έχουν DRM.

Πρέπει τα DVD να τα περάσεις (για να βγάλεις το ISO) από το AnyDVD-HD, για να μην έχουν DRM.

Αν απαντάς σε εμένα, μιλάω για βίντεο γάμων και βαφτίσεων συν κάποια δικά μου από την κάμερα... δεν έχω πια άλλα dvd... και αυτά φυσικά δεν έχουν κλειδώματα.

μια χαρα φαινονται εξαλλου γιατι βγαλανε 16:9 τηλεορασεις και δεν εβγαζαν 21¨9
τεσπα ειναι επιλογη που λειπει για ολα τα γουστα

Λοιπόν το "μια χαρά φαίνονται" είναι σχετικό... δες πραγματικό frame από ταινία με 2.35:1, και μετατροπή του στο gimp από εμένα (αυτό που θες να στο κάνει το live) σε 16:9... και πες αν σου φαίνεται μια χαρά ακόμα... Η WD πάντως δεν φταίει σε τίποτα... δεν είναι "σωστό" να βλέπεις έτσι... -bye-

edit: μάλλον η επισύναψη του φόρουμ αλλάζει και κατά βούληση το μέγεθος αυτών που επισυνάπτουμε, και δεν είναι στα πραγματικά τους μεγέθη... τέσπα και πάλι φαίνεται η λάθος αναλογία.

Attachments

• 2351.jpg
    2351.jpg
    28.2 KB · Views: 31
  • 169.jpg
    169.jpg
    40.4 KB · Views: 27
Last edited:
USB, και χρησιμοποιώ το magicISO. Στο PC μου παίζουν κανονικά-όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αυτό.
Τί είδους μετατροπή χρειάζεται;

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Λοιπόν το "μια χαρά φαίνονται" είναι σχετικό... δες πραγματικό frame από ταινία με 2.35:1, και μετατροπή του στο gimp από εμένα (αυτό που θες να στο κάνει το live) σε 16:9... και πες αν σου φαίνεται μια χαρά ακόμα... Η WD πάντως δεν φταίει σε τίποτα... δεν είναι "σωστό" να βλέπεις έτσι... -bye-

edit: μάλλον η επισύναψη του φόρουμ αλλάζει και κατά βούληση το μέγεθος αυτών που επισυνάπτουμε, και δεν είναι στα πραγματικά τους μεγέθη... τέσπα και πάλι φαίνεται η λάθος αναλογία.
Δεν με πειραζει και δεν φαινεται και τοσο χαλια

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Αν απαντάς σε εμένα, μιλάω για βίντεο γάμων και βαφτίσεων συν κάποια δικά μου από την κάμερα... δεν έχω πια άλλα dvd... και αυτά φυσικά δεν έχουν κλειδώματα.

Στον Voodooman απαντούσα.

ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας δεν ξερω που να ψαξω..αγορασα ενα wd tv live αλλα επειδη δεν τα καταφερνω με αυτα και τραβιεμαι απο χθες πως θα καταφερω να δω μεσω δικτυου αυτα που εχω αποθηκευμενα στο pc μεσω του wd?? οχι ασυρματα μεσω ethernet θελω..μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις??

φιλε τι windows εχεις?ειναι σημαντικο αυτο!Δεν ειναι τπτ απλα θελει λιγο ψαξιμο στειλε μου πμ αυριο να σε βοηθησω

fits79 και Lykman ευχαριστώ, έγινε η δουλειά με το imgburn!
Ήταν αρκετά σημαντικό, σας ευχαριστώ και πάλι!

Καλημέρα! Τελικά επέστρεψα το LG DP1W που μου έκαναν δώρο στην ονομαστική μου εορτή και απέκτησα τo WD Live (δεν είχα και πολλές επιλογές στα Media Markt).

Ομολογώ ότι έμεινα εντυπωσιασμένος σε σχέση με το WD TV Gen 1 που είχα καθώς πλεον έχω πράγματα που μου έλειπαν σε καθημερινή χρήση (διαγραφή αρχείων, dts downmix).

Έχω μια απορία όμως. Κολλάει σε χρήση αρχείων mkv 720p (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 1080p) όταν τα βλέπω μέσω δικτύου (επιλογή network share folder και όχι μέσω media server).
Με την ίδια μέθοδο, τα απλά avi τα παίζει κανονικά. Tι μπορεί να φταίει?

Στην αρχή πίστευα ότι έφταιγε ότι το αρχείο ήταν σε 5900 rpm σκληρό δίσκο αλλά το μετάφερα σε 7200 rpm και τα κολλήματα συνεχίζονται.

Άλλο ένα δεδομένο είναι ότι η μεταφορά αρχείου από το PC στον δικτυακό δίσκο του WD Live όταν το χρησιμοποιώ ως NAS γίνεται με ταχύτητα 1.5 ΜΒ/sec

Ποια είναι τα πιθανά αίτια?

1. Είναι θέμα modem - router ή το ότι η ενσύρματη δικτύωση, γίνεται μέσω homeplug και όχι κανονικού ethernet δικτύου?

2. Είναι θέμα wd live σαν σχεδίασης να κολλάνε τα HD videos σε χρήση μέσω δικτυακού φακέλου?

3. Είναι θέμα ρυθμίσεων στο WD Live, στο ρούτερ ή ακόμα και του συγκεκριμένου αρχείου mkv (bitrate κλπ) ?

4. Είναι ελλατωματικό οπότε το πάω πίσω?

Last edited:
optical port

Υπάρχει τρόπος να "σβήνει" η optical port οταν ειναι σε standby mode? ...... Ειναι μεγάλο πρόβλημα για όσους έχουν home cinema τα οποία δεν εχουν auto function στην επιλογή του audio σήματος .............. ευχαριστώ!:ears:

ρε παιδια λιγο την βοηθεια σας δεν ξερω που να ψαξω..αγορασα ενα wd tv live αλλα επειδη δεν τα καταφερνω με αυτα και τραβιεμαι απο χθες πως θα καταφερω να δω μεσω δικτυου αυτα που εχω αποθηκευμενα στο pc μεσω του wd?? οχι ασυρματα μεσω ethernet θελω..μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις??

εχω βαλει στις ρυμισεις κοινη χρηση πολυμεσων στο ενεργο παρολα αυτα ομως δεν βλεπει το wd..επισης μου βγαζει το μνμ οτι η κοινη χρηση πολυμεσων ειναι απενεργοποιημενη αυτη τη στιγμη (παρολο που το χω στο ενεργο) ειτε επιδη η υπηρεσια κοινης χρησης δεν εκτελειται ειτε επειδη εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις του τειχους προστασιας. Για να ενεργοποιησετε την κοινη χρηση πρεπει πρωτα να επιβεβαιωσετε τις ρυθμισεις κοινης χρησης..
καπου εκει γινεται το λαθος αλλα τοση ωρα τραβιεμαι και δεν το βρισκω..

Με την έκδοση 1.04.17 όταν το κλείνεις κλείνει πραγματικά και δεν μπαίνει πλέον σε standby mode όπως με τα παλιοτερα firmware?