Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

ΥΓ. Πάντως, ότι έχει να κάνει με όνειρα, είναι δυσνόητο για μένα. Για παράδειγμα προσπάθησα να δω 3 φορές το Inception και σε καμία από τις 2 φορές δεν κατάφερα να δω πάνω από 15 λεπτά. Χάθηκα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μάλλον δεν είμαι του ονείρου :)

Εγώ πάλι κατάλαβα το inception με την πρώτη , αλλά παραμένει μια υπερεκτιμημένη ταινία , όπως και το interstellar του ίδιου δημιουργού που αντί για scifi έφερνε πιο πολύ σε παρωδία.

Αυτό που λες στο spoiler από που προκύπτει; Ότι δηλαδή εκείνη την ακριβή ώρα ήταν μαζί με τη τερεζα.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

καλα, μην τρελαίνεστε, δεν ειναι απαραιτητο να απαντηθουν ολα τα ερωτηματα στο επομενο,
μην ξεχνατε οτι πηρε δευτερη σεζον, αρα μπορει να μην απαντησουν και τιποτα

εχει πει ο jimmi simpson (william) οτι δεν θα υπαρξει μεγαλο cliffhanger. Προφανως δεν περιμενουμε να απαντηθουν τα παντα, αλλα τα βασικα νομιζω θα απαντηθουν. Ετσι και αλλιως αρκετα πραγματακια εξηγηθηκαν στο 9ο.

Αυτό που λες στο spoiler από που προκύπτει; Ότι δηλαδή εκείνη την ακριβή ώρα ήταν μαζί με τη τερεζα.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Λοιπόν το ξανακοίταξα τώρα.. είναι προς το τέλος του 6ου επεισοδίου..

Ο Bernard μιλάει με την Elsie έξω από το δωμάτιο της Theresa..
μετά δείχνουν κάτι άλλο και μετά είναι η φάση..

Οπότε ας δεχτούμε ότι είχε χρόνο να πάει εκεί..

Οπότε πάμε παρακάτω Χάρη! ;)

Υποθέτω ότι συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ο William είναι ο Man in Black..

Για τον Man in Black (οπότε δηλαδή και τον William) μάθαμε..

.. ότι κάποια στιγμή έγινε μέλος του Συμβουλίου της Delos και γι'αυτό έχει την άνεση να κάνει ότι θέλει στο πάρκο..

Βέβαια όπως φάνηκε ο Man in Black ψάχνει να βρει τα δικά του πράγματα..
και το Συμβούλιο με την Charlotte τα δικά τους..

Στο επεισόδιο πάλι ένα synth λέει στον Man in Black ότι ο λαβύρινθος δεν είναι γι'αυτόν
και αρχίζω να πιστεύω ότι του το λένε αυτό γιατί πιστεύουν ότι ο λαβύρινθος είναι μία "αναζήτηση" μόνο για εκείνα..

Είναι θα έλεγα τόσο μία αναζήτηση για την κάθαρση/ηρεμία της ψυχής/συνείδησης τους..
αλλά κάπως και ένα ταξίδι για αναζήτηση του δημιουργού τους..

Αυτό μου θυμίζει κάπως το Matrix πάλι! :cool:

Για την Theresa..

σε μία σκηνή δώθηκε μία εντύπωση ότι μπορεί να ήταν και αυτή synth..

Νομίζεται ότι παίζει καθόλου κάτι τέτοιο ?

Σε σχέση με αυτά πιστεύω ότι στο φινάλε θα απαντηθεί κατ' αρχάς εάν ο William είναι ο Man In Black..

:a0210:
15219582_375491982796969_6806214499744617602_n.jpg

"The maze is not for you" λενε στον man in black

του λενε δυο φορες (τοσες θυμαμαι εγω) δυο διαφορετικα synth. Συμφωνω με αυτο που λες για το maze.

Για την Τερεζα... με την καμμια δεν πιστευω κατι τετοιο.

Ο MiB ειναι αφοσιωμενος να βρει τον λαβυρινθο. Ερχεται και του "τα πρηζει" η Σαρλοτ και της λεει (χοντρικα) "κανε οτι θες και παρατα με ησυχο". Για τον man in black 0 william η επικρατεστερη αποψη (και απολυτα λογικη κατ'εμε) ειναι οτι ηταν εργαζομενος σε μια εταιρεια (την Delos) και εκει ειχε σχεση με την μετεπειτα γυναικα του, της οποιας η οικογενεια ηταν ιδιοκτητρια της Delos. Η Delos καποια στιγμη (νομιζω μετα απο τα χρονικα γεγονοτα william-logan) αγορασε το Westworld ή πηρε το πλειοψηφικο πακετο μετοχων. Αυτο ηταν οικονομικη διασωση (αναφερεται σε αυτο ο man in black) για το Westworld. Oταν γινεται οτι γινεται με Logan- william-dolores η Delos δεν ειναι αφεντικο, απλα ο Logan και η οικογενεια του ειναι πολυ πλουσιοι.

Επισης κατι το οποιο ακουσα, μου αρεσε πολυ, αλλα δεν εχω κατσει να το ελεγξω ο ιδιος ειναι οτι
υπαρχουν "σημαδια" για να καταλαβαινουμε σε ποιο timeline βρισκομαστε.
Η ντολορες φοραει το μπλε φορεμα στο "περιπου" -35 χρονια απο το σημερα. Η ντολορες φοραει στολη cowboy, λερωμενη και σκισμενη, στο -30 χρονια. Η ντολορες φοραει καθαρη στολη cowboy στο παρον.

Για να δούμε.. (για το 1ο)..

Όντως είναι πολύ πιθανό για το 2ο και στο σημερινό άλλαζαν τα φορέματα στις σκηνές/αναμνήσεις..
Εκεί που κουφάθηκα τελείως ήταν με το κουτάκι το γάλα στα πιο παλιά! :laugh:

Κάτι άλλο..

Έβγαλες κάποιο νέο συμπέρασμα για το εάν ο Wyatt είναι κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός από αυτό που αναφέρεται επίσημα ??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως μέχρι τώρα όντως οι θεατές τα μαντεύουν σχεδόν όλα..
.. οπότε θα μου άρεσε το φινάλε να είχε μία καλή ανατροπή!! :cool:

Και όπως είπες θα είναι 90 mins! ;)

Αυτα που βρισκει ο @Sonic ειναι πολυ πετυχημενα!!

Για τον wyatt
εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι η Ντολορες. Εγινε ξεκαθαρο σε αυτο το επεισοδιο, οτι οι "αναμνησεις" του Τεντι γυρω απο τη σφαγη ειναι αυτες που το εχει κανει upload ο Φορντ. Το πραγματικο περιστατικο ειναι οτι εκεινος ως σεριφης σκοτωνε τον κοσμο. Αυτο σημαινει οτι οι αναμνησεις με τον Wyatt ως μυστακιοφορο στρατιωτη ειναι επισης ψευτικες. Αλλα οπως ειχε πει ο Φορντ, ολες οι καλες ιστοριες βασιζονται σε αληθινα γεγονοτα. Πιστευω οτι η Ντολορες ειναι ο Wyatt, ο Τεντι την ακολουθησε και τελικα σκοτωσε η ντολορες τον Αρνολντ. Μαλιστα αν θυμαστε, αναφερει ο Τεντι οτι ο Wyatt τελικα σκοτωσε τον "στρατηγο". Μηπως αυτο ο "στρατηγος" ηταν ο Αρνολντ; Ο λογος για τον οποιο η Ντολορες και ο Τεντι οδηγηθηκαν σε αυτο το οργιο σκοτωμων, δεν ειναι γνωστος. Υπαρχει επισης η σκεψη οτι (μιας και ολη η σειρα παιζει παρα πολυ με την εννοια των loops) οτι η Maeve και ο Hector επαναλαμβανουν τις κινησεις/πραξεις των Dolores/Teddy προ 30ετιας.

Μμμ μάλιστα.. θέλει να ξαναβάλεις όλα τα γεγονότα στην σειρά! :cool:

Να προσθέσω σε αυτά που λέγαμε παραπάνω ότι όπως φάνηκε.. κάμποσα synths πρέπει να έφτασαν στο κέντρο του "λαβύρινθου"..

Αυτό έγινε εκεί στην εκκλησία.. σωστό αυτό ??

Σε αυτή την φάση περίμενα να πεταχτεί από κάπου και ο Dominic Cooper ως Jesse Custer!! :laugh:

Επίσης στο φινάλε όπως φάνηκε πρέπει να έχουμε μία μεγάλη σκηνή με την Maeve..

Πιστεύεις ότι θα έχουμε αναμέτρηση Maeve - Ford ?? :cool: :cool:

εξακολουθω να πιστευω οτι το κεντρο του λαβυρινθου ειναι
ειναι νοητικη κατασταση αυτογνωσιας (οτι δηλαδη καταλαβαινουν οτι ειναι ρομποτ) και οχι γεωγραφικη τοποθεσια. Σε αυτο μπορει να κανω λαθος ομως.

Σιγουρα θα εχουμε καποιες σκηνες δρασης με Maeve-Hector, αλλα πιο πολυ ψηνομαι για διανοητικο showdown παρα για μπαμ-μπουμ.

Ναι και εγώ συμφωνώ ότι ο λαβύρινθος είναι και νοητική κατάσταση αυτογνωσίας..
ως φυσικό μέρος θεωρώ είναι κάτι ξεχωριστό για τον καθένα..

Είναι να βρεις απλά το μέρος.. τα πρόσωπα.. ή τα γεγονότα που θα σε κάνουν να φτάσεις εκεί.. πιστεύω..

Ναι... το αναμέτρηση το λέω και εγώ με μία γενικότερη έννοια!

το μεγαλο προβλημα μας τωρα ειναι...... τι θα κανουμε μετα την επομενη δευτερα :) .. με τι θα αναλωθουμε ;

Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Εγω παντως-να πω το κριμα μου-εκτος κι αν γινει τιποτε συνταρακτικο,την αλλη Δευτερα θα πανηγυριζω που τελειωσε...:elefant:

Re: Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Εγω παντως-να πω το κριμα μου-εκτος κι αν γινει τιποτε συνταρακτικο,την αλλη Δευτερα θα πανηγυριζω που τελειωσε...:elefant:

γιατι; το βλεπεις και θελεις να τελειωσει να δεις τι γινεται και να ξεμπερδευεις;

Εεε θα μας πάρει κάμποσο μέχρι να συνέλθουμε.. :p :laugh:

Μην στεναχωριέσαι κάτι θα βρούμε.. μέχρι να αρχίσει το Preacher.. :p

Εκείνο που με προβληματίζει είναι το πόσο φαιά ουσία ξοδέψαμε για το Westworld.. :laugh:

Εκείνο που με προβληματίζει είναι το πόσο φαιά ουσία ξοδέψαμε για το Westworld.. :laugh:

Μα εκει ακριβως ηταν το τζερτζελο! :)
Ελαχιστες σειρες (π.χ. το The Lost Room) και πολυ λιγες ταινιες με εχουν σπρωξει να διαβασω στο ιντερνετ για να "ψαχτω". Με το westworld ειναι πιο ωραια ομως, γιατι το βλεπουμε ταυτοχρονα με αμερικη, διαβαζουμε τι λενε οι εξω, λεμε και εμεις τα δικα μας. Ειναι το ιδιο αυτο και το ιδιο να διαβαζεις ενα αρθρο 5ετιας; δεν νομιζω...

.....μα φυσικά..θα βρούμε άλλη σειρά να δούμε. Όποτε τελειώνει μια καλη σειρά νιωθω ενα κενό για μερικές μερες....σκέφτομαι που θα βρω τώρα καποια άλλη αντίστοιχα καλή....αλλά πάντα κάποια βρίσκω..

Είμαι ταινιακιας από τότε που με θυμάμαι....μέχρι πριν μια 10ετια περίπου ίσχυε το εξής: Οι καλές ταινίες είχαν ποιοτικό σενάριο και πολύ συχνά καλό budget αλλά οι σειρές είχαν κάτι που δεν μπορούσαν να έχουν οι ταινίες......σου πρόσφεραν καλύτερη ανάλυση χαρακτήρα και δενόσουν με την σειρά παραπανω λόγο runtime....άλλο 90' ενός απογεύματος και άλλο κάθε δευτέρα για 2-3μηνες.

Τώρα ποια έχουν αλλάξει τα πράγματα....οι σειρές τα έχουν όλα....έχουν τρελό bugdet, φοβερούς ηθοποιούς και μπόλικο runtime.....τώρα ποια η tv δεν θεωρείται δευτεροκλασάτη σε σχέση με μια καλή ταινία...όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ ζούμε στην χρυσή εποχή της TV!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

γιατι; το βλεπεις και θελεις να τελειωσει να δεις τι γινεται και να ξεμπερδευεις;

Nαι,γιατι δεν την παλευω αλλο με δαυτο (το συνταρακτικο,που εγραψα παραπανω αφορουσε το φιναλε της σειρας).
Τα υπολοιπα θα τα γραψω αφου τελειωσει (αφηνω μια χαραμαδα μπας και σωθουν τα ασωστα στο φιναλε,παρ'ολο που δεν το πιστευω)...-bye-

Last edited: