Wind Vision

Re: Απάντηση: Wind Vision

Έκανα την αναβάθμιση και ναι έχει υποστήριξη κανονικά για Τα Novasports!........ Μη χαίρεστε τσάμπα όμως φίλοι. Οι άνθρωποι έχουν κάνει διατριβή στην κουταμάρα. Με το που πας να δεις Novasports σου σκάει μήνυμα "Ορίστε μια συσκευή που θα βλέπετε τα κανάλια novasports, μπορείτε να κάνετε αλλαγή κάθε μήνα". Χαχαχαχαχα. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελασω η να αρχισω τα μπινελίκια. Μας λένε κοινώς ότι πάλι σας τη φέραμε κορόιδα. Αν κάνει κάποιος το λάθος και βγει εκτός σπιτιού και θέλει να δει ένα ματς και την άλλη μέρα θέλει να δει άλλο ματς στην τηλεόραση θα φάει άκυρο και θα περιμένει ένα μήνα! Μιλάμε ότι ειναι παντελώς άχρηστο να παίζουν τα σπορτς στην εφαρμογή υπό αυτήν την προϋπόθεση. Απλώς δεν το κάνεις. Δεν παίζονται με τίποτα η άνθρωποι. Φωστήρες.

To δοκίμασα αυτό που λές και δεν ισχύει, καταλαβαίνω ότι αφορά να διαλέξεις μια από τις κινητές συσκευές διότι στο σύνολο μπορείς να έχει 5 συσκευές, 4 κινητά + 1 αποκωδικοποιητή. Σε ότι αφορά τα nova ταυτόχρονα πάντα από μια. Ότι έχει και η nova δηλαδή, το περίμενα αυτό. Στην υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι, απλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα.

nova1.jpg;wa2569f9f1311cc286

Προσφορά Wind Vision Full Pack + 6 κανάλια Novasports

Δώρο 60 ευρώ και τα τέλη ενεργοποίησης

Δώρο 6 μήνες Netflix

19,90 € το μήνα

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/wind-vision-full-pack/

To δοκίμασα αυτό που λές και δεν ισχύει, καταλαβαίνω ότι αφορά να διαλέξεις μια από τις κινητές συσκευές διότι στο σύνολο μπορείς να έχει 5 συσκευές, 4 κινητά + 1 αποκωδικοποιητή. Σε ότι αφορά τα nova ταυτόχρονα πάντα από μια. Ότι έχει και η nova δηλαδή, το περίμενα αυτό. Στην υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι, απλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα.
Το τέσσερα συν ένα δηλαδή είναι νόμος; Το δοκίμασες και τι έγινε δηλαδή; Ποτε μπορούσες να δεις πάλι από την τηλεόραση;

Το τέσσερα συν ένα δηλαδή είναι νόμος; Το δοκίμασες και τι έγινε δηλαδή; Ποτε μπορούσες να δεις πάλι από την τηλεόραση;

Οταν έβλεπα από την τηλεόραση το ίδιο novasports κανάλι δεν μπορούσα να το δω στο κινητό και αντίστροφα,

Σε ότι αφορά τις συσκευές δες εδώ https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/syxnes-erwthseis-apanthseis/wind-vision/vision-app/

Μπορείς να παρακολουθείς το αγαπημένο σου τηλεοπτικό περιεχόμενο από τέσσερις φορητές συσκευές επιπλέον της τηλεόρασης (smartphone/ tablet) κατεβάζοντας την εφαρμογή WIND VISION.
Προσοχή: μόνο τρεις από τις πέντε συνολικά συσκευές (Αποκωδικοποιητής + 2 από τις 4 φορητές συσκευές στις οποίες έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή WIND VISION) θα μπορούν να αναπαράγουν ταυτόχρονα περιεχόμενο της WIND VISION (ίδιο ή διαφορετικό κανάλι).

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να προμηθευτεί μόνο τον αποκωδικοποιητή χωρίς να είναι συνδρομητής;

Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο φίλος karad, έπαιξε κανονικά απόψε στο κινητό μου το Novasports 1 και όταν έβαλα την τηλεόραση μου έλεγε κάτι για ταυτόχρονη θέαση. Όταν το έκλεισα από το τηλέφωνο, έπαιξε κανονικά στην TV. Μια χαρά, τσάμπα τους έκραξα. Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους για τα νεύρα και την παραπληροφορηση.

Ερωτηση. Μπορουμε στο κουτακι wind vision να βαλουμε εφαρμογη cosmote go και να παιζει;

Απάντηση: Re: Wind TV

Ειναι απαρεδεκτοι με προβληματα και μηδενικη υποστηριξη εναμισυ μηνα με προβληματα και περιπου 200 τηλεφωνα το προβλημα δεν λυνετε και θελουν να τους πληρωσουμε κιολας

Απάντηση: Re: Wind Vision

Προσωπικά δεν θα το πρότεινα. Δεν ξέρεις τι θα κάνει η Wind.

Απλως στις πολλές ίντσες το cosmote go κάνει stutter. Η εφαρμογή δεν υπάρχει στο store του vision box , πρέπει να βάλεις μόνος σου την έκδοση για ταμπλετ ενω θα σε παιδέψει και η κυληση στα μενου του. Κατά τα άλλα το παίζει χωρίς πρόβλημα. Το έχω βάλει από την πρώτη μέρα και όλα καλά.

Καλησπέρα,

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το EPG ? Μερικές φορές κολλάει και μόλις κάνω scroll να πάω προς τα κάτω ή προς τα πάνω, με επαναφέρει στο κανάλι στο οποίο βρίσκομαι. Απ ότι φαίνεται, δεν κάνει σωστό wrap στο text του EPG με αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς refresh και να σε επαναφέρει εκεί που βρισκόταν αρχικά αν μετακινηθείς. Μόνο με restart λύνεται και το παθαίνω πολύ συχνά.

Καλησπέρα,

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το EPG ? Μερικές φορές κολλάει και μόλις κάνω scroll να πάω προς τα κάτω ή προς τα πάνω, με επαναφέρει στο κανάλι στο οποίο βρίσκομαι. Απ ότι φαίνεται, δεν κάνει σωστό wrap στο text του EPG με αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς refresh και να σε επαναφέρει εκεί που βρισκόταν αρχικά αν μετακινηθείς. Μόνο με restart λύνεται και το παθαίνω πολύ συχνά.
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και το αντιμετωπίζω με κλείσιμο και άνοιγμα της εφαρμογής της Wind.

Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ οπότε είναι μάλλον γενικό το πρόβλημα

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

To ίδιο και εγώ, αναβοσβήνει συνέχεια το εικονίδιο της επανεκκίνησης, βέβαια δεν κάνω reboot ή κάτι άλλο. αν περιμένεις 30 με 60 δεύτερα λειτουργεί κανονικά. Είχα μιλήσει με τους τεχνικούς τους και μου είπαν ότι θα λυθεί με την επόμενη αναβάθμιση.

To ίδιο και εγώ, αναβοσβήνει συνέχεια το εικονίδιο της επανεκκίνησης, βέβαια δεν κάνω reboot ή κάτι άλλο. αν περιμένεις 30 με 60 δεύτερα λειτουργεί κανονικά. Είχα μιλήσει με τους τεχνικούς τους και μου είπαν ότι θα λυθεί με την επόμενη αναβάθμιση.

Ποια επόμενη ? Έχουν βγει 3 αναβαθμίσεις από τότε που συμβαίνει... Για να μην πω οτι σχεδόν ποτέ δεν "βλέπουμε" τι αφορούν αυτές οι αναβαθμίσεις. Περιττό να πούμε ότι από security updates είμαστε μήνες πίσω...

Άλλο ένα bug που έχω εντοπίσει εδώ και αρκετά updates πριν χωρίς να έχει διορθωθεί, είναι στο Netflix. Πολλές φορές ο ήχος σταματάει να ανταποκρίνεται. Είτε δλδ τον αυξομειώνεις είτε όχι, δεν αλλάζει, μένει εκεί που ήταν αρχικά. Και αυτό με restart λύνεται αλλά είναι πάρα πολύ συχνό. Το έχετε κι εσείς?

Απάντηση: Re: Wind Vision

Ξέρετε αν θα προστεθούν τα κανάλια novacinema ή κάποιο άλλο κανάλι ταινίας τώρα κοντά ???