whole lotta...reunion

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Led-Zeppelin.jpg

Εντονες φημες λενε πως στις 26 Νοεμβριου θα επανενωθούν για μια εμφάνιση. Μαλιστα, εθεαθησαν να παρακολουθουν ολοι μαζι μια απο τις συναυλιες του Prince στην Ο2 Arena του Λονδινου, οπου πιθανοτατα θα δωσουν και τη δικη τους συναυλια.

Ναι, ξερω. Τα λεφτα, τα λεφτα και τα λεφτα.....αλλα εγω θα γουσταρα σαν τρελος να τους δω στη σκηνη.

υ.γ. Ειναι το Stairway to heaven το καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων? Γιατι οχι?

"and it makes me wonder..."

Παναγία μου!

Ποσες φορές έχω πεί οτι θα ήθελα να είχα προλάβει συναυλία τους (και άλλων πολλών επίσης) τη δεκαετία του 70. Να γεννιόμουν αρκετά χρόνια νωρίτερα και όχι το 74. Μα τι έκαναν αυτοί οι γονείς μου???:bigcry::bigcry::bigcry:

Λέγεται οτι η συναυλία θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
http://www.nme.com/news/led-zeppelin/30908

Οπότε τα εισιτήρια θα είναι ακριβά και η ζήτηση τεράστια.

Δεν οργανώνουμε ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο???

Εγώ πάντως θα το παλέψω...Το Λονδίνο θα ετοιμάζεται να βάλει και τα γιορτινά του λόγω Χριστουγέννων και θα είναι super.

Μαλλον για αρπαχτη φαινεται,αλλα οπως
& ναναι Led Zeppelin ειναι αυτοι τυχεροι οσοι θα βρεθουν σε
συναυλια τους εστω & στα γεραματα τους!

A! το πήρες τελικά το BBC Sessions :worshippy:
Δεν μας είπες Νέα :popcorn:

τσιμπάς :grinning-smiley-043 , αλλά δεν το πήρα . Δεν έχω αγοράσει κάτι από Zeppelin μετά το ανεκδιήγητο In trοugh the outdoor ( εξαιρούνται ριμάστερς και βαριές βινυλιακές εκδόσεις παλαιών LPs )

Re: Απάντηση: whole lotta...reunion

τσιμπάς :grinning-smiley-043 , αλλά δεν το πήρα . Δεν έχω αγοράσει κάτι από Zeppelin μετά το ανεκδιήγητο In trοugh the outdoor ( εξαιρούνται ριμάστερς και βαριές βινυλιακές εκδόσεις παλαιών LPs )
Πηρα και εγω καμποσα g zeppelin τον τελευταιο χρονο και μαλιστα σε καλες τιμες και με πολυ καλη εγγραφη. Καποια lp 180g και καποια 200g αν θυμαμαι καλα. Βγαινει 10 λεπτα το γραμμαριο:grandpa: