Wind Vision

Η Tim εκεί είναι η wind σε μας. Το box προφανώς είναι ολόιδιο και το χειριστήριο σε αυτούς που πήραν πρώτοι το κουτί δεν έχει κουμπί "N".

sent using taptalk

Αυτό με το epg ξαναπεστο! Είναι από τους βασικούς λόγους που ουσιαστικά δεν βλέπω την υπηρεσία τους. Τόσο απλό πράγμα και δεν το κάνουν...

sent using taptalk

Εγώ πάλι περιμένω μια απλή δυνατότητα αγαπημένων η ταξινόμησης....

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Εγώ πάλι περιμένω μια απλή δυνατότητα αγαπημένων η ταξινόμησης....

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ακριβως...δηλαδη ελεος πια με τους ψιλικατζηδες τοσο καιρο και δεν εχουν φτιαξει ουτε τα βασικα.

Η Tim εκεί είναι η wind σε μας. Το box προφανώς είναι ολόιδιο και το χειριστήριο σε αυτούς που πήραν πρώτοι το κουτί δεν έχει κουμπί "N".

sent using taptalk

Αν δε κάνω λάθος, η TIM (Telecom Italia) δεν είναι εδώ και χρόνια η δική μας WIND (και επίσης πρώην TIM Hellas). Επίσης, απ όσο γνωρίζω υπάρχει WIND S.p.a (η ιταλική WIND δλδ). Τα box της TIM - γιατί έχει βγάλει 2 διαφορετικά αν δε κάνω λάθος - έχουν διαφορές στο hardware τους. Διαφορετική CPU (και νομίζω και GPU) και το σημαντικότερο, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο:
1. https://www.telecomitalia.com/tit/e.../2016/TIMvision-Nuovo-decoder-13-07-2016.html
2. https://www.tim.it/prodotti/tv-e-smart-living/decoder-tim-box

Αν επίσης θυμάμαι καλά τα boxακια που δεν είχαν το λογότυπο του Netflix, ήταν τα πρώτα πρώτα κομμάτια που κυρίως στάλθηκαν για promo/reviews κτλ. Το θέμα δεν είναι το Netflix logo. Το θέμα είναι ότι είτε σε εκείνα είτε στα επόμενα, voice control δεν είχε κανένα - ενεργοποιημένο τουλάχιστον.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν. Είναι τόσο απλά πράγματα και τόσο απλές αλλαγές που δεν πρόκειται καν να επιφέρουν κάποιο bug (ειδικά το θέμα EPG), που είναι αδικαιολόγητο πώς δεν το έχουν κάνει ακόμα. Ακόμα και ο προγραμματισμός του γενικότερου user interface του android tv, είναι τόσο αυτοματοποιημένος πλέον από την Google, που άσχετος να είσαι με προγραμματισμό, μπορείς να το καταφέρεις. Ανεξήγητα πράγματα πραγματικά από τη Wind.

Για το voice control χρειάζεται και διαφορετικός εξοπλισμός hardware στο χειριστήριο. Πχ το απλό χειριστήριο που χρησιμοποιούμε εμείς έχει ένα πομπό ir που στέλνει το σήμα στον δέκτη και αλλάζεις κανάλια φωνή κλπ. Ένα ir δεν έχει την τεχνική ικανότητα να στείλει data φωνής επομένως θα χρειαστεί κάποιο άλλο RF module ή κάποιος Bluetooth πομποδέκτης για να γίνει αυτό και το κόστος σίγουρα θα ανέβει πολύ για την Wind να τα προμηθευτεί και κατ' επέκταση σε εμάς στα τέλη της υπηρεσίας. (Ενδεικτικά το χειριστήριο της LG Smart TV μου που έχει αυτή τη δυνατότητα κοστίζει περίπου 90 .)
Όσον αφορά το λογότυπο του NetFlix στο χειριστήριο, αυτό έχει να κάνει καθαρά με εμπορικές συμφωνίες μεταξύ των εταιρειών. Η Wind προχώρησε σε μια συμφωνία με την NetFlix στην οποία θα έπρεπε να υπάρχει κουμπί άμεσης πρόσβασης στην υπηρεσία στο χειριστήριο ώστε οι συνδρομητές να έχουν κίνητρο να την χρησιμοποιούν πιο εύκολα άρα να προσελκύσει πελάτες το οποίο είναι win-win και για τις δύο εταιρείες. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την "ευκολία" πληρωμής της υπηρεσίας του NetFlix μέσω του λογαριασμού της Wind σε αντίθεση με τους υπολοιπους καταναλωτές που χρειάζονται πιστωτικές κάρτες και λογαριασμούς.

Re: Απάντηση: Wind Vision

Για το voice control χρειάζεται και διαφορετικός εξοπλισμός hardware στο χειριστήριο. Πχ το απλό χειριστήριο που χρησιμοποιούμε εμείς έχει ένα πομπό ir που στέλνει το σήμα στον δέκτη και αλλάζεις κανάλια φωνή κλπ. Ένα ir δεν έχει την τεχνική ικανότητα να στείλει data φωνής επομένως θα χρειαστεί κάποιο άλλο RF module ή κάποιος Bluetooth πομποδέκτης για να γίνει αυτό και το κόστος σίγουρα θα ανέβει πολύ για την Wind να τα προμηθευτεί και κατ' επέκταση σε εμάς στα τέλη της υπηρεσίας. (Ενδεικτικά το χειριστήριο της LG Smart TV μου που έχει αυτή τη δυνατότητα κοστίζει περίπου 90 .)

Μάλλον δεν διάβασες αναλυτικά τι έγραψα παραπάνω. Η Telecom Italia δίνει παρεμφερές εξοπλισμό της Technicolor και το χειριστήριο είναι το ίδιο μοντέλο (μιλάω σαν μοντέλο, όχι μόνο σαν εμφάνιση, σύμφωνα με τους κωδικούς μοντέλων), στο οποίο υπάρχει voice control στο χειριστήριο. Οπότε, είτε η Wind (Hellas) έκανε παρέμβαση στο hardware και το αφαίρεσε, είτε απλά το έχει απενεργοποιήσει...

offtopic: "Ένα ir δεν έχει την τεχνική ικανότητα να στείλει data φωνής" - Μην γράφουμε ανακρίβειες. Ψάξε το καλύτερα... Εν προκειμένω ναι, γενικά όμως άκυρο αυτό που γράφεις. Επίσης, η τιμή των Magic Remote δεν είναι αυτή λόγω του voice control μόνο. Για παράδειγμα, τα Roku enhanced remotes έχουν audio support και κοστίζουν λιγότερο απ τα μισά της τιμής που αναφέρεις, αν και συνήθως μιλάμε για απομιμήσεις... Anyways.

Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν κ το πακέτο νόβα.
Η ποιότητα είναι 720 1080 , θολούρα; Mbps υπάρχει ένδειξη;
Παίζει ρόλο αν είσαι σε ως 24 η fiber;
Πόση καθυστέρηση υπάρχει σε σχέση με το δορυφορικό.

Ευχαριστώ

30" θα έχει σίγουρα καθυστέρηση. Η ποιότητα εξαρτάται από τη σύνδεση. Και σε 9αρα έχει παίξει με την εικόνα να είναι hd. Κάποια ένδειξη mbps φυσικά δεν υπάρχει.

sent using taptalk

καλημερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω το wind go για φορητες συσκευες υποστηριζει laptop η σταθερο υπολογιστη η ειναι μονο για κινητα κ tablet? αν ναι τι διαδικασια χρειαζεται για να συνδεθω κ επισης οπου υποστηριζεται ποια ειναι τα τελευταια νεα για τα καναλια novasports - ειναι τελικα διαθεσιμα κ εκει? ευχαριστω!

καλημερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω το wind go για φορητες συσκευες υποστηριζει laptop η σταθερο υπολογιστη η ειναι μονο για κινητα κ tablet? αν ναι τι διαδικασια χρειαζεται για να συνδεθω κ επισης οπου υποστηριζεται ποια ειναι τα τελευταια νεα για τα καναλια novasports - ειναι τελικα διαθεσιμα κ εκει? ευχαριστω!

Υποστηρίζει κινητά/tablet προς το παρόν και έχει διαθεσιμα και τα nova sports στις φορητές συσκευές

Sent from my iPhone using Tapatalk

30" θα έχει σίγουρα καθυστέρηση. Η ποιότητα εξαρτάται από τη σύνδεση. Και σε 9αρα έχει παίξει με την εικόνα να είναι hd. Κάποια ένδειξη mbps φυσικά δεν υπάρχει.

sent using taptalk

Ανάλογα με τη σύνδεση και η καθυστέρηση, είναι από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ~15. Το καταλαβαίνεις από το χρόνο που θα χρειαστεί το αρχικό buffer. Επηρεάζεται και στη πορεία αν έχεις αρκετές εναλλαγές ποιότητας.
Με 10αρα ADSL πάντως είμαι ικανοποιημένος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δουλεύει και σε άλλα TV box η εφαρμογή? ή μόνο κινητά και ταμπλέτες? Παίζει ρόλο αν είναι root η συσκευή? Μπορώ να είμαι συνδεδεμένος και από άλλο Ίντερνετ εκτός wind για τα κινητά και ταμπλέτες?
Από υπότιτλους πως πάει στα documentary κανάλια?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Προφανώς και μόνο στο ιδιόκτητο tvbox τους, και ναι δουλεύει και εκτός wind.

sent using taptalk

Προφανώς και μόνο στο ιδιόκτητο tvbox τους, και ναι δουλεύει και εκτός wind.

sent using taptalk
Τα nova δεν παίζουν εκτός δικτύου wind. Σε άλλο σπίτι με cyta δεν μπορούσα να δω και μου έλεγε δήθεν ότι δεν έχω wifi ενώ είχα κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές εδώ στο νήμα(!) όποιος θέλει διαβάζει μηνύματα μερικές σελίδες πιο πριν. Aπό πέρυσι το Φλεβάρη γράφω τα ίδια posts (ε είπα να μην αναπτύξω την απάντηση xD )

sent using taptalk

@vabiris υπότιτλους έχουν όλα εκτός του Nautical

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γιατί το Luxe tv έχει υπότιτλους..;

sent using taptalk

Ναι γιατί το Luxe tv έχει υπότιτλους..;

sent using taptalk
Έχει σε κάποιο άλλο πάροχο υπότιτλους το Luxe TV; Για αυτό απαντησα ΜΟΝΟ για τα κανάλια ντοκιμαντέρ που έχει κοινά με άλλους παρόχους. Προφανώς πχ και το RT DOC δεν έχει αλλά δε μπορούμε να κατηγορήσουμε την Wind για αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk