Wind Vision

Έχω κάνει ήδη τρεις και μου κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει ; Η κεραία συνδέεται με καλώδιο που βάζουν στο δορυφορικό πιάτο.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Έχω κάνει ήδη τρεις και μου κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει ; Η κεραία συνδέεται με καλώδιο που βάζουν στο δορυφορικό πιάτο.

Δορυφορικό πιάτο και κεραία δεν πάνε. Σίγουρα έχεις συνδέσει το σωστό καλώδιο;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γεια σας καινουργιος συνδρομητης windvision και γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος οταν βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου δηλαδη σε γρηγορες.κινησεις.Αν και εχει προαναφερθει και διαβασα προηγουμενα ποστ διακρινω ενα τρεμουλο και δεν ξερω που ειναι καλυτερα να βαλω την αναλυση.Στα 1080 το τρεμουλο ειναι πιο εντονο αλλα καλυτρρη εικονα στο αυτοματο συμβαινει το αντιστροφο.Ηθελα να ρωτησω παιζει να θεμα και του τν box δηλαδη λογω χαρακτη
ριστικων και λογισμικου?Γιατι εχω ενα beelink gt1 mini και λεω μηπως βαλω εκει την εφαρμογη για καλυτερα αποτελεσματα

Με πήραν τηλέφωνο από τη nova για προσφορά στα αθλητικά κανάλια και τους ενημέρωσα πως είμαι συνδρομητής μέσω wind vision, εκείνη όμως μου είπε πως το καλοκαίρι σίγουρα θα φύγουν τα κανάλια από wind και Vodafone.
Κατόπιν επικοινωνίας μου με τη wind με ενημέρωσαν πως δεν έχουν τέτοια ενημέρωση ωστόσο δεν μπορούσαν ούτε να μου το επιβεβαιώσουν ούτε να το διαψεύσουν.
Τελικό συμπέρασμα θα δείξει ο χρόνος...

Καλά μούφα μου κάνει.. απατεώνια της πωλήτριας.. γενικά τα τηλεφωνικα να τα φοβάστε γτ λογω του κυνηγίου των πωλήσεων πέφτει πολύ παπατζα και τρέχεις μετά..

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Καλά μούφα μου κάνει.. απατεώνια της πωλήτριας.. γενικά τα τηλεφωνικα να τα φοβάστε γτ λογω του κυνηγίου των πωλήσεων πέφτει πολύ παπατζα και τρέχεις μετά..

Συμφωνω!!
Βέβαια πιο πολύ μ άρεσε η έκφραση Παπατζα!
Απλά να ξέρεις με Ν ακούγεται ακόμα πιο καλά
Παπαντζα!!

Sent from my iPad using Tapatalk

χαχχα...? ακόμα θυμάμαι που είχαν πάρει την πεθερά μου απο κατάστημα του Γερμανού από Θεσσαλονίκη (το μάθαμε μετά βέβαια που το ψάξαμε) και την έβαλαν να κάνει δίπλα συμβόλαιο (ήταν 3 σε οικογένειακο, άρα 6 σύνολο) με δίπλα πάγια γτ και καλά θα ήταν πιο φτηνά από ότι είχαν τότε, πράγμα που δεν ισχύε άσε που μπλέξανε με δικαρτες sim με αριθμούς που δεν χτυπούσαν και ήταν χρόνια νούμερα επαγγελματικα κτλ.. μετά απο ξεχεσμα στην cosmote και απειλές με δικηγόρους κτλ αποδείχτηκε ότι μια κοπέλα απο κατάστημα Γερμανού στην προσπάθεια της να ανεβάσει ποσοστά έπαιρνε τηλέφωνο και φόρτωνε κόσμο... λύση βρέθηκε τελικά με πολύ τρέξιμο και 3 συσκευές δώρο απο cosmote

Όποιος δεν θέλει το box της wind μετά το πέρας την συνδρομής,ας επικοινωνήσει μαζί μου .

Καλησπέρα. Πιθανον έχει απαντηθεί. Το wind vision λειτουργεί μόνο στην σύνδεση που αφορά?
Ή μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο σπίτι με άλλο πάροχο?

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Πιθανον έχει απαντηθεί. Το wind vision λειτουργεί μόνο στην σύνδεση που αφορά?
Ή μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο σπίτι με άλλο πάροχο?

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακόμα και σε άλλη γραμμή wind που έχω μεταφέρει το δεκτή δεν έχει λειτουργήσει.

Γεια σας καινουργιος συνδρομητης windvision και γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος οταν βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου δηλαδη σε γρηγορες.κινησεις.Αν και εχει προαναφερθει και διαβασα προηγουμενα ποστ διακρινω ενα τρεμουλο και δεν ξερω που ειναι καλυτερα να βαλω την αναλυση.Στα 1080 το τρεμουλο ειναι πιο εντονο αλλα καλυτρρη εικονα στο αυτοματο συμβαινει το αντιστροφο.Ηθελα να ρωτησω παιζει να θεμα και του τν box δηλαδη λογω χαρακτη
ριστικων και λογισμικου?Γιατι εχω ενα beelink gt1 mini και λεω μηπως βαλω εκει την εφαρμογη για καλυτερα αποτελεσματα
Εν τω μεταξύ το κουφό είναι ότι αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια novasports. Το novasports 3 έχει σχεδόν πάντα τέλεια εικόνα. Πρόβλημα έχει κυρίως το 2 κ μερικές φορές το 1. Δεν ξέρω αν ένα hard reset θα βοηθήσει, έχω την εντύπωση ότι έτσι βελτιώθηκε το 3.

Εν τω μεταξύ το κουφό είναι ότι αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια novasports. Το novasports 3 έχει σχεδόν πάντα τέλεια εικόνα. Πρόβλημα έχει κυρίως το 2 κ μερικές φορές το 1. Δεν ξέρω αν ένα hard reset θα βοηθήσει, έχω την εντύπωση ότι έτσι βελτιώθηκε το 3.
Δοκίμασε το και πες μας μήπως έτσι στρώσει

(**)“Stingray Loud HD και Stingray iConcerts HD: θέματα “Lip sync” - μη συγχρονισμού εικόνας και ήχου - στην πλατφόρμα της Wind Vision”...
Να τονίσουμε ότι το Ροκ τηλεοπτικό κανάλι “Stingray Loud HD” εκπέμπει στην “Wind Vision”, εδώ και πολύ καιρό με θέματα “Lip sync” (μη συγχρονισμού εικόνας και ήχου), με την εικόνα να προηγείται του ήχου με πάνω από 10 δευτερόλεπτα στον αυτόματο!!! Το ίδιο πρόβλημα "Lip sync" υπάρχει και στο συναυλιακό κανάλι "Stingray iConcerts", αλλά μόνο στην πλατφόρμα της "Wind Vision" , καθώς στην "COSMOTE TV" (Sat και OTT), η υπηρεσία λειτουργεί άψογα χωρίς θέματα συγχρονισμού εικόνας και ήχου! Επίσης μόνο στα Video Music Channels “Stingray Loud HD, Stingray Vibe HD, Stingray Lite TV HD” (απουσιάζει το Super Oldies κανάλι "Stingray Retro"), που εκπέμπουν επίσης από την πλατφόρμα της "Wind Vision", παρατηρείται περιέργως ο διαθέσιμος EPG να τρέχει σε Ευρωπαϊκή Ώρα (CET), αντίθετα με τη ροή των καναλιών που τρέχει σε Greek Time (Ώρα Ελλάδος)! Απαιτείται άμεσα επιδιόρθωση “Lip sync” στην πλατφόρμα της "Wind Vision"...

Αν παρακολουθεί κάποιος από την Wind, απαράδεκτη η κατάσταση με το πρόβλημα "Lip sync" (μη συγχρονισμού εικόνας και ήχου), 3 μήνες έχει η κατάσταση αυτή στο
Stingray Loud και εδώ και μερικές μέρες στο Stingray iConcerts! Υπάρχει κάποιος στο κοντρόλ της πλατφόρμας `η λειτουργεί στον αυτόματο?

Μα ακριβώς αυτό. Λειτουργεί, σαρώνει, αλλά δεν αποθηκεύει! Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί ακόμα και χωρίς το Live Channels, άρα από εδώ ξεκινούν όλα!

Κι εγώ ψάχνω για downgrade, όχι μόνο γι' αυτό το πρόβλημα, αλλά με βόλευε καλύτερα το 7.1.1 (είχε και επιλογή δημιουργίας restricted profile που από το 9 λείπει).

Το link που παραθέτεις γράφει ότι είναι S905D (συμφωνώ, και σε άλλα sites το ίδιο λένε) αλλά στην παρουσίαση της συσκευής στο παρόν topic αναφέρεται ως S905X.
Εχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα την αναβάθμιση σε android 9, για να δούμε αν λύνεται έτσι το πρόβλημα;