Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Από 5/11/2009 η διαθεσιμότητα μετακινήθηκε σε 6/11/2009. Λέτε να φταίει η απεργία στον ΟΛΠ;

εγω που ψαχνω κατι ηχεια μου ειπαν οτι θα ερθουν σε σε ενα μηνα αφοτου ληξει η απεργια στον ολπ.

μια και ενδιαφερομαι για αυτην την αγορα, να κανω μια απλη πιστευω ερωτηση? ποση διαφορα ποιοτητας εχει ενα αρχειο mvk σε σχεση με ενα blueray player?
η τηλεοραση ειναι τελευταιας τεχνολογιας, fullhd 24p 100hz

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Καθίστε ρε παιδιά δεν έληξε η απεργία στον ολπ?

Από απόψε τα μεσάνυχτα λέει η νέα απεργία. Τα κομμάτια WD έχουν έρθει ήδη...

ειναι σιγουρο οτι εχουν ερθει ;γιατι ενδιαφερομαι για αγορα:p
και επειδη απο βδομαδα ειμαι αδειουχος θα θελα να ασχοληθω :)

Μια γρηγορη ερωτηση: με τους ελληνικους υποτιτλους εχει βγει firm update? παιζουν κανονικα ; δεν ξερουμε ε;

εγω που ψαχνω κατι ηχεια μου ειπαν οτι θα ερθουν σε σε ενα μηνα αφοτου ληξει η απεργια στον ολπ.

μια και ενδιαφερομαι για αυτην την αγορα, να κανω μια απλη πιστευω ερωτηση? ποση διαφορα ποιοτητας εχει ενα αρχειο mvk σε σχεση με ενα blueray player?
η τηλεοραση ειναι τελευταιας τεχνολογιας, fullhd 24p 100hz

Αν παιζεις χωρις ενισχυτη και δεχεσαι να κανεις "εκπτωση" στον ηχο μια χαρα ειναι το WD ,τωρα το WD2 εχει και σε pass through τα νεα formats ηχου (εαν παιζεις μεσω ενισχυτη)

Πήρα M-system και μου είπε ότι η Αντιπροσωπεία θα στείλει τελικά από την άλλη εβδομάδα! Το ίδιο μου είπε και το PnP Shop! Από computerfood.gr μου λένε αύριο βέβαια αλλά μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Φιλε μου, φιλικα στο λεω...αλλα ηρεμησε λιγο. Εχεις παρει σβαρνα ολα τα forum εδω και 2 εβδομαδες και ρωτας ποτε θα ερθει το μηχανημα.

Καποια στιγμη θα ερθει. Πριν 1 μηνα εκαναν απεργια στο λιμανι. Πριν λιγες μερες παλι απεργια. Ξερεις ποσα container εχουν μαζευτει και περιμενουν εκτελωνισμο?

Εσένα φίλε ποιό είναι το πρόβλημά σου δεν κατάλαβα? Και τι σχέση έχουν τα άλλα φόρουμ? Σε ενοχλώ σε κάτι? Απλά ψάχνω να βρω από κάποιον έτσι ώστε να δούμε αν κάποιος το είδε κάπου να πάμε να το πάρουμε. Περισσότερες επιλογές είναι καλύτερα από μια...

σε τηλεφωνικη ενημερωση πριν λιγο απο το mysystem site επειδη εχω προπαραγγειλει και εγω.....ανεφεραν οτι δεν θα ερθουν αυτην εβδομαδα τα κομματια..και παμε για την αλλη παρασκευη!! σε ερωτηση μου αν εχει σχεση με την απεργια στο λιμανι..ειπανε δεν γνωριζουν...

Κύριοι σε μια ματιά που έριξα στο amazon.co.uk που το είχε τώρα λέει αναμονή εβδομάδας και βάλε , πράγμα που σημαίνει οτι αν δεν το έχουν αυτοί καλή υπομονή εδώ....

Καλά περίμενε εσύ , τώρα μόλις το amazon λέει 2 - 4 WEEKS

Ή να αγοράσετε το Xtreamer.... (firmware 2.0 ftw )..... :smash: