Windows 7 RC

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη...
yourock.gif

Ακριβώς. Ανεξαρτήτως χρήσης, τα RC θα κάνουν shut down μετά από 2 ώρες λειτουργίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για Betas και Release Candidates, των οποίων ο λόγος ύπαρξης είναι το testing, και όχι η κανονική / παραγωγική λειτουργία.

Δεν είναι ακριβώς "τζάμπα λειτουργικό για έναν χρόνο".
Τα "έξυπνα" "κακά" παιδιά όμως θα βρουν τροπο να τα πατσαρουν και να μην κλεινουν καθε δυο ωρες... Μεχρι να ερθει αυτη η στιγμή έχουμε ακόμα καιρό...:grandpa:

Επίσης, να συμπληρώσω ότι έχει βγει και Language Pack που κατεβαινει απο το windows update και τα μετατρέπει σε Ελληνικά ! :a0210:

Πιθανολογείται ότι η περισσόερο κοντινή ημερομηνία κυκλοφορίας της RTM, θα είναι 2η προς 3η εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Πάντως, έβαλα την RC σε λάπτοπ Acer με μονοπύρηνο, χιλιοταλαιπωρημένο (μέχρι κλωτσιές έχει φάει), που είχε πάνω του ΧΡ και είναι εμφανώς γρηγορότερα. Τα 7 τα τρέχει ως Basic βέβαια, αλλά πάει σφαίρα το λαπτοπάκι. Και δούλεψε κανονικά κάθε τμήμα του hardware, εκτός από την κάρτα ασύρματου δικτύου, η οποία πιθανότατα τα είχε ήδη παίξει από πριν.

Last edited:
Διορθώνω. Μετά από update στους drivers παίζει aero τέλεια (AMD Turion 1,8 Ghz, ATI X700 Mobility 128 Mb). Πούπουλο. Και με Ελληνικά μετά από εγκατάσταση του Language pack εχθές.

εχω τη 64βιτ εκδοση , μεσω VMware εχω φτιαξει εναν εικονικο δισκο και εχω εγκαταστησει εκει τα windows xp , αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι δεν μου δουλευει το νετ στα xp, δοκιμασα να περασω κατι ip καρφωτες που μου εχει δωσει ο provider στους dns αλλα και παλι δεν μου δουλεψαν.

Υποψιάζομαι θέμα με το VMware σου, και συγκεκριμένα με τα δικτυακά του.

Ακολούθησες τις σχετικές οδηγίες;

εχω το workstation 6.5 διαβασα σε κατι φορουμς οτι πρεπει να ορισεις εσυ τις ip στα tcp της εικονικης καρτας , το θεμα ειναι οτι δεν εχω βγαλει ακρη εβαλα καποια ip που μου ειχε δωσει ο provider για το ps3 η το port forward αλλα δεν δουλεψαν δεν ξερω τι αλλο να κανω γιαυτο ρωταω

Μπορεί να φταίει και η ρύθμιση του VM. Λ.χ. Το έβαλες σε bridged mode? Άνοιξε ένα άλλο θέμα να τα πούμε καλύτερα για το VM, γιατί θα ξεφύγουμε πολύ. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι να δοκιμάσεις και την λύση της MS για xp on win7.

Μια μέρα νωρίτερα λένε τώρα ότι θα βρίσκεται στα ράφια, ( 22 Οκτωβρίου ),
πιο αναλυτικά:

win7beta210.jpg

Microsoft has announced that Windows 7 will be commercially available on October 22nd, 2009. In other words, that's the date when you'll likely be able to walk into a store and either buy a computer with the operating system preloaded or buy a boxed version of the software to install on your existing computer.

The company has been indicating that it hopes to have Windows 7 out in time for the holiday shopping season, and an October launch certainly fits the bill. But if you're in the market for a back-to-school computer this fall, it looks like you're going to have to stick with Windows Vista, XP, OS X, or Linux.
από το :http://www.downloadsquad.com/2009/06/02/windows-7-release-date-october-22nd/