Re: Απάντηση: Wind Vision
To δοκίμασα αυτό που λές και δεν ισχύει, καταλαβαίνω ότι αφορά να διαλέξεις μια από τις κινητές συσκευές διότι στο σύνολο μπορείς να έχει 5 συσκευές, 4 κινητά + 1 αποκωδικοποιητή. Σε ότι αφορά τα nova ταυτόχρονα πάντα από μια. Ότι έχει και η nova δηλαδή, το περίμενα αυτό. Στην υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι, απλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα.
Έκανα την αναβάθμιση και ναι έχει υποστήριξη κανονικά για Τα Novasports!........ Μη χαίρεστε τσάμπα όμως φίλοι. Οι άνθρωποι έχουν κάνει διατριβή στην κουταμάρα. Με το που πας να δεις Novasports σου σκάει μήνυμα "Ορίστε μια συσκευή που θα βλέπετε τα κανάλια novasports, μπορείτε να κάνετε αλλαγή κάθε μήνα". Χαχαχαχαχα. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελασω η να αρχισω τα μπινελίκια. Μας λένε κοινώς ότι πάλι σας τη φέραμε κορόιδα. Αν κάνει κάποιος το λάθος και βγει εκτός σπιτιού και θέλει να δει ένα ματς και την άλλη μέρα θέλει να δει άλλο ματς στην τηλεόραση θα φάει άκυρο και θα περιμένει ένα μήνα! Μιλάμε ότι ειναι παντελώς άχρηστο να παίζουν τα σπορτς στην εφαρμογή υπό αυτήν την προϋπόθεση. Απλώς δεν το κάνεις. Δεν παίζονται με τίποτα η άνθρωποι. Φωστήρες.
To δοκίμασα αυτό που λές και δεν ισχύει, καταλαβαίνω ότι αφορά να διαλέξεις μια από τις κινητές συσκευές διότι στο σύνολο μπορείς να έχει 5 συσκευές, 4 κινητά + 1 αποκωδικοποιητή. Σε ότι αφορά τα nova ταυτόχρονα πάντα από μια. Ότι έχει και η nova δηλαδή, το περίμενα αυτό. Στην υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι, απλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα.