Θέμα της wind είναι. Η wind διαλέγει αν θέλει να αγοράσει την αναβάθμιση από την technicolor ή οχι. Και το σκεπτικό τους (όπως και των περισσότερων εταιριών) είναι ότι αφού δουλεύει, το αφήνουν έτσι.
Έλα ρε φίλε πραγματικά θα κλάψω, δουλεύει!!! Από τον Απρίλιο το είχα το πρόβλημα.....Έλαβα ενημέρωση σήμερα πως το θέμα με το My Library ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιλύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση που πήρε η εφαρμογή της wind vision.
Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψουν οι φωνητικές εντολές ή Google assistant? Δεν λαμβάνει ήχο.. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικα χειριστήρια που έχω με μικρόφωνο
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Μόλις έλαβα αναβάθμιση σε κινητό iPhone ότι πλέον υποστηρίζει η εφαρμογή Chromecast... το έχει δοκιμάσει κανείς;
Μόλις έλαβα αναβάθμιση σε κινητό iPhone ότι πλέον υποστηρίζει η εφαρμογή Chromecast... το έχει δοκιμάσει κανείς;
Γενικά οι φωνητικές εντολές.. Αν βάλω εφαρμογή που checkarei το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά.. Αλλά δεν ακούει όταν πατάω για εντολή.. Από την εφαρμογή android δουλεύει κανονικάΤο Android 7 δεν υποστηρίζει το GA. Άντε να δούμε πότε θα το αναβαθμίσουν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά η υπηρεσίαΑντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή της wind vision για κινητά; Δεν μου ανοίγει κανένα κανάλι ούτε με wi-fi ούτε με δεδομένα και μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα αναπαραγωγής video drm
Αντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή της wind vision για κινητά; Δεν μου ανοίγει κανένα κανάλι ούτε με wi-fi ούτε με δεδομένα και μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα αναπαραγωγής video drm
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.