Windows 8

Επίσης τα 2000 ήταν pro λειτουργικό.. δεν ήταν για το σπίτι (marketing-wise..).

Εγώ τα είχα βάλει από την πρώτη στιγμή που βγήκαν και τα έβγαλα κανά χρόνο αφότου είχαν βγει τα XP.. ήταν ότι καλύτερο είχε βγάλει η MS μέχρι τότε.

Μονον τα ενδιαμεσα XP και Win7 αξιζαν.

Και ειναι και τα μονα που βλεπεις ακομα σε ανθρωπους που δουλευουν με το πισι τους.

Εγω μετα απο τις κριτικες του Δημδημ βεβαιωθηκα οτι θα μεινω πολυ καιρο ακομα με τα 7αρια.

Κάνεις λάθος. Μεγάλη μερίδα αυτών που δουλεύουν με τον υπολογιστή τους, συχνά ακολουθούν το νεότερο λογισμικό.
Εγώ για παράδειγμα έχω περάσει στα 8.

Last edited:
Τα χρησιμοποιώ ένα χρόνο σε atom....

σαν να χρησιμοποιώ 7... καμιά διαφορά, το μετρο αδιάφορο...

τώρα πως δεν σας βολεύει δεν μπορώ να το καταλάβω...

γούστα...

σε 2πυρήνο AMD 2-3 ετών vaio laptop boot σε 23 δευτερόλεπτα...

Μονον τα ενδιαμεσα XP και Win7 αξιζαν.

Και ειναι και τα μονα που βλεπεις ακομα σε ανθρωπους που δουλευουν με το πισι τους.

Εγω μετα απο τις κριτικες του Δημδημ βεβαιωθηκα οτι θα μεινω πολυ καιρο ακομα με τα 7αρια.

σε επαγγελματικο χωρο(ειδικα οτι εχει να κανει με οδηγους μηχανων εκτυπωσης/σκανερ,πλοτερ,σταθεροτητας,συμβατοτητας),
απο την προσωπικη μου εμπειρια,βαζω πρωτα τα winxp&sp3 και μετα τα win7(ειδικα με τα τελευταια updates πανε πολυ καλα και σταθερα).
8αρια δοκιμαστικα που τα εβαλα,εχουν νομιζω πολυ μελλον ακομα.παιχνιδιαρικα,μουρατα αλλα για το σπιτι..αργοτερα βλεπουμε..

σαν να χρησιμοποιώ 7... καμιά διαφορά, το μετρο αδιάφορο...

τώρα πως δεν σας βολεύει δεν μπορώ να το καταλάβω...

γούστα...

+1
Εγω, μονο μια φορα, μετανιωσα για αλλαγη λειτουργικου,απο xp σε vista (δοκιμαστικη εκδοση)...κιτρινισε το συμπαν, στο "δεντρο" διαχειρισης συσκευων.

Πάνε για ρεκόρ τα Windows 8

Η Microsoft έχει πουλήσει 60 εκατ. άδειες εγκατάστασης και αναβάθμισης του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 8 από τον Οκτώβριο του 2012 που αυτό κυκλοφόρησε, σύμφωνα με δήλωση κορυφαίου στελέχους της στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων του Λας Βέγκας.

Όπως δήλωσε η Τάμι Ρέλερ, επικεφαλής των οικονομικών υποθέσεων στο τμήμα των Windows, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, οι πωλήσεις εξελίσσονται με ρυθμό ανάλογο με εκείνο των Windows 7, που είχαν κυκλοφορήσει το 2009.

Τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας των Windows 8, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πωλήσεις 40 εκατ. αδειών, συνεπώς, σύμφωνα με τους αναλυτές, πούλησε άλλες 20 εκατ. άδειες περίπου από πέρυσι το Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Τα Windows 7 έκαναν κατά μέσο όρο 19,4 εκατ. πωλήσεις το μήνα μέσα στο πρώτο εννεάμηνο από την κυκλοφορία τους, σε μια περίοδο όπου οι πωλήσεις υπολογιστών κινούνταν με ακόμα χαμηλότερο ρυθμό σε σχέση με σήμερα.

Η επιτυχια τους βασιζεται σε παλαια μηχνηματα (πανω των 5 ετων) και παλαιες συσκευες. Στην δουλειά μου στο εργοστασιο τα εχουμε βαλει πανω απο 34 ατομα και ειμαστε υπερευχαριστημενη και απο ταχυτητα και απο σταθεροτητα. Ακομη και scanner παλαιοι δουλεψαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν έδωσα σχεδόν 400 ευρώ για την ultimate έκδοση των vista (και μάλιστα DSP), και 250 για την αντίστοιχη των 7, τα 30 ευρώ για τα 8 μοιάζουν τίποτα.

Η επιτυχια τους βασιζεται σε παλαια μηχνηματα (πανω των 5 ετων) και παλαιες συσκευες. Στην δουλειά μου στο εργοστασιο τα εχουμε βαλει πανω απο 34 ατομα και ειμαστε υπερευχαριστημενη και απο ταχυτητα και απο σταθεροτητα. Ακομη και scanner παλαιοι δουλεψαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Μόνο στο δικό μου laptop τα βρήκαν σκούρα :p

Ούτε η κάρτα γραφικών, ούτε η κάρτα ήχου δούλεψαν σωστά.

Re: Απάντηση: Re: Windows 8

Κακίες, υπερπλήρες λειτουργικό, όμορφο φρέσκο, γρήγορο, τι άλλο θέλει κανείς??? to start button??? xaxaxaax

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.. στα 15 (ή έστω 30) είναι σχεδόν no brainer για την αγορά consumer.. ;)

Εδώ και εγώ ακόμα σκέφτομαι να τα πάρω για τη μάνα μου.. δεν το κάνω όμως γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί support και δεν θα το αντέξω.. :p

Ευχαριστώ.

Έλεγα να πάρω μια άδεια 32bit και μια 64bit αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι να δώσω το δεύτερο 30αρι...

Με το ίδιο κλειδί βάζεις όποια έκδοση θες. Εγώ αγόρασα κλειδί από 32bit υπολογιστή, και τελικά του πέρασα 64bit.

Με το ίδιο κλειδί βάζεις όποια έκδοση θες. Εγώ αγόρασα κλειδί από 32bit υπολογιστή, και τελικά του πέρασα 64bit.

Μπορώ όμως να έχω ταυτόχρονα δύο εγκαταστάσεις με κοινό κλειδί; Με 4 υπολογιστές στο σπίτι, μπερδεύεται το πράγμα.

Θα πρέπει να κατεβάσω και 64αρι ISO για την εγκατάσταση.

Όχι δεν μπορείς να έχεις το ίδιο κλειδί σε πάνω από μια εγκατάσταση.