akilleas
Senior Member
Το μόνο που αναρωτήθηκα ήταν οι ρυθμίσεις σε metro ui, για το πως κλείνουν. Ένα alt+f4 έλυσε την απορία.
Επίσης πας το ποντίκι πάνω αριστερά και σου βγάζει ποιες εφαρμογές τρέχουν. Με δεξί κλικ...voila.
Το μόνο που αναρωτήθηκα ήταν οι ρυθμίσεις σε metro ui, για το πως κλείνουν. Ένα alt+f4 έλυσε την απορία.
Εγώ επιμένω οτι ένα ωραίο, μεγάλο Χ επάνω δεξιά είναι η καλύτερη λύση. Όλα τα λειτουργικά το έχουν.Επίσης πας το ποντίκι πάνω αριστερά και σου βγάζει ποιες εφαρμογές τρέχουν. Με δεξί κλικ...voila.
Εγώ επιμένω οτι ένα ωραίο, μεγάλο Χ επάνω δεξιά είναι η καλύτερη λύση. Όλα τα λειτουργικά το έχουν.
Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω τρεις κινήσεις για να κλείσω ένα πρόγραμμα ή παράθυρο...
Ξεχασες που φωναζαμε οτι κλειναμε το μηχανημα απο την εναρξη;
Κακά τα ψέματα σε απόκριση είναι καλύτερα από τα 7.
Ξεχασες που φωναζαμε οτι κλειναμε το μηχανημα απο την εναρξη;
Άσχετο, εγώ το κλείνω απο το power :smile:
Απογείωση απόδοσης δεν είδα πάντως εκτός απο μία φορά που μου ήρθε να τον πετάξω απο το παράθυρό![]()
Γεια και από εμένα. Έχω 2+ μήνες που έβαλα τα win8 και αφού συνήθισα πλέον μπορώ να πώ ότι είναι το καλύτερο και πιο ξεκούραστο λειτουργικό. Το metro ui αν το συνηθίσεις δεν το αλλάζεις με τίποτα. Ήδη χρησιμοποιώ όλο και πιο λίγο την επιφάνεια εργασίας αφού φτιάχνω το μέτρο όπως χρειάζομαι.
Σταθερότητα στο φουλ και το μόνο που λείπει είναι κάποιες ατέλειες που με ένα spack θα διορθωθούν ελπίζω. Θα ήθελα έναν πολύ καλό media player για τα win8 δωρεάν ,ελπίζω να φτιάξουν σύντομα.
Συμβουλή μου είναι να ασχοληθείτε με το μέτρο και τις συντομεύσεις. Κάθε εφαρμογή κλείνει πιάνοντας με αριστερό κλίκ απο πάνω την ανοιχτή εφαρμογή και την πηγαίνεις τέρμα κάτω . Η αναζήτηση είναι κορυφαία σε ταχύτητα , και πολλά άλλα που πλέον θα αντιγράφουν τα υπόλοιπα λειτουργικά σε λίγο καιρό.
Τα προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα , αλλά θέλει και λίγο χρόνο να αφιερώσεις για την συνήθεια του μέτρο ώστε να το απολαύσεις μετά.
Σε τάμπλετ που δούλεψα λίγο είναι επίσης εξαιρετικά και ότι άλλο πιάσεις μετά (android,ios) σου φαίνεται λες και είναι απλά κομπιουτεράκια τα υπόλοιπα με ανύπαρκτες δυνατότητες.
Αν στηριχτεί απο τους προγραμματιστές και αντέξει τον πόλεμο με google-apple πιστεύω ότι έχουμε την βάση στην εμφάνιση των λειτουργικών της επόμενης 20ετίας μπροστά μας.
Εισαι ο μοναδικος απο την παρεα μου στην δουλεια (πανω απο 50 ατομα τα εχουν βαλει ) που ολοι ειδαν. Μαλλον θα σε προτιμισω για πρωτοχρονιατικο λαχειο...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
σε καμιά ταμπλέτα μπορεί... στο desktop ούτε θέλω να το βλέπω το metro! το βρήκα εντελώς άβολο.
Απλα πατα το πλακιδιο Επιφανεια εργασιας και εισαι σαν να εισαι στα 7. Που ειναι το προβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.