Καλησπέρα, υπάρχει λόγος που δεν το έχεις συνδέσει;
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Όχι κανένας. Απλά επειδή το πήρε ο πατέρας μου δεν έχει ασχοληθεί. Όποτε πήγα εγώ προχτες να συνδεθώ κατευθείαν μέσω του app
Καλησπέρα, υπάρχει λόγος που δεν το έχεις συνδέσει;
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Πώς μπορώ να κατεβάσω κάποιο σοβαρό browser στο box; Από το play store βρίσκω καποια της πλάκας που δεν δουλεύουν καν.
συγγνωμη δεν εχω κ πολλες γνωσεις σε αυτά...ειχα κατεβασει από το plαy store μια εφαρμογή με την ονομασια remote control και το χρησιμοποιουσα με επιτυχια στο κινητο για το box της wind vision κ μονο συνδεδεμενο στην tv.(εκτος από το τηλεκοντρόλ της υπηρεσίας). τωρα από ότι καταλαβα βγηκε καποιο νέο σωστα? αυτό ρωταω που μπορω να το βρω η αν μπορει να ανεβασεις σε φωτο το εικονιδιο του...εκτος κ είναι κατι άλλο.Μονο μέσα από το go γίνεται η χρήση smart remote δεν είναι ξεχωριστό app
Περνάς το apk ενός browser σε ένα στικάκι
Το φορτώνεις στον αποκοδικποιητή μέσω το es file explorer το κατεβάζεις στο box
Και τελος το εμφανίζεις με sideload launcher
Άλλος τρόπος που δεν χρειάζεται στικάκι, να κατεβάσεις από το play store του box μια εφαρμογή που λέγεται downloader και έχει πορτοκάλι εικονίδιο εκεί βάζεις το λινκ του browser που θες το κατεβάζεις και έπειτα ακολουθείς την γνωστή διαδικασία sideload launcher κτλ...
συγγνωμη δεν εχω κ πολλες γνωσεις σε αυτά...ειχα κατεβασει από το plαy store μια εφαρμογή με την ονομασια remote control και το χρησιμοποιουσα με επιτυχια στο κινητο για το box της wind vision κ μονο συνδεδεμενο στην tv.(εκτος από το τηλεκοντρόλ της υπηρεσίας). τωρα από ότι καταλαβα βγηκε καποιο νέο σωστα? αυτό ρωταω που μπορω να το βρω η αν μπορει να ανεβασεις σε φωτο το εικονιδιο του...εκτος κ είναι κατι άλλο.
Δεν ξέρω αλλά πάνω δεξιά δεν έχει τίποτα σε μένα, είναι μαύρο όπως και στα screenshots του wind vision @play store...
sent using taptalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.