Windows 7 media center!!!!

Παιδιά, το Mediabrowser, πώς θέλει τη δομή των ταινιών ? Σε τί στύλ?

Καταρχήν "βλέπει" τις ματρόσκες? Γιατι εμένα δεν τις βλέπει, το προσπάθησα χωρίς επιτυχία...

Ευχαριστώ πολύ. (Α! επίσης, τα εξώφυλλα πώς τα θέλει? Σε τί διαστάσεις κ με τί όνομα?..)

Eντάξει βρήκα πώς θέλει τις ταινίες. Μου βγάζει και Wallpapers κτλ.

Δύο ερωτήσεις :

1. Μου κολλάει το κουμπί -> (δεξιά) το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας? (Στο Media Browser εννοώ)

2. Πώς γίνεται τα Metadata να ΜΗΝ αποθηκεύονται στο C: ? Έχω έναν Intel SSD 40GB γιαυτό ρωτάω...

Καλα μιλάμε το podcasts είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Βάζω Revision3 και είναι ΤΡΕΛΟ στην 42άρα μου!!!!:BDGBDGB53:

Να κάνω μία ερώτηση?

Έχω 3 δίσκους (1 SSD με Windows 7, 2 δίσκους με ταινίες 2x1TB)

Πώς γίνεται στο Mediabrowser να φτιάξω ΕΝΑ folder που να περιέχει ταινίες απο 2 διαφορετικά folders σε διαφορετικούς δίσκους το κάθε ένα? Γίνεται?

Απάντηση: Re: Windows 7 media center!!!!

Eντάξει βρήκα πώς θέλει τις ταινίες. Μου βγάζει και Wallpapers κτλ.

Καλά εεε... φοβερός !
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί για το "εντάξει" να δώσεις μόνος σου μια σύντομη απάντηση στην πολύ ωραία ερώτησή σου, να βοηθήσεις και μας, μη φάμε τα νιάτα μας ψάχνοντας ;;;

:a0210:

Να κάνω μία ερώτηση?

Έχω 3 δίσκους (1 SSD με Windows 7, 2 δίσκους με ταινίες 2x1TB)

Πώς γίνεται στο Mediabrowser να φτιάξω ΕΝΑ folder που να περιέχει ταινίες απο 2 διαφορετικά folders σε διαφορετικούς δίσκους το κάθε ένα? Γίνεται?

Γίνεται με τον τρόπο που σου είπε ο Γιάννης αλλά γιατί θές να φτιάξεις ένα folder που να περιέχει ταινίες από δύο δίσκους;
Μπορείς από το configuration να κάνεις add (δεξιά) όσους δίσκους κι όσα folders θές και όλα να στα δείχνει στο Movies (ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις).

mediabrowser.png

Γίνεται με τον τρόπο που σου είπε ο Γιάννης αλλά γιατί θές να φτιάξεις ένα folder που να περιέχει ταινίες από δύο δίσκους;
Μπορείς από το configuration να κάνεις add (δεξιά) όσους δίσκους κι όσα folders θές και όλα να στα δείχνει στο Movies (ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις).

mediabrowser.png

Απλά μωρε, επειδή είναι και τα δύο folders με ματρόσκες (και είναι δλδ. η συνέχεια το ένα του άλλου) θέλω να βγαίνει στο mediabrowser σαν σκέτο "ΗD Movies"

Καλά εεε... φοβερός !
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί για το "εντάξει" να δώσεις μόνος σου μια σύντομη απάντηση στην πολύ ωραία ερώτησή σου, να βοηθήσεις και μας, μη φάμε τα νιάτα μας ψάχνοντας ;;;

:a0210:

Xαχαχα! Το έγραψα τόσο μονολεκτικά γιατι πίστευα μέσα μου πως δεν θα μου απαντήσει κανείς έτσι κ αλλιώς οπότε σκέφτηκα "μόνος μου μιλάω.." :flipout: (είχα κάνει 2-3 Posts στη σειρά γιαυτό ήμουν τόσο απαισιόδοξος!)

Τις ταινίες τις θέλει σε στύλ (αν και θα ξαναέχει γραφτεί)
πχ.

C:/Movies (το πρώτο folder)
.
.
C:/Movies/Movie1 (το folder Κάθε ταινίας ξεχωριστά)
.
.
C:/Movies/Movie1/Movie1.mkv
Movie1.srt (η ταινία μέσα στο folder της)

Γινεται... βαλε σε ενα φακελο τα 2 shortcut των δισκων .

Ευχαριστώ Γιάννη!!! :a0210: Θα το δοκιμάσω!

Επίσης, τί προτείνετε για την cache του Mediabrowser σε HTPC με λειτουργικό σε SSD δίσκο? Να βρίσκεται στον SSD ή να βρίσκεται σε USB Flash? (έχω ένα γρήγορο PATRIOT XT 8GB γιαυτό ρωτάω..)

Έχω ξετρελαθεί με τα Podcasts που σου δίνει δυνατότητα το Mediabrowser. Υπάρχει πουθενά καμμία λίστα με αυτά που παίζουν 100% ???

Απλά μωρε, επειδή είναι και τα δύο folders με ματρόσκες (και είναι δλδ. η συνέχεια το ένα του άλλου) θέλω να βγαίνει στο mediabrowser σαν σκέτο "ΗD Movies"

Μα αυτό ακριβώς σου λέω.
Στο "Add your media" θα γράψεις "HD Movies" και δεξιά θα κάνεις "Add" τους δύο δίσκους σου.
Στο Media Browser θα βλέπεις σκέτο το "HD Movies" και μέσα θα έχει όλες τις ταινίες που έχεις και στους δύο δίσκους. Δεν θα στις δείξει ξεχωριστά, μαζί θα είναι.
Αν θές, βάλε με "Change Image" κι αυτό το εικονιδιάκι και είσαι Jet. :a0210:

attachment.php

Attachments

• HD Movies.jpg
    HD Movies.jpg
    129.7 KB · Views: 96
Ουάουυυ!!! Δεν κατάλαβα στην αρχή ! Τώρα το έπιασα! Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο !!!

Ευχαριστώ και για το εικονίδιο! (άλλα εικονίδια τέτοια πού μπορώ να βρώ???) -- Μου τρέχουν τα σάλια!!! ΧΑΧΑΧΑ...!!

Ουάουυυ!!! Δεν κατάλαβα στην αρχή ! Τώρα το έπιασα! Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο !!!

Ευχαριστώ και για το εικονίδιο! (άλλα εικονίδια τέτοια πού μπορώ να βρώ???) -- Μου τρέχουν τα σάλια!!! ΧΑΧΑΧΑ...!!

Εικονίδια εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Windows 7 media center!!!!

Εικονίδια εδώ.

Σούπερ! Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ : Έχω ξετρελαθεί με αυτό το Mediabrowser! να στε καλά ρε παιδιά! :a0210:

Ααααα! και κάτι άλλο (τώρα που γυρίζει γιατι μετά δεν ξέρω αν σας ξαναπετύχω!! χεχε)

Όταν έχουμε μία τριλόγια (πχ 007) πώς πρέπει να είναι τα folders?

Μήπως έτσι ?

C:/Movies/007 Trilogy/
C:/Movies/007 Trilogy/007_1/
C:/Movies/007 Trilogy/007_1/007_1.mkv ???

Kαι πώς βάζω εικονίδια σε αυτή την τριλογία? (εικονίδιο ΣΕΙΡΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ και καθαυτό ταινιών ? )

Last edited:
Κυριε Μπαμπη εχω και εγω μια ερωτηση.....

ποτε θα αρχισεις να χρεωνεις τις ερωτησεις;;

:p

Κυριε Μπαμπη εχω και εγω μια ερωτηση.....

ποτε θα αρχισεις να χρεωνεις τις ερωτησεις;;

- Σταματάω... Δεν μεταδίδω άλλο!!!

Όχι τίποτε άλλο, το έχω πάρει εργολαβία και μας δουλεύει κι ο Ρούλης. Κατάντια...:flipout:

- Σταματάω... Δεν μεταδίδω άλλο!!!

Όχι τίποτε άλλο, το έχω πάρει εργολαβία και μας δουλεύει κι ο Ρούλης. Κατάντια...:flipout:

Ο Ρουλης ή ο Κουλης;

Η μηπως και οι δυο;

Σούπερ! Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ : Έχω ξετρελαθεί με αυτό το Mediabrowser! να στε καλά ρε παιδιά! :a0210:

Ααααα! και κάτι άλλο (τώρα που γυρίζει γιατι μετά δεν ξέρω αν σας ξαναπετύχω!! χεχε)

Όταν έχουμε μία τριλόγια (πχ 007) πώς πρέπει να είναι τα folders?

Μήπως έτσι ?

C:/Movies/007 Trilogy/
C:/Movies/007 Trilogy/007_1/
C:/Movies/007 Trilogy/007_1/007_1.mkv ???

Kαι πώς βάζω εικονίδια σε αυτή την τριλογία? (εικονίδιο ΣΕΙΡΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ και καθαυτό ταινιών ? )

:BDBDG54:

Κύριε takisot μας τα χάλασες!!! Έχω μία ερώτηση και περιμένει !! :bigcry:

Μην ανησυχεις... ειναι τοσο εθισμενος, που αν του πεις να ερθει σπιτι σου να στο φτιαξει, θα ερθει και θα φερει και πιτσες για κερασμα! :D

Μην ανησυχεις... ειναι τοσο εθισμενος, που αν του πεις να ερθει σπιτι σου να στο φτιαξει, θα ερθει και θα φερει και πιτσες για κερασμα! :D

Δεν ανησυχώ, είστε όλοι φοβερά άτομα (..και ΕΘΙΣΜΕΝΑ, πράγμα καλό..!!!) --> (γλύψ γλύψ) :flipout:

Η ερωτησούλα μου πιό πάνω ? κανείίίς?.... (χεχε...)