Wind Vision

Θέλω να μεταφέρω στην wind, λόγω φυγής των αθλητικών από Vodafone. Στην περιοχή μου δεν υποστηρίζεται παρά μόνο η 24αρα. Πιάνω καθαρά 7 mbps, τραγικό το ξέρω. TV στην βονταφον βλέπω οριακά καλά. Έχω ερωτήσεις:
1. Με τέτοια ταχύτητα θα βλέπω εξίσου την τηλεόραση της Wind?
2. Υπάρχουν ταινίες, τύπου βιβλιοθήκη δωρεάν ή επί πληρωμή?
3. Δύο πλεονεκτήματα και δύο μειονεκτήματα μπορείτε να μου αναφέρετε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο όλων σας.
Στα αρνητικά πρόσθεσε το Fast Forward/ Rewind θαμπάδα με την οποία τρέχεις τις έγγραφες προγραμμάτων (Record + Replay) στην Wind Vision, σε αντίθεση με τη Vodafone TV που απλά υπάρχει μια κολλημένη εικόνα και δεν ξέρεις που πας... Το καλύτερο σύστημα έχει η COSMOTE TV με το Filmstrap, όπου τρέχουν τα Posters και βρίσκεις εύκολα το σημείο που θες να μετακινηθείς στο Replay TV... Ας ελπίσουμε να το έχει και η EON TV...

Πηρα στη Wind και τους ζητησα προσφορα για fiber 100 μαζι με vision full πακετο με τα αθλητικα.Μου δωσανε τιμη 47 ευρω το μηνα αλλα με το πρωτο παγιο δωρεαν συν 2 μηνες δωρεαν τη τηλεοραση και δωρο το T3 mediapad.
Ξεκαθαρισαμε οτι τα αθλητικα της Νοβα δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να φυγουν απο το πακετο...

Αρα απο τη μια εχουμε τη Νοβα να δινει 42 ευρω το μηνα για το ιδιο πακετο και τη wind 47 ευρω αλλα με τα δωρα σε παγια και ταμπλετ να πηγαινει γυρω στα 43 ευρω το μηνα....το βαζω εδω πληροφοριακα και θα το βαλω και στο νημα της Wind για να το εχετε υποψιν σας.

Είσαι σίγουρος; Στα 42 η ΝΟΒΑ δίνει το full πακέτο που έχει και τα Nova cinema. H wind από ότι ξέρω δεν τα δίνει και γενικά δεν έχει σινεμά κανάλια.

Το " ξεκαθαρισαμε" ότι τα novasports δεν φεύγουν πως ακριβώς;
Γιατί μου κάνει εντύπωση πως δεν αναφέρουν τόσο καιρό τίποτα έστω για επιβεβαίωση ότι θα τα κρατήσουν.
Έτσι θα μπορούσαν να έπαιρναν πελατες της Vodafone

Το novaflix δεν εμφανίζεται πλέον στο play store σε wind tv ενώ παλιά το είχα. Ξέρει κανείς τι παίζει ;

Στα play store των κινητών πάντως υπάρχει κανονικά. Ίσως να παίζει κι αυτό που έγραψε ο φίλος περί αντικατάστασης από το eon

Είσαι σίγουρος; Στα 42 η ΝΟΒΑ δίνει το full πακέτο που έχει και τα Nova cinema. H wind από ότι ξέρω δεν τα δίνει και γενικά δεν έχει σινεμά κανάλια.
Προφανως χωρις τα νοβα σινεμα....
Το " ξεκαθαρισαμε" ότι τα novasports δεν φεύγουν πως ακριβώς;
Γιατί μου κάνει εντύπωση πως δεν αναφέρουν τόσο καιρό τίποτα έστω για επιβεβαίωση ότι θα τα κρατήσουν.
Έτσι θα μπορούσαν να έπαιρναν πελατες της Vodafone
Το ξεκαθαρισαμε οτι αμα φυγουν θα εχω δικαιωμα καταγγελιας της συμβασης ατελως αλλα οπως μου ειπαν "δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να φυγουν τα καναλια της νοβα γιατι σε λιγους μηνες θα ειμαστε η ιδια εταιρεια οποτε 100% θα εχετε τα αθλητικα καναλια για τα 2 χρονια της συμβασης σας".

Προφανως χωρις τα νοβα σινεμα....

Το ξεκαθαρισαμε οτι αμα φυγουν θα εχω δικαιωμα καταγγελιας της συμβασης ατελως αλλα οπως μου ειπαν "δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να φυγουν τα καναλια της νοβα γιατι σε λιγους μηνες θα ειμαστε η ιδια εταιρεια οποτε 100% θα εχετε τα αθλητικα καναλια για τα 2 χρονια της συμβασης σας".
Και πιθανώς να μετονομαστεί και η wind σε nova

Και πιθανώς να μετονομαστεί και η wind σε nova
To πιο πιθανό η Wind Vision να ενταχθεί και αυτή στην OTT πλατφόρμα της EON TV, όπως θα γίνει σύντομα και με τη NOVA και μέσω της EON TV να γίνει ουσιαστικά η ενοποίηση τους ως αναφορά την Τηλεόραση και συνεργασία στις υπόλοιπες υπηρεσίες τους, κάτω από τον κοινό όμιλο της United Group...

Με συνδρομη στο vision περα απο το μποξακι που θα παιζει στην τιβι υπαρχει και εφαρμογη για κινητα λαπτοπ και πλεον δειχνει και τα αθλητικα εκει σωστα? Επειδη απο οτι ειδα η εφαρμογη δεν υπαρχει για android box πχ για το mi box, υπαρχει η δυνατοτητα cast απο το κινητο σε tv? Αν ναι η συνδεση ειναι καλη, η ποιοτητα εικονας κλπ?

το eon κανει catch up και στα επιγεια;;; θελει κεραια;
γιατι το vision γιοκ και θελει κεραια

Με πήραν από nova για προσφορά eon fiber . Τους ειπα ότι έχω wind one με tv και τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω μόνο το eon tv με τα 10€/μήνα . Μου είπαν ότι η δέσμευση είναι 24 μήνες . Δεν ήθελα γιατί περιμένω μετά τη συγχώνευση wind nova να μου προσφέρει η wind ένα συνδυαστικό πακέτο με tv το καλοκαίρι που κλείνω 2ετια. Πάντως η κυρία της nova φάνηκε να αγνοεί τη συγχώνευση και απλά προσπαθούσε να με τραβήξει από τη wind στη nova …..πράγμα φυσιολογικά αδύνατον γιατί στο wind one έχω και απεριόριστα τηλέφωνα κ δεδομένα και όλο το παιχνίδι πλέον είναι στο mobility και όχι σε σταθερές γραμμές . Είδωμεν ….

Καλαη συγχώνευση δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκριθεί. Ειδικά από τη στιγμή που η αγορά μικραίνει και γίνεται πιο μονοπωλιακή.

Το τηλεκοντρολ της wind vision θα αλλάξει όψη και θα γίνει και Bluetooth και επίσης θα προωθήσουν και καινούργιο αποκωδικοποιητή σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών της wind για να δούμε ποτέ θα γίνει.

• Like
Reactions: SatZapper
Το τηλεκοντρολ της wind vision θα αλλάξει όψη και θα γίνει και Bluetooth και επίσης θα προωθήσουν και καινούργιο αποκωδικοποιητή σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών της wind για να δούμε ποτέ θα γίνει.
Εμείς που έχουμε το παλιό θα μας κάνουν αναβάθμιση δωρεάν μπαααα; Πάντως αν είναι μόνο το κοντρόλ σιγά την αναβάθμιση! Πρέπει λίγο και το boxaki να το κάνουν μια μικρή...