Wind Vision

Καλησπέρα, υπάρχει λόγος που δεν το έχεις συνδέσει;

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Όχι κανένας. Απλά επειδή το πήρε ο πατέρας μου δεν έχει ασχοληθεί. Όποτε πήγα εγώ προχτες να συνδεθώ κατευθείαν μέσω του app

Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει η αυξομείωση της έντασης του ήχου από το χειριστήριο της wind είναι λίγο περίεργη λόγω του android. Κάθε φορά που πατάμε το κουμπί η ένταση αυξάνεται περισσότερο από όσο ίσως θα θέλαμε και αντίστοιχα μειώνεται περισσότερο από όσο θα θέλαμε.η μία λύση είναι να χρησιμοποιούμε δύο χειριστήρια και να αυξομειώνουμε την ένταση με το χειριστήριο της τηλεόρασης. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί που θα μπορούσε να ρυθμίσει το βημα της αυξομειώσης από το android;

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα η μόνη λύση που έχω βρει είναι ρυθμίζεις την ένταση από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης έχοντας στο τέρμα την μπάρα έντασης του αποκωδικοποιητή

Last edited by a moderator:
Το Ίδιο κάνω και εγώ αλλά είναι λίγο σπαστικό... Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Ποιο από όλα είναι? Υπάρχει στο play store; πάντως δεν ειναι το remote control αυτό είναι το παλιό.

κάτσε για να καταλάβω εγώ που έχω μόνο το box κ όχι άλλη συσκευή go τι θα επιλέξω? Διότι από ότι είδα για να κατεβάσω την εφαρμογή wind vision app στο κινητό μου συνεπάγεται χρήση go μετά.

Πώς μπορώ να κατεβάσω κάποιο σοβαρό browser στο box; Από το play store βρίσκω καποια της πλάκας που δεν δουλεύουν καν.

Πώς μπορώ να κατεβάσω κάποιο σοβαρό browser στο box; Από το play store βρίσκω καποια της πλάκας που δεν δουλεύουν καν.

Περνάς το apk ενός browser σε ένα στικάκι
Το φορτώνεις στον αποκοδικποιητή μέσω το es file explorer το κατεβάζεις στο box
Και τελος το εμφανίζεις με sideload launcher

Άλλος τρόπος που δεν χρειάζεται στικάκι, να κατεβάσεις από το play store του box μια εφαρμογή που λέγεται downloader και έχει πορτοκάλι εικονίδιο εκεί βάζεις το λινκ του browser που θες το κατεβάζεις και έπειτα ακολουθείς την γνωστή διαδικασία sideload launcher κτλ...

Re: Απάντηση: Wind Vision

Μονο μέσα από το go γίνεται η χρήση smart remote δεν είναι ξεχωριστό app
συγγνωμη δεν εχω κ πολλες γνωσεις σε αυτά...ειχα κατεβασει από το plαy store μια εφαρμογή με την ονομασια remote control και το χρησιμοποιουσα με επιτυχια στο κινητο για το box της wind vision κ μονο συνδεδεμενο στην tv.(εκτος από το τηλεκοντρόλ της υπηρεσίας). τωρα από ότι καταλαβα βγηκε καποιο νέο σωστα? αυτό ρωταω που μπορω να το βρω η αν μπορει να ανεβασεις σε φωτο το εικονιδιο του...εκτος κ είναι κατι άλλο.

Περνάς το apk ενός browser σε ένα στικάκι
Το φορτώνεις στον αποκοδικποιητή μέσω το es file explorer το κατεβάζεις στο box
Και τελος το εμφανίζεις με sideload launcher

Άλλος τρόπος που δεν χρειάζεται στικάκι, να κατεβάσεις από το play store του box μια εφαρμογή που λέγεται downloader και έχει πορτοκάλι εικονίδιο εκεί βάζεις το λινκ του browser που θες το κατεβάζεις και έπειτα ακολουθείς την γνωστή διαδικασία sideload launcher κτλ...

Επειδή δυστυχώς δεν σκαμπάζω και πολλά από αυτά είναι εύκολο αφού κατεβάσω το downloader που λες και μετά να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά; Δεν την γνωρίζω την υπόλοιπη διαδικασία.

Όταν ανοίγεις την εφαρμογή σου έχει μια γραμμή που μπορείς να πληκτρολογήσεις το λινκ της εφαρμογής που θέλεις να κατεβάσεις (τα λινκ για τους browser μπορεί να τα βρεις στο ίντερνετ ή στο YouTube πχ μπορείς να επισκεφτείς το κανάλι του dimitrology και να βρεις το σχετικό βίντεο εκείνος δίνει κάποια λινκ )
Πχ ένα λινκ για τον Firefox browser
http://dimitrology.com/firefoxtv
Ίσως να μην χρειαστεί sideload launcher μπορεί να σου εμφανίσει το εικονίδιο στην αρχική κανονικά

συγγνωμη δεν εχω κ πολλες γνωσεις σε αυτά...ειχα κατεβασει από το plαy store μια εφαρμογή με την ονομασια remote control και το χρησιμοποιουσα με επιτυχια στο κινητο για το box της wind vision κ μονο συνδεδεμενο στην tv.(εκτος από το τηλεκοντρόλ της υπηρεσίας). τωρα από ότι καταλαβα βγηκε καποιο νέο σωστα? αυτό ρωταω που μπορω να το βρω η αν μπορει να ανεβασεις σε φωτο το εικονιδιο του...εκτος κ είναι κατι άλλο.

Το smart remote είναι μια επιπλέον παροχή (όταν ανοίγεις το wind vision app και εσύ συνδεδεμένη στο ιδιο δικτύο με του αποκωδικοποιητή τότε σου εμφανίζει πάνω δεξιά ένα μικρό τηλεχειριστήριο)που προστέθηκε στην ήδη υπάρχουσα εφαρμογή της wind vision προκειμένου να μην έχουν οι συνδρομητές πολλά app στο κινητό όπως αν κατάλαβα σωστά είχες το app Android remote control
Ελπίζω να βοήθησα

Δεν ξέρω αλλά πάνω δεξιά δεν έχει τίποτα σε μένα, είναι μαύρο όπως και στα screenshots του wind vision @play store...

sent using taptalk

Δεν ξέρω αλλά πάνω δεξιά δεν έχει τίποτα σε μένα, είναι μαύρο όπως και στα screenshots του wind vision @play store...

sent using taptalk

Βεβαιώσου πως είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο με αυτό του αποκωδικοποιητή και ότι είναι ενεργοποιημένος την ώρα που ανοίγεις το wind vision app ώστε να σου εμφανίσει ένα μικρό τηλεχειριστήριο πάνω δεξιά όπως δείχνει η φωτογραφία που σου έστειλα

Οk thanx. Ήμουν στο ίδιο δίκτυο αλλά το box ήταν απενεργοποιημένο xD

sent using taptalk