Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

The latest firmware (1.02.07) will spin down drives, but their LEDs may stay on, which can make it seem like the drives are still on.
Εσύ αναφέρεσαι σε αυτό που έχουμε ,και σίγουρα δεν είναι αυτό που ψάχνω , εγώ έλεγα για το καινούργιο μοντέλο που έχει αυτή τη δυνατότητα.

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Σε ότι αφορά τους δίσκους που είναι συνδεδεμένοι επάνω του με usb, μόλις πατήσω το off από το χειριστήριο, κλείνει κ ο δίσκος ταυτόχρονα.

Επίσης, από το μενού του μηχανήματος, υπάρχει επιλογή Eject, με την οποία στην ουσία γίνεται "αποσύνδεση" του δίσκου, έτσι ώστε να είναι ασφαλής η αφαίρεση του σκληρού.

Re: Western Digital TV HD2

To καινουριο WD δεν εχει καμια σχεση με το παλιο.

Ενας απο τους λογους που αλλαξαν το τσιπακι ειναι για να αποφυγουν τελειως καποια προβληματα του παλιου (συγχρονισμος ηχου/εικονας/υποτιτλων, λιγα reframes κλπ.).

Το παλιο το ειχα και εγω και καταλαβαινω τη δυσαρεσκεια αυτων που το ειχαν. Το πουλησα και πηρα κατι αλλο. Αν δε σας αρεσε η συμπεριφορα της WD μην ξαναγορασετε WD. Αλλα δε ειναι σωστο να θαβουμε το προιον επειδη δε μας αρεσε το παλιο ή επειδη αγορασαμε κατι αλλο και τωρα βγηκε κατι καλυτερο.
Ετσι ειναι οι συσκευες αυτες, και bugs εχουν, και μετα απο καποιους μηνες βγαινουν καλυτερες. Τι να κανουμε...

Όχι παιζει να δώσουν υποστηρίξει dts στο πρωτο προϊόν.

Προσωπικά κάθε άλλο παρά το κατηγορώ απλά λέω τα κακός κείμενα του πρώτου που ευελπιστώ να έχουν εκλείψει στο νέο , και επ αυτού θα ήθελα φίλε Μιχάλη να με βοηθήσεις μιας και το έχεις κάνε λοιπόν το εξής πείραμα για χάρη μου σε παρακαλώ : συνέδεσε μια οπτική ίνα μόνο απ την μεριά του LIVE έχοντας το μηχανάκι ανοικτό , φυσικά αμέσως θα δεις την άλλη άκρη να φωτίζεται , τώρα κλείσε με το τηλεχειριστήριο το WD LIVE και πες μου σβήνει - απενεργοποιήται η οπτική ίνα ή εξακολουθεί να βγάζει φως ;;;;;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Προσωπικά κάθε άλλο παρά το κατηγορώ απλά λέω τα κακός κείμενα του πρώτου που ευελπιστώ να έχουν εκλείψει στο νέο , και επ αυτού θα ήθελα φίλε Μιχάλη να με βοηθήσεις μιας και το έχεις κάνε λοιπόν το εξής πείραμα για χάρη μου σε παρακαλώ : συνέδεσε μια οπτική ίνα μόνο απ την μεριά του LIVE έχοντας το μηχανάκι ανοικτό , φυσικά αμέσως θα δεις την άλλη άκρη να φωτίζεται , τώρα κλείσε με το τηλεχειριστήριο το WD LIVE και πες μου σβήνει - απενεργοποιήται η οπτική ίνα ή εξακολουθεί να βγάζει φως ;;;;;

Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα κ θα σου πω !! :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα κ θα σου πω !! :a0210:
Νά σε καλά θα περιμένω την απάντηση μιας και απο αυτό και μόνο θα εξαρτηθεί αν θα το πάρω ή όχι :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν εχεις TV που υποστηριζει 24p, δοκιμασε αν μπορεις μερικα .mkv ρυθμιζοντας το WD Live στα 1080/23,976 out, αν οντως γυριζει η TV στα 24p και αν κανει σπασιματα...

Θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή BD.iso και .m2ts με τους εσωτερικούς υποτίτλους (PGS);

1.Παιδια , υπαρχει κανενα media player (εκτος του dune αν δεν κανω λαθος ) που να υποστηριζει αυτη τη στιγμη το παραπανω ?

2.Υπαρχει ενδεχομενο να το δουμε στο wd live ?

Η τηλ που έχω συνδέσει το μηχανήμα είναι η pioneer kuro 5090H 50".

Έχω γυρίσει από το μενού του live την έξοδο hdmi στα 1080p, δεν θυμάμαι όμως για τα 24p...θα το δω το απόγευμα κ αυτό !! :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

1.Παιδια , υπαρχει κανενα media player (εκτος του dune αν δεν κανω λαθος ) που να υποστηριζει αυτη τη στιγμη το παραπανω ?

2.Υπαρχει ενδεχομενο να το δουμε στο wd live ?
1.Το Xtreamer.
2. Άγνωστο, αλλά από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει DVD.iso σύσκολο να πάει κατ'ευθείαν στο Bluray.

Όχι παιζει να δώσουν υποστηρίξει dts στο πρωτο προϊόν.

Eίναι νομικής φύσεως το θέμα. Επίσημα και τσάμπα, πιο χλωμό κι από νεκρό... -bye-

Ενημέρωση από κάποιον να πάμε να το παρουμε?

Το πουλάει ένα μαγαζί στον Αγ. Δημήτριο αλλά πακέτο με μια οθόνη Viewsonic στα 299 ευρώ! Έλεος...

http://www.pnpshop.gr/

Από Δευτέρα λέει θα το πουλάνε μόνο του...

Από δευτέρα θα είναι παντού όμως ρε φίλε έπρεπε να τους πεις.
Εμπάση περίπτωση εγώ νομίζω ότι τα dvd.iso αρχεία τα παιζει κανονικά αλλά χωρίς μενού του dvd απλά μόνο την ταινία.

Λοιπόν,

1. Η οπτική ίνα είναι μόνιμα αναμμένη,
2. Επιλέγω από τις ρυθμίσεις και στο Audio/Video -> Video Output επιλέγω hdmi -> 1080p 23.976Hz. Μετά μου εμφανίζει καρτέλλα με τίτλο Color Space, με επιλογές τις Auto / RGB High / RGB Low / YCbCr και επιλέγω RGB High.
Η Pioneer μια χαρά αναγνωρίζει το σήμα κ κλειδώνει σε αυτό. Μάλιστα μου εμφανίζει κ μια ακόμα επιλογή με τίτλο :
hdmi deep color mode με επιλογές 12 bit / 8 bit.

Επιλέγω 12bit κ το αποτέλεσμα είναι να κλειδώνει πια η τηλ στα 1080p 36bit χρώμα.

Όλα τα mkv που έχω παίζουν "νερό", χωρίς κανένα πρόβλημα κ χωρίς να χάνουν καρέ ! :grinning-smiley-043 Το ίδιο κ το μπρος/πίσω σε μεγάλες ταχύτητες *8, *16 χωρίς προβλήματα.

Το ότι δεν υποστηρίζει DVD .iso και γενικά δομή DVD με μενού αλλά μόνο τα αρχεία .vob , ήταν γνωστό και για το προηγούμενο και το ίδιο παραμένει και σ' αυτό.

Σε μια συζήτηση στο MPC στο αντίστοιχο νήμα αναφέρουν για κάποιες φήμες ότι θα τα δώσουν σε μελλοντικό firmware, αλλά πέραν αυτού τίποτε το επίσημο.

""One rumor on the AVS forum is that a new firmware due next month will enable full ISO menu support for the WDTV2 and the original WDTV.""

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Φίλε vaskal μπορείς με δυο λόγια να μας πεις για το conflict της οπτικής ίνας με την τηλεόραση;
Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στον ήχο όταν είναι συνδεμένη η οπτική ίνα αλλά δεν χρησιμοποιείται...είναι κάπως έτσι;

Κι εσύ φίλε parisal κατέληξες πουθενά;
Σου έχω στείλει ένα πμ...τι λές κι εσύ;