Wind Vision

Θέμα της wind είναι. Η wind διαλέγει αν θέλει να αγοράσει την αναβάθμιση από την technicolor ή οχι. Και το σκεπτικό τους (όπως και των περισσότερων εταιριών) είναι ότι αφού δουλεύει, το αφήνουν έτσι.

Re: Απάντηση: Wind Vision

Θέμα της wind είναι. Η wind διαλέγει αν θέλει να αγοράσει την αναβάθμιση από την technicolor ή οχι. Και το σκεπτικό τους (όπως και των περισσότερων εταιριών) είναι ότι αφού δουλεύει, το αφήνουν έτσι.

Δε το ξερά,πάντως με 1gb ram και 8gb μνήμη το θεωρώ δύσκολο να πάρει αναβάθμιση και να μην έχει θέματα
Πιο λογικό είναι να βγάλουν νέο box

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπερα.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω το box της wind σε ρουτερ της Χ εταιρειας θα παιξει κανονικα ?

Ευχαριστω Προκαταβολικα.

Η γραμμή έχει σημασία. Αν η γραμμή είναι wind, μάλλον θα παίξει. Αν είναι άλλης εταιρίας, θα παίζουν όλα εκτός από το wind vision app.

φιλος θελει να βαλει το full pack wind vision. εχει σταθερη-ιντερνετ wind με απεριοριστα κλπ κ 100αρα ταχυτητα. υπαρχει περιπτωση να του προσφερουν το πακετο λιγο χαμηλοτερα απο οτι ειναι αυτη τη στιγμη δηλαδη των 19 ευρο? ευχαριστω

Έλαβα ενημέρωση σήμερα πως το θέμα με το My Library ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιλύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση που πήρε η εφαρμογή της wind vision.

Έλαβα ενημέρωση σήμερα πως το θέμα με το My Library ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιλύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση που πήρε η εφαρμογή της wind vision.
Έλα ρε φίλε πραγματικά θα κλάψω, δουλεύει!!! Από τον Απρίλιο το είχα το πρόβλημα.....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψουν οι φωνητικές εντολές ή Google assistant? Δεν λαμβάνει ήχο.. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικα χειριστήρια που έχω με μικρόφωνο

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψουν οι φωνητικές εντολές ή Google assistant? Δεν λαμβάνει ήχο.. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικα χειριστήρια που έχω με μικρόφωνο

Το Android 7 δεν υποστηρίζει το GA. Άντε να δούμε πότε θα το αναβαθμίσουν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μόλις έλαβα αναβάθμιση σε κινητό iPhone ότι πλέον υποστηρίζει η εφαρμογή Chromecast... το έχει δοκιμάσει κανείς;

Μόλις έλαβα αναβάθμιση σε κινητό iPhone ότι πλέον υποστηρίζει η εφαρμογή Chromecast... το έχει δοκιμάσει κανείς;

Το δοκίμασα έστειλα εικόνα σε τηλεόραση μέσω nvidia shield,σουπερ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Το Android 7 δεν υποστηρίζει το GA. Άντε να δούμε πότε θα το αναβαθμίσουν.

Γενικά οι φωνητικές εντολές.. Αν βάλω εφαρμογή που checkarei το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά.. Αλλά δεν ακούει όταν πατάω για εντολή.. Από την εφαρμογή android δουλεύει κανονικά

Καλησπερα, εχω Nova vdsl στο σπιτι και ηθελα να βαλω στην tv μου αθλητικα καναλια nova. Η εταιρεια τα προσφερει αποκλειστικα μονο με δορυφορικο πιατο. Δεν εχω την δυνατοτητα να τρυπησω τοιχους κλπ για καλωδια.
Αρχικα κοιταξα το vodafone TV αλλα μου ειπαν οτι τα αθλητικα καναλια δεν θα παιζουν πανω επειδη το ιντερνετ ειναι της Nova. Κοιταξα στο site της Wind και βλεπω μια τιμη απο 24,90 στα 19 . Με την συγκεκριμενη υπηρεσια θα μπορω να βλεπω; Ειναι καποιος συνδρομητης της Wind vision που να εχει αλλο παροχο ιντερνετ εκτος wind;

Αντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή της wind vision για κινητά; Δεν μου ανοίγει κανένα κανάλι ούτε με wi-fi ούτε με δεδομένα και μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα αναπαραγωγής video drm

Αντιμετωπίζει κανείς σας κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή της wind vision για κινητά; Δεν μου ανοίγει κανένα κανάλι ούτε με wi-fi ούτε με δεδομένα και μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα αναπαραγωγής video drm
Μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά η υπηρεσία

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου είχε γίνει μια φορά
Η λύση είναι,απεγκατασταση της εφαρμογής,κλείσιμο άνοιγμα της συσκευής και εκ νέου εγκατάσταση,και όλα οκ
Δοκιμασε

Καλησπερα παιδια, λοιπον η αδερφη μου εχει το Wind Vision και τοσο καιρο χρησημοποιουσε το Puffin Web Browser, για να βλεπει σειρες στο web-tv του Alpha.
Αλλα πλεον ζηταει πληρωμη μετα απο καποια ωρα. Τι μπορω να κανω για να βαλω καποιον web browser που να παιζει βιντεο; τα κλασσικα chrome/opera κτλ δεν υπαρχουν, και εχει κατι περιεργες εφαρμογες, που π.χ. σε βαζει πρωτα Google, σου πεταει τους ορους χρησης και δεν μπορεις να πατησεις στο συμφωνω... οτι να'ναι.