Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά τη στιγμή που τα 7 έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν σε VM κάποια κανονική εγκατάσταση Windows XP, δεν θα απασχολήσει και πολύ κόσμο.
Ενδιαφέροντα νέα. Η RC1 που δοκίμασα σε Ρ4D-3GHz με 512Kb RAM (επίτηδες φυσικά), τα πήγε πάρα πολύ καλά, και όταν έβαλα 2Gb τα πήγε άριστα!
Σαν καλά μου φαίνονται τα 7, ενώ τα "σ-vista" δεν τα συμπάθησα ποτέ μου...
Λές να αλλάξουμε λειτουργικό?
Φιλικά
Γιώργος.
Προσοχή αν βάλετε τα 7600 γιατί υπάρχει θέμα με το activation....
Να ρωτήσω, είναι εφικτό κάνοντας 2 partition στα XP να μπορείς να ξεκινάς με με όποιο από τα 2 λειτουργικά θέλεις, δηλαδή τα ΧΡ ή τα 7?
Εγώ έχω μια έκδοση με S/N που έδινε η ίδια η Microsoft... δεν θυμάμαι όμως ακριβώς ποιά έκδοση είναι...
Στο Mac που τα είχα φορτώσει έτρεξε απροβλημάτιστα... λές να έχω κάποιο θέμα?
Εγώ έχω μια έκδοση με S/N που έδινε η ίδια η Microsoft... δεν θυμάμαι όμως ακριβώς ποιά έκδοση είναι...
Στο Mac που τα είχα φορτώσει έτρεξε απροβλημάτιστα... λές να έχω κάποιο θέμα?
Το έκανα και είναι οκ, αρκεί να έχεις άδειο partition....με την 7100.
Να ρωτήσω, είναι εφικτό κάνοντας 2 partition στα XP να μπορείς να ξεκινάς με με όποιο από τα 2 λειτουργικά θέλεις, δηλαδή τα ΧΡ ή τα 7?
Η έκδοση που έχεις είναι η RC ή κάποια beta. Δεν έχει πρόβλημα με το activation, αλλά έχει και τους γνωστούς περιορισμούς των RC/beta..
Mέχρι την 7100 είσαι οκ....(υποθέτω αυτή είχες βάλει και στα Mac)...
RC έκδοση είναι ΣΙΓΟΥΡΑ. Αυτό το ξέρω στάνταρ.
Τί να σου πώ...πραγματικά δεν θυμάμαι... θυμάμαι μόνο ότι πάνε σχεδόν 2 μήνες που ήρθε στα χέρια μου... ίσως από την χρονική αυτή περίοδο καταλάβεις πάνω κάτω ποιά έχω...
Αν βάλεις σε ένα πρωτεύον partition πρώτα τα XP και μετά σε ενα άλλο partition (είτε primary είτε extended) τα 7, λογικά θα βάλουν τον δικό τους boot loader στο master boot record και στην εκκίνηση θα σε αφήνουν να επιλέξεις ανάμεσα στα 7 η σε "προηγούμενα" Windows.
Αλλά απ´ότι μόλις έμαθα τα 7 διαθέτουν (δωρεάν) μια "εικονική μηχανή ΧΡ" τόσο καλή που μάλλον δεν θα χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση των ΧΡ στον ίδιο δίσκο.
Μόλις κατορθώσω να δοκιμάσω αυτήν την "virtual machine", θα αναφερθώ εκτενέστερα.
Φιλικά
Γιώργος.
Αν βάλεις σε ένα πρωτεύον partition πρώτα τα XP και μετά σε ενα άλλο partition (είτε primary είτε extended) τα 7, λογικά θα βάλουν τον δικό τους boot loader στο master boot record και στην εκκίνηση θα σε αφήνουν να επιλέξεις ανάμεσα στα 7 η σε "προηγούμενα" Windows.
Αλλά απ´ότι μόλις έμαθα τα 7 διαθέτουν (δωρεάν) μια "εικονική μηχανή ΧΡ" τόσο καλή που μάλλον δεν θα χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση των ΧΡ στον ίδιο δίσκο.
Μόλις κατορθώσω να δοκιμάσω αυτήν την "virtual machine", θα αναφερθώ εκτενέστερα.
Φιλικά
Γιώργος.
Aπλώς ήθελα να δοκιμάσω πώς είναι τα 7, έχοντας ως πρωτεύον λειτουργικό τα ΧΡ, μιας και δεν είμαι σε θέση να κάνω backup από 4 σκληρούς του 1gb έκαστος προς το παρόν. Γενικότερα βλέπετε μεγάλες διαφορές σε χρόνους φόρτωσης,λειτουργικότητας κλπ ή είναι πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα?
Σε σχέση με τα xp ναι αρκετές διαφορές,προς το καλύετρο, με τα vista ας πουν οι υπόλοιποι δεν τα έβαλα ποτέ....![]()
Μπορει μηπως να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δω ελληνικους υποτιτλους στα windows 7 με media player classic home cinema .
τι μπελλας κι αυτο το xp mode. προσπαθησα να το τρεξω και ενω εγκατασταθηκε κανονικα δε φορτωνει και βγαζει error.υποστηριζεται απο cpu(Intel Q9400)και ειναι ενεργοποιημενες οι αντιστοιχες επιλογες.(windows 7 64bit built7100)
Επισης προβλημα με χαλια ποιοτητα ηχου. Εχει κανεις mobo τυπου asus P5Q-E γιατι οι drivers της soundmax για WIN7 ειναι χαλια.εβαλα για vista, λιγο καλυτερα αλλα και παλι οχι οτι καλυτερο.ασε πια το προβλημα με το greek language pack που σε πολλα προγραμματα τα ελληνικα τα βγαζει κινεζικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.