Wind Vision

Καμμία ενημέρωση για το πότε θα βγει η εφαρμογή για τηλεοράσεις έχουμε ;

Έχει βγει για Android TV’s

• Like
Reactions: mikemtb
Φεύγει την 1η Αυγούστου το Outdoor Channel HD από Wind Vision και COSMOTE TV Sat+ OTT!

καλησπέρα. Μήπως με την νέα αναβάθμιση διορθώθηκε το πρόβλημα με τo live channels;

καλησπερα σας. δεν εχω ασχοληθει με το go αλλα ισως το χρειαστω. εχω καπου μπερδευτει κ θα ηθελα επεξηγηση. καταρχας η wind vision ηξερα οτι παιζει μονο με δικτυο wind. αλλαξε κατι? μιλαω μονο για το box. παμε τωρα στο go το λεω εγω ενω αναφερεται ως multiscreen. διαβαζω στο site της wind οτι διατιθεται μεσω υπολογιστη εδω www.windvision.gr. δεν αναφερει αν πρεπει να εχεις ιντερνετ wind απο εκει που θα συνδεθεις. οποτε εδω ειναι το δευτερο ερωτημα, δηλαδη αν καποιος το εχει συνδεσει σε αλλο παροχο να μας πει. τριτο ερωτημα για συσκευες κινητων, ταμπλετ. εδω βγαζω το συμπερασμα οτι διατιθεται παντου αρκει οπως γραφει 'Παρακολούθησε παντού το περιεχόμενο της WIND VISION χωρίς να χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή ή σύνδεση Internet στη WIND! Αρκεί οι συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Wi Fi. και ρωταω ποιες ιδιες συσκευες να ειναι στο ιδιο wifi? πχ το box της wind vision και ενα κινητο για παραδειγμα? τελος τα novasports δεν διατιθονται πουθενα πλην του box? ευχαριστω εκ των προτερων.

Ο αποκωδικοποιητης παίζει μόνο σε δίκτυο WIND σταθερής, και κυριως μόνο στη σύνδεση που το έχει ενεργό.
Η εφαρμογή και ο ιστότοπος windvision.gr , όπως και το chromecast μέσω της εφαρμογής παίζουν από οποιοδήποτε δίκτυο κινητής ή σταθερής εντός της ΕΕ.
Δεν υπάρχει περιορισμός να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi.

Τα nova sports είναι διαθεσιμα στον αποκωδικοποιητή και σε μια φορητή συσκευή που ορίζεις εσύ (αλλάζει μια φορά ανα 30 μέρες νομίζω). Μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα από έως 3 συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του αποκωδικοποιητή), ομως για τα αθλητικά κανάλια πρέπει να βλέπεις μόνο από μια συσκευή (αποκωδικοποιητή ή άλλη συσκευή) ανα φορά.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, γνωρίζει κανείς αν τα αθλητικά της nova έχουν την ίδια καθυστέρηση στο novaflix όπως στην wind vision; Για όσους γνωρίζουν η καθυστέρηση ξεπερνά και τα 35 δευτερόλεπτα! Έχει μπει γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα και εγώ βλέπω τον διαιτητη να βλέπει το ρολόι του για να ξεκινήσει ο Αγώνας!

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, γνωρίζει κανείς αν τα αθλητικά της nova έχουν την ίδια καθυστέρηση στο novaflix όπως στην wind vision; Για όσους γνωρίζουν η καθυστέρηση ξεπερνά και τα 35 δευτερόλεπτα! Έχει μπει γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα και εγώ βλέπω τον διαιτητη να βλέπει το ρολόι του για να ξεκινήσει ο Αγώνας!

Στο novaflix δεν έχει τα αθλητικά κανάλια novasports

• Like
Reactions: GATHS
Ούτε που το ήξερα! Δηλαδη το θεωρούσα δεδομένο ότι οι συνδρομητές nova ότι έχουν στο κανονικό πακέτο τα ίδια θα έχουν και στο app. Όπως στην cosmote tv ότι έχει ο δορυφορικός συνδρομητής από τον αποκωδικοποιητη του το έχει και στην smart TV με το app της cosmote.

Novago είναι η εφαρμογή τύπου Cosmote tv ott που είναι μόνο για συνδρομητές Nova δορυφορικής (είτε standalone είτε 3play). Αυτή έχει και τα Nova sports και άλλα κανάλια.
Novaflix είναι εφαρμογή (με συνδρομή) που μπορούν να αγοράσουν και μη συνδρομητές ΝΟΒΑ, αυτή έχει τα cinema κανάλια.

Μάλιστα! Στο novago γνωρίζει κανείς αν η καθυστέρηση στα novasports είναι τόσο μεγάλη όπως στην windvision;
Στο streaming έχει πάντα delay σε σχέση με τον δορυφόρο.

Ναι φυσικά! για αυτό ρωτάω αν είναι τόσο μεγάλη, τα αθλητικά cosmote περίπου 5 sec η μέρα με την νύχτα!
Το ίδιο πάνω κάτω με τη Wind Vision θα έχει λογικά και το Nova Go.

• Like
Reactions: GATHS
Από feedback φίλου που πήρες ηχομπάρα jbl 5.1, δεν κλειδώνει το hdmi από το wind και δεν έχει εικόνα ήχο.
Όποια άλλη συσκευή και να συνδέσεις στο hdmi της ηχομπάρας, παίζει κανονικά. Μόνο το wind vision δεν παίζει.
Αν συνδεθεί απευθείας στην tv όπως ήταν και πριν, κανένα πρόβλημα.
Υπάρχει περίπτωση να παίζει τίποτα με το hdcp και να βλέπεις την ηχομπάρα σαν κάτι άλλο και να μην δίνει σήμα;