Έχω κάνει ήδη τρεις και μου κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει ; Η κεραία συνδέεται με καλώδιο που βάζουν στο δορυφορικό πιάτο.
Έχω κάνει ήδη τρεις και μου κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει ; Η κεραία συνδέεται με καλώδιο που βάζουν στο δορυφορικό πιάτο.
Καλά μούφα μου κάνει.. απατεώνια της πωλήτριας.. γενικά τα τηλεφωνικα να τα φοβάστε γτ λογω του κυνηγίου των πωλήσεων πέφτει πολύ παπατζα και τρέχεις μετά..
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Καλησπέρα. Πιθανον έχει απαντηθεί. Το wind vision λειτουργεί μόνο στην σύνδεση που αφορά?
Ή μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο σπίτι με άλλο πάροχο?
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν τω μεταξύ το κουφό είναι ότι αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια novasports. Το novasports 3 έχει σχεδόν πάντα τέλεια εικόνα. Πρόβλημα έχει κυρίως το 2 κ μερικές φορές το 1. Δεν ξέρω αν ένα hard reset θα βοηθήσει, έχω την εντύπωση ότι έτσι βελτιώθηκε το 3.Γεια σας καινουργιος συνδρομητης windvision και γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος οταν βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου δηλαδη σε γρηγορες.κινησεις.Αν και εχει προαναφερθει και διαβασα προηγουμενα ποστ διακρινω ενα τρεμουλο και δεν ξερω που ειναι καλυτερα να βαλω την αναλυση.Στα 1080 το τρεμουλο ειναι πιο εντονο αλλα καλυτρρη εικονα στο αυτοματο συμβαινει το αντιστροφο.Ηθελα να ρωτησω παιζει να θεμα και του τν box δηλαδη λογω χαρακτη
ριστικων και λογισμικου?Γιατι εχω ενα beelink gt1 mini και λεω μηπως βαλω εκει την εφαρμογη για καλυτερα αποτελεσματα
Δοκίμασε το και πες μας μήπως έτσι στρώσειΕν τω μεταξύ το κουφό είναι ότι αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια novasports. Το novasports 3 έχει σχεδόν πάντα τέλεια εικόνα. Πρόβλημα έχει κυρίως το 2 κ μερικές φορές το 1. Δεν ξέρω αν ένα hard reset θα βοηθήσει, έχω την εντύπωση ότι έτσι βελτιώθηκε το 3.
Εχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα την αναβάθμιση σε android 9, για να δούμε αν λύνεται έτσι το πρόβλημα;Μα ακριβώς αυτό. Λειτουργεί, σαρώνει, αλλά δεν αποθηκεύει! Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί ακόμα και χωρίς το Live Channels, άρα από εδώ ξεκινούν όλα!
Κι εγώ ψάχνω για downgrade, όχι μόνο γι' αυτό το πρόβλημα, αλλά με βόλευε καλύτερα το 7.1.1 (είχε και επιλογή δημιουργίας restricted profile που από το 9 λείπει).
Το link που παραθέτεις γράφει ότι είναι S905D (συμφωνώ, και σε άλλα sites το ίδιο λένε) αλλά στην παρουσίαση της συσκευής στο παρόν topic αναφέρεται ως S905X.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.