Kostas_Y
AVClub Fanatic
Δεν χρειάζεται να το αναλύσεις, εγω σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό σκεφτόμουν χθες όταν έγραψε ο Φρα.Πε οτι το Start είναι άχρηστο. Ίσα-ισα, η MS όχι μόνο το κράτησε αλλα του έδωσε και αναβολικά για όγκο...Από την στιγμή που μπήκε το MetroUI, ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει το κλασικό desktop πλέον. Το ένα αναιρεί το άλλο. Είναι τελείως παράφωνο έτσι όπως το έχουν κάνει. Στην ουσία το Metro είναι σαν ένα Start το οποίο καταλαμβάνει όλη την οθόνη.
Ίσως κάποια στιγμή που θα έχω λίγο χρόνο να το αναλύσω για να γίνω πιο κατανοητός. Προς το παρόν, δεν βρίσκω λόγο να πάω στα 8.
Απλά θέλω να ρωτήσω, όσους αναφέρουν οτι τα 8 κάνουν καλύτερη διαχείριση πόρων, από που το κατάλαβαν/διαπίστωσαν αυτό ή έστω το διάβασαν σε κάποια δοκιμή/τεστ. Αν και μόνο που αφαιρέθηκε το Aero και όλο το περιβάλλον γύρισε σε 2D και χωρίς transparency είναι λογικό να έχεις κερδίσει σε ταχύτητα.
Δεν είδα αξιοσημείωτη αύξηση στην απόδοση αλλα στη σταθερότητα. Με τα 7, όσο περισσότερες ώρες δουλεύω το laptop, τόσο περισσότερο βαραίνει και καθυστερεί. Με τα 8 δεν συμβαίνει αυτό.