Εγώ πάλι περιμένω μια απλή δυνατότητα αγαπημένων η ταξινόμησης....
Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Tim εκεί είναι η wind σε μας. Το box προφανώς είναι ολόιδιο και το χειριστήριο σε αυτούς που πήραν πρώτοι το κουτί δεν έχει κουμπί "N".
sent using taptalk
Για το voice control χρειάζεται και διαφορετικός εξοπλισμός hardware στο χειριστήριο. Πχ το απλό χειριστήριο που χρησιμοποιούμε εμείς έχει ένα πομπό ir που στέλνει το σήμα στον δέκτη και αλλάζεις κανάλια φωνή κλπ. Ένα ir δεν έχει την τεχνική ικανότητα να στείλει data φωνής επομένως θα χρειαστεί κάποιο άλλο RF module ή κάποιος Bluetooth πομποδέκτης για να γίνει αυτό και το κόστος σίγουρα θα ανέβει πολύ για την Wind να τα προμηθευτεί και κατ' επέκταση σε εμάς στα τέλη της υπηρεσίας. (Ενδεικτικά το χειριστήριο της LG Smart TV μου που έχει αυτή τη δυνατότητα κοστίζει περίπου 90 .)
καλημερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω το wind go για φορητες συσκευες υποστηριζει laptop η σταθερο υπολογιστη η ειναι μονο για κινητα κ tablet? αν ναι τι διαδικασια χρειαζεται για να συνδεθω κ επισης οπου υποστηριζεται ποια ειναι τα τελευταια νεα για τα καναλια novasports - ειναι τελικα διαθεσιμα κ εκει? ευχαριστω!
30" θα έχει σίγουρα καθυστέρηση. Η ποιότητα εξαρτάται από τη σύνδεση. Και σε 9αρα έχει παίξει με την εικόνα να είναι hd. Κάποια ένδειξη mbps φυσικά δεν υπάρχει.
sent using taptalk
Τα nova δεν παίζουν εκτός δικτύου wind. Σε άλλο σπίτι με cyta δεν μπορούσα να δω και μου έλεγε δήθεν ότι δεν έχω wifi ενώ είχα κανονικά.Προφανώς και μόνο στο ιδιόκτητο tvbox τους, και ναι δουλεύει και εκτός wind.
sent using taptalk
Ναι γιατί το Luxe tv έχει υπότιτλους..;@vabiris υπότιτλους έχουν όλα εκτός του Nautical
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει σε κάποιο άλλο πάροχο υπότιτλους το Luxe TV; Για αυτό απαντησα ΜΟΝΟ για τα κανάλια ντοκιμαντέρ που έχει κοινά με άλλους παρόχους. Προφανώς πχ και το RT DOC δεν έχει αλλά δε μπορούμε να κατηγορήσουμε την Wind για αυτόΝαι γιατί το Luxe tv έχει υπότιτλους..;
sent using taptalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.