Wind Vision

Καλησπέρα σας. Έβαλα στο μποξακι το cosmote tv go και τρέχει καλύτερα από το Vision. Μόνο πρόβλημα ή χαμηλή ανάλυση που έτσι κ αλλιώς τόσο δίνει μάξιμουμ η κοσμοτε. (480p).Κατα τα άλλα ούτε σπασίματα ούτε κολλήματα. Ενισχύεται έτσι η υπόθεση μου ότι ίσως να είναι πρόβλημα ζήτησης της εκάστοτε εκπομπής. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε καμία απάντηση και πληροφορία από κάποιον υπεύθυνο;

Για το πρόβλημα που είχα αναφέρει με το ανοιγό-κλείσιμο της οθόνης, είχα δοκιμάσει και αλλαγή στο καλώδιο HDMI (δεν χρησιμοποιώ αυτό της συσκευασίας αλλά άλλο καλύτερης ποιότητας) χωρίς αποτέλεσμα.
Το serolution auto-switch που περιγράφει ο @off_d δεν το σκέφτηκα να σας πω την αλήθεια, αν και για ένα διάστημα είχα βάλει 1080p 50Hz στο manual αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε τότε. Τώρα το έχω πάλι στο αυτόματο.
Τέλος πάντων έκανα ένα factory reset να δω πως θα πάει. Μέχρι τώρα (2 μέρες) δεν έχει κάνει κάτι. Θα το παρακολουθήσω...

Καλησπέρα. Νομίζω πως επαληθευομαι. Χαζεύω στιγμιότυπα αυτή τη στιγμή στο novasports HD 1.Η εικονα εκτός από την άθλια SD ανάλυση πάει τέλεια. Ούτε lag ούτε σπασίματα ούτε τίποτα. Βούτυρο. Μιλήστε ρε παιδιά, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

Re: Απάντηση: Wind Vision

Καλησπέρα. Νομίζω πως επαληθευομαι. Χαζεύω στιγμιότυπα αυτή τη στιγμή στο novasports HD 1.Η εικονα εκτός από την άθλια SD ανάλυση πάει τέλεια. Ούτε lag ούτε σπασίματα ούτε τίποτα. Βούτυρο. Μιλήστε ρε παιδιά, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

Ο μόνος τρόπος μάλλον να το διαπιστώσει κάποιος είναι να βάλει πλάι-πλάι το δορυφορικό novasports και το IPTV novasports. Είναι λογικό το δορυφορικό να είναι καλύτερο, αλλά η τόσο μεγάλη διαφορά που περιγράφεις ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού...

Καλησπέρα κ από εμένα....επειδή θα πάρω κ εγω το Wind Vision,έχω μια ερώτηση....μπορώ να βάλω το App της Wind Vision σε ένα Android tv box(Beelink GT1 Ultimate) που έχω κ να βλέπω από αυτό τα Novasports σε τηλεόραση σε μέσα δωμάτιο????? .....Αν το έχει κάνει κάποιος θα βοηθούσε πολύ....Ευχαριστώ

Καλησπέρα κ από εμένα....επειδή θα πάρω κ εγω το Wind Vision,έχω μια ερώτηση....μπορώ να βάλω το App της Wind Vision σε ένα Android tv box(Beelink GT1 Ultimate) που έχω κ να βλέπω από αυτό τα Novasports σε τηλεόραση σε μέσα δωμάτιο????? .....Αν το έχει κάνει κάποιος θα βοηθούσε πολύ....Ευχαριστώ
Μπορείς να βλέπεις τα πάντα εκτός από τα novasports

Από το άρθρο φαίνεται ότι σε λίγο τα novasports θα τα βλέπεις και σε φορητή συσκευή. Και οι συσκευές γίνονται 4.

http://www.e-tetradio.gr/Article/16801/sto-logariasmo-ths-wind-kai-h-syndromh-gia-to-netflix

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχουμε ξαναπεί, σε λίγο καιρό, θα μπορείς να βλέπεις τα novasports και σε άλλη συσκευή...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι να φυγω απο νοβα τηλεοραση και οτε τηλ και ιντερνετ και να μετακομισω στην wind με fiber 100 και wind vision full pack. υπαρχει καποιος απο εσας που πετυχε καλυτερη τιμη απο τα 56.90 που αναφερονται στο site σαν νεος συνδρομητης?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Καπου εκεί το δίνουν αν και με λίγη πίεση (δείχνοντας ενδιαφέρον) μπορεί να πάρεις κάτι καλύτερο.
Τώρα έχεις ADSL ή VDSL ?
Θα σου προτεινα πάντως να μην βιαστείς να πας σε 100άρα από καμπίνα (FTTC) τα δίκτυα είναι ακομα σε φάση βελτιστοποιησης και είναι πιθανό να έχεις προβληματάκια. Καλύτερα ζητησέ τους προσφορά για 50άρι VDSL + Wind Vision.

Για το πρόβλημα που είχα αναφέρει με το ανοιγό-κλείσιμο της οθόνης, είχα δοκιμάσει και αλλαγή στο καλώδιο HDMI (δεν χρησιμοποιώ αυτό της συσκευασίας αλλά άλλο καλύτερης ποιότητας) χωρίς αποτέλεσμα.
Το serolution auto-switch που περιγράφει ο @off_d δεν το σκέφτηκα να σας πω την αλήθεια, αν και για ένα διάστημα είχα βάλει 1080p 50Hz στο manual αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε τότε. Τώρα το έχω πάλι στο αυτόματο.
Τέλος πάντων έκανα ένα factory reset να δω πως θα πάει. Μέχρι τώρα (2 μέρες) δεν έχει κάνει κάτι. Θα το παρακολουθήσω...

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με το καλώδιο της συσκευασίας. Έχω δει «καλύτερης ποιότητας» να δημιουργούν προβλήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

@karad
Έκανα factory reset και νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Μετά από περίπου 10 μέρες δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

Κάτι άλλο που παρατήρησα και ξενέρωσα. Όταν παίζω βίντεο 5.1 με το MX Play ή το VLC Player, τελικά ο ήχος είναι στην ουσία στερεοφωνικός.
Έχω κατεβάσει και τα τελευταία codecs για το MX Play, για να το επιβεβαιώσω κατέβασα και κάποια test files (αυτά που λένε front left, center, front right, rear right, rear left κλπ και παίζει ο ήχος από το αντίστοιχο ηχείο) και όταν τα έβαλα να παίξουν ο ήχος ακουγόταν ταυτόχρονα και από α 2 ηχεία της κάθε πλευράς. Δοκίμασα να αλλάξω συνδεσμολογία και να συνδέσω κατευθείαν το Wind Vision πάνω στο Home Cinema (τώρα το έχω πάνω στην TV) αλλά πάλι το ίδιο.
Δε ξέρω αν φταίνε τα Codecs και οι εφαρμογές ή αν η συσκευή δεν υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

@karad
Έκανα factory reset και νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Μετά από περίπου 10 μέρες δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

Κάτι άλλο που παρατήρησα και ξενέρωσα. Όταν παίζω βίντεο 5.1 με το MX Play ή το VLC Player, τελικά ο ήχος είναι στην ουσία στερεοφωνικός.
Έχω κατεβάσει και τα τελευταία codecs για το MX Play, για να το επιβεβαιώσω κατέβασα και κάποια test files (αυτά που λένε front left, center, front right, rear right, rear left κλπ και παίζει ο ήχος από το αντίστοιχο ηχείο) και όταν τα έβαλα να παίξουν ο ήχος ακουγόταν ταυτόχρονα και από α 2 ηχεία της κάθε πλευράς. Δοκίμασα να αλλάξω συνδεσμολογία και να συνδέσω κατευθείαν το Wind Vision πάνω στο Home Cinema (τώρα το έχω πάνω στην TV) αλλά πάλι το ίδιο.
Δε ξέρω αν φταίνε τα Codecs και οι εφαρμογές ή αν η συσκευή δεν υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο.

Σε παλιότερο post έχουν αναφέρει ότι παίζει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Και εγώ είχα αναφέρει ότι παίζει γιατί έτσι πίστευα.
Τώρα όμως έχω τις αμφιβολίες μου. Από την άλλη όταν βλέπω Netflix που υποστηρίζει επίσημα 5.1 μου δίνει την εντύπωση ότι όντως έχει πραγματικό 5.1 ήχο.
Τεχνολογικά πάντως εφόσον η συνδεσμολογία είναι με HDMI και υπάρχει και ο αντίστοιχος εξοπλισμός πρέπει να παίζει κανονικό 5.1 ήχο.
Θα το ψάξω λίγο ακόμα.

Καλησπερα παιδια,

εχει εγκαταστησει κανεις cosmote tv go σε wind vision?δουλευει κανονικα? κατεβαινει το αpp απο playstore ή πρεπει να βρεις το apk και να το εγκαταστησεις manually?

Καλησπερα παιδια,

εχει εγκαταστησει κανεις cosmote tv go σε wind vision?δουλευει κανονικα? κατεβαινει το αpp απο playstore ή πρεπει να βρεις το apk και να το εγκαταστησεις manually?

Σε αυτή την κατηγορία του forum ασχολούμαστε τεχνικά με την ορθή χρήση των υπηρεσιών για τους παροχους συνδρομητικής τηλεόρασης Nova και Cosmote. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν η υπηρεσία GO παρέχεται για χρήση σε κινητά, tablet, Laptop και για το CosmoteGO και σε σταθερό υπολογιστή. Αν πάρουμε λοιπόν σαν βάση όλα τα παραπάνω στο μηχάνημα της wind δεν πρέπει να παίζει.

Καλησπερα παιδια,

Δες στις προηγούμενες σελίδες του θέματος. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές.

Γεια σας.

Έβαλα wind fiber 100άρα και μου ενεργοποιήθηκε πρόσφατα. Μέχρι στιγμής η γραμμή δείχνει να λειτουργεί άψογα. Ωστόσο, έχω ένα θεματάκι. Το ρούτερ έχει δύο πηγές wifi. Μια για συνχνότητα 2,4 Ghz και μια για 5 Ghz. Το laptop μου, το οποίο γενικά δεν μασάει, δεν εντοπίζει τη δεύτερη. Ο λόγος είναι απλός: δεν υποστηρίζει 5 Ghz.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορώ να πιάσω 100άρα στο laptop. Με καλώδιο κατέβαζα με 11,1 χτες, με wifi με λιγότερο από 5. Δεδομένου ότι στο σαλόνι που το έχω, περνάει ούτως ή άλλως καλώδιο ethernet (έρχεται από το δωμάτιο μου επειδή εκεί είναι το ρούτερ), το οποίο έως τώρα χρησιμοποιούσα μόνο για το ps4, που είναι σχετικά κοντά στο laptop, τι μου προτείνετε να κάνω;

Να πάρω ένα απλό plc για να να βγάζω δύο ethernet (ένα για το laptop, ένα για το ps4) καλώδια στο σαλόνι και αν ναι τότε ποιο; να βάλω splitter, που θα σπάει σε δύο καλώδια το ethernet που έχω ήδη; Αλλά με δεδομένο ότι και στην πρίζα της γραμμής κουμπώνει splitter, μήπως δεν λέει να το κάνω για τεχνικούς λόγους;

Σας ευχαριστώ!

apostolis89, αυτό είναι πολύ εκτός του παρόντος θέματος. Όμως, προβλέψαμε και φέραμε στην «Δορυφορική, Επίγεια λήψη, IPTV και Τηλεπικοινωνίες» την κατηγορία «Τηλεπικοινωνίες» για να γράφουμε τέτοιου είδους προβλήματα και να μας βοηθάνε οι πιο σχετικοί με το θέμα, στην «Σταθερή, Κινητή, xDSL και WiFi».

Αντιγράφω εκεί το μήνυμά σου, σε νέο θέμα με τίτλο «Προβλήματα WiFi και Ethernet».

Παρακαλώ θερμά, οι απαντήσεις να ακολουθήσουν εκεί.

Ολα καλα με τη wind vision αλλά δώστε τη δυνατότητα να μπαίνουν τα επίγεια hd στις πρώτες θέσεις!!!ειναι τρέλα σπαστικό να έχουμε τα sd μπροστά και τα hd στο 900 τόσο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk