Wind Vision

εγω που δινω 4 ευρω για wind vision πως ειναι δυνατον να με αναγκασουν να δωσω 10 για εον;
Η θα σου προτείνουν αύξηση στην ανανέωση οπότε την δέχεσαι η θα ενημερωθούμε ότι αλλάζουν μονομερώς οι χρεώσεις κατά την διαρκεία του συμβολαίου και είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν ότι μπορείς να το κόψεις χωρίς πρόστιμο.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Η θα σου προτείνουν αύξηση στην ανανέωση οπότε την δέχεσαι η θα ενημερωθούμε ότι αλλάζουν μονομερώς οι χρεώσεις κατά την διαρκεία του συμβολαίου και είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν ότι μπορείς να το κόψεις χωρίς πρόστιμο.
Μόνο που μέχρι τώρα για να γραφτείς στην Wind Vision, έπρεπε να πάρεις και υποχρεωτικά ίντερνετ μέσω Wind (καθώς η Wind Vision ήταν IPTV πλατφόρμα και όχι OverTheTop!), όποτε το πακέτο είναι υποχρεωτικά συνδυαστικό!

Εαν υπάρξει περίπτωση μονομερούς αύξηση της συνδρομής, τότε θα υπάρξει ταυτόχρονα και το δικαίωμα του συνδρομητή για λύση του συμβολαίου χωρίς πρόστιμο και δικαίωμα αλλαγής παρόχου..

Ας φτιάξουν τις υπηρεσίες ίντερνετ που σου λένε έως 100 και δεν πιάνεις ούτε τα 50 και μετά ας μιλήσουν. Προσωπικά πληρώνω 26€ απεριόριστα όλα με έως 50 mbps και 4.90 για wind vision αν μου κάνει το wind vision 10€ με όλα τα κανάλια του EON TV χωρίς τα αθλητικά δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει όταν στο αντίστοιχο πακέτο "ΕΟΝ-Nova" πληρώνεις " EON Fiber 50, 73 (44 HD) κανάλια, 50Mbps (Download) / 5Mbps (Upload), απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά κινητά, με 30 ευρώ/μήνα” και εσύ θα δεχτείς να πληρώνεις 36 ευρώ!!!

Επίσης υπάρχουν κανάλια στο vision που δεν έχει η nova...
"MTV 90s, Nautical Channel, Extreme sports, History HD, Crime+ Investigations, Motorvision Channel, Rise TV "και άλλα...
Είναι αρκετά κανάλια που θα πρέπει να ενταχθούν και αυτά στην EON TV μέσω IP, για την δορυφορική NOVA λίγο δύσκολο...
Όπως και στην "EON TV μέσω NOVA" υπάρχουν τα κανάλια "NovaCinema1-4, NovaLife, Insight TV, Viasat History HD, Animal PLanet HD,...", που δεν υπάρχουν στην Wind Vision και θα πρεπει να ενταχθούν κι αυτά αντίστροφα στην "EON TV μέσω Wind Vision" στο μεσοδιάστημα μέχρι και την πλήρη ενοποίηση τους...

Last edited:
Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει όταν στο αντίστοιχο πακέτο "ΕΟΝ-Nova" πληρώνεις " EON Fiber 50, 73 (44 HD) κανάλια, 50Mbps (Download) / 5Mbps (Upload), απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά κινητά, με 30 ευρώ/μήνα” και εσύ θα δεχτείς να πληρώνεις 36 ευρώ!!!
Σαν πρώτη φάση πιστεύω έτσι θα γίνει αν όχι οιδωμεν κατά τα άλλα έχω ακόμα 14 μήνες συμβόλαιο. Υπόψιν ότι έχω απεριόριστα στα κινητά.

Επίσης στην Wind Vision υπάρχουν και επιπλέον ειδησεογραφικά-lifestyle κανάλια που δεν υπάρχουν σε EON TV "Ginx eSports, CBS reality, Luxe TV HD, SKy News, CNBC, BBC World News, TV5 Monde, TVE International, RAI 1", όλα με ψηφιακές ευκολίες "CUTV και Cloud Recording"...

Επίσης στην Wind Vision υπάρχουν και επιπλέον ειδησεογραφικά-lifestyle κανάλια που δεν υπάρχουν σε EON TV "Ginx eSports, CBS reality, Luxe TV HD, SKy News, CNBC, BBC World News, TV5 Monde, TVE International, RAI 1", όλα με ψηφιακές ευκολίες "CUTV και Cloud Recording"...
και ποιοτητα 320p ....

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να γίνει πλήρη ενοποίηση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Wind και Nova θα είναι μέχρι και το 2023!

Οι νέες υπηρεσίες
Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε τα καταστήματα της Nova να μπορούν να πουλούν προϊόντα κινητής τηλεφωνίας της Wind,
αλλά και τα καταστήματα της Wind να μπορούν να πουλούν τη συνδρομητική τηλεόραση ΕΟΝ.
Ωστόσο θα απαιτηθεί ένας με ενάμισης χρόνος για να ενοποιηθεί η σταθερή τηλεφωνία
. Έτσι οι συνδρομητές των δύο εταιρειών αναμένεται να είναι σε θέση να απολαμβάνουν ενιαία πακέτα σταθερής - κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης μέσα στο 2023.
https://www.euro2day.gr/news/enterp...up-ependytiko-plano-13-dis-eyro-se-optik.html

Ο καθένας και το δικό του σενάριο! Φαίνεται ότι κινητή τηλεφωνία και συνδρομητική τηλεόραση θα προχωρήσει πιο γρήγορα γι αυτά η ενιαία διάθεση πακέτων μέσω Wind και Nova, αρχικώς από την Άνοιξη του 2022 και ολοκληρωτικά από Σεπτέμβριο του 2022...

Νέα εποχή για τις Wind, Nova - Τα στοιχήματα και οι προκλήσεις για τη συνέχεια
Την αύξηση του μεριδίου αγοράς θα μπορούσε να ενισχύσει βέβαια και η εμπορική πολιτική και οι συνδυαστικές υπηρεσίες, τις οποίες θα λανσάρει η ενιαία εταιρεία μετά από την συγχώνευση, όπως για παράδειγμα η πώληση συμβολαίων κινητής στους πελάτες της Nova
Οι συνέργειες σε κινητή και συνδρομητική τηλεόραση μάλιστα δεν προβλέπεται να αργήσουν, με στελέχη του κλάδου να κρίνουν το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους επαρκή χρόνο για να καθοριστούν
. Πιο χρονοβόρα αποδεικνύεται η εξίσωση στην περίπτωση της σταθερής, με την συγχώνευση να εκτιμάται ότι θα απαιτήσει πολύ περισσότερο χρόνο εξαιτίας των πολύπλοκων τεχνικών διεργασιών που θα πρέπει να ολοκληρωθούν.

https://www.insider.gr/epiheiriseis...-stoihimata-kai-oi-prokliseis-gia-ti-syneheia

Μέσα στο δεύτερο μισό του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ενοποίηση των δύο εταιρειών σε εμπορικό επίπεδο.
Την ίδια περίοδο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες που θα επιτρέπουν στα καταστήματα της Nova να πουλούν προϊόντας κινητής τηλεφωνίας της Wind και τα καταστήματα της Wind να μπορούν να πουλούν την συνδρομητική τηλεόραση ΕΟΝ της Nova.
Τελευταίο βήμα της συγχώνευσης είναι η ενοποίηση του δικτύου και της συνδρομητικής βάσης των δύο εταιρειών, μια πολύπλοκη διαδικασία που εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023 και θα ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία νέων πακέτων triple play και quad play που θα συνδυάζουν σταθερή-κινητή και συνδρομητική τηλεόραση.
https://www.capital.gr/epixeiriseis...-wind-nova-kai-oi-ependuseis-ton-1-3-dis-euro

Σκέφτομαι να σπάσω το συμβόλαιο στην vision και να πάω στην eon. 5€ πληρώνω ε θα δώσω και ένα τάλιρο παραπάνω να βλέπω και καμμία ταινία. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν συνδέεται με wifi.

Σκέφτομαι να σπάσω το συμβόλαιο στην vision και να πάω στην eon. 5€ πληρώνω ε θα δώσω και ένα τάλιρο παραπάνω να βλέπω και καμμία ταινία. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν συνδέεται με wifi.
Λογικά και η wind vision eon θα γίνει

• Like
Reactions: valkal19
Έχω ftth 100 με την επιδότηση των 13€ (η χρέωση είναι μηνιαίο πάγιο 51-13=38 να πληρώνω) στο λογαριασμό . Η Wind μου κάνει προσφορά για ανανέωση το full pack από 9.90 που πληρώνω σε 10.90 για 2 χρόνια .Μετά από αυτή την εξέλιξη-εξαγορά το ερώτημα είναι να την κάνω ; Πείτε μου την γνώμη σας .

Έχω ftth 100 με την επιδότηση των 13€ (η χρέωση είναι μηνιαίο πάγιο 51-13=38 να πληρώνω) στο λογαριασμό . Η Wind μου κάνει προσφορά για ανανέωση το full pack από 9.90 που πληρώνω σε 10.90 για 2 χρόνια .Μετά από αυτή την εξέλιξη-εξαγορά το ερώτημα είναι να την κάνω ; Πείτε μου την γνώμη σας .
Εννοείται ότι ανανεώνεις. Η wind θα γίνει eon και δεν προκειται να πάρεις καλύτερη τιμή από του καταλογου eon αυτή την στιγμή. Δηλαδή full pack με 23 ευρώ. Τώρα αν συνδυαστεί με 100αρα είναι αλλιώς απλά θα χάσεις την οπτική ίνα. Αν σε νοιάζει μόνο το full pack και δε θέλεις με τίποτα να χάσεις την οπτική ίνα, ανανεώνεις αυτή την στιγμή με 10.90 και θα έχεις αυτή την τιμή για 2 χρόνο. Στην χειρότερη περίπτωση όταν θα γίνει eon να στο διακόψουν αζημιως και να σου πουν είτε θες την καινουρια τιμή είτε φευγεις χωρίς πέναλτι. Δεν νομίζω να το κάνουν αυτό οπότε παρ το πακετο με 10.90 να τελειώνεις.

• Like
Reactions: ubuderix
Εννοείται ότι ανανεώνεις. Η wind θα γίνει eon και δεν προκειται να πάρεις καλύτερη τιμή από του καταλογου eon αυτή την στιγμή. Δηλαδή full pack με 23 ευρώ. Τώρα αν συνδυαστεί με 100αρα είναι αλλιώς απλά θα χάσεις την οπτική ίνα. Αν σε νοιάζει μόνο το full pack και δε θέλεις με τίποτα να χάσεις την οπτική ίνα, ανανεώνεις αυτή την στιγμή με 10.90 και θα έχεις αυτή την τιμή για 2 χρόνο. Στην χειρότερη περίπτωση όταν θα γίνει eon να στο διακόψουν αζημιως και να σου πουν είτε θες την καινουρια τιμή είτε φευγεις χωρίς πέναλτι. Δεν νομίζω να το κάνουν αυτό οπότε παρ το πακετο με 10.90 να τελειώνεις.

Full pack στη wind δεν έχει κανάλια cinema όμως παρά μόνο sports…..για να μην μπερδευτεί ο συνάδερφος το λέω …