Windows 8

(Μεγάλο κόλλημα το mahjong με τα daily challenges) Υποτίθεται ότι η προσφορά συνεχίζεται μέχρι τέλος του μήνα. Γιατί δεν λειτουργεί ;

Έχω την εντύπωση ότι η προσφορά για το media center έχει τελειώσει. Ήταν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου είναι... εχθές το βράδυ πήγα εδώ.. http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs

εδωσα το mail μου και σε 5 λεπτά μου ήρθε mail ..

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στη δωρεάν προσφορά του πακέτου Windows 8 Media Center! **

Για να λάβετε τον δωρεάν αριθμό-κλειδί προϊόντος για το πακέτο Windows 8 Media Center:

Ο κωδικός .....

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε το πακέτο Windows 8 Media Center στον υπολογιστή σας που εκτελεί Windows 8 Pro:
Κάντε σάρωση από τη δεξιά άκρη της οθόνης και πατήστε Αναζήτηση (Search). (Αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε το δείκτη του στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αναζήτηση (Search)).
Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε προσθήκη δυνατοτήτων (add features) και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις (Settings).
Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη δυνατοτήτων στα Windows 8 (Add features to Windows 8).
Στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή I already have a product key (Έχω ήδη αριθμό-κλειδί προϊόντος).
Πληκτρολογήστε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο (Next).
Διαβάστε τους όρους της άδειας χρήσης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να τους αποδεχθείτε και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη δυνατοτήτων (Add features).
Θα γίνει αυτόματα επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και το Windows Media Center θα είναι διαθέσιμο για χρήση.

Κράτησε καμια ώρα και το media center εγκαταστάθηκε κανονικά...
Αφήστε το να κάνει την εγκατάσταση και δείτε καμιά ταινία όσο αυτό γίνεται γιατί αργεί χαρακτηριστικά σε σημείο να νομίζεις ότι έχει κολλήσει και δεν προχωράει η εγκατάσταση..

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου είναι... εχθές το βράδυ πήγα εδώ.. http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs

εδωσα το mail μου και σε 5 λεπτά μου ήρθε mail ..

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στη δωρεάν προσφορά του πακέτου Windows 8 Media Center! **

Για να λάβετε τον δωρεάν αριθμό-κλειδί προϊόντος για το πακέτο Windows 8 Media Center:

Ο κωδικός .....

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε το πακέτο Windows 8 Media Center στον υπολογιστή σας που εκτελεί Windows 8 Pro:
Κάντε σάρωση από τη δεξιά άκρη της οθόνης και πατήστε Αναζήτηση (Search). (Αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε το δείκτη του στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αναζήτηση (Search)).
Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε προσθήκη δυνατοτήτων (add features) και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις (Settings).
Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη δυνατοτήτων στα Windows 8 (Add features to Windows 8).
Στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή I already have a product key (Έχω ήδη αριθμό-κλειδί προϊόντος).
Πληκτρολογήστε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο (Next).
Διαβάστε τους όρους της άδειας χρήσης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να τους αποδεχθείτε και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη δυνατοτήτων (Add features).
Θα γίνει αυτόματα επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και το Windows Media Center θα είναι διαθέσιμο για χρήση.

Κράτησε καμια ώρα και το media center εγκαταστάθηκε κανονικά...

Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας σας.
Αν θεωρείτε ότι λάβατε αυτό το μήνυμα κατά λάθος, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft .
Όροι και προϋποθέσεις

Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας σας.
Αν θεωρείτε ότι λάβατε αυτό το μήνυμα κατά λάθος, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft .
Όροι και προϋποθέσεις

Εσύ είσαι γκαντέμης και βάζελος.....

Γιάννη αυτά είναι τα μικρά γράμματα κάτω από το mail με το σειριακό αριθμό του media center..

** Το πακέτο Windows 8 Media Center είναι διαθέσιμο δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο μέσω της σελίδας προσφοράς στην τοποθεσία Windows.com. Εάν λάβετε το πακέτο Windows 8 Media Center από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, ενδεχομένως να ισχύσουν χρεώσεις. Η προσφορά ισχύει από τις 26 Οκτωβρίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013 και περιορίζεται σε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος για κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, κάθε αριθμός-κλειδί προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν υπολογιστή. Έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την προσφορά αν στον υπολογιστή σας εκτελούνται τα Windows 8 Pro. Ίσως να απαιτείται πρόσθετο υλικό για την παρακολούθηση και την εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών. Πρέπει να καταχωρήσετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λάβετε το κλειδί προϊόντος του πακέτου Windows 8 Media Center. Η παρούσα προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2013 και ο αριθμός-κλειδί προϊόντος πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2013. Η Microsoft θα επικοινωνήσει μαζί σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρήσατε μόνο για να σας στείλει το κλειδί προϊόντος και να σας υπενθυμίσει τη λήξη της περιόδου ενεργοποίησης του. Η Catalysis Corporation είναι μια τρίτη εταιρεία που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή πληροφοριών συνδρομών και την επεξεργασία των παραδόσεων των συγκεκριμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν αγοράσατε ένα νέο υπολογιστή με προεγκατεστημένα Windows 8 και αναβαθμίσετε αργότερα αυτόν τον υπολογιστή με το πακέτο Windows 8 Pro, το πακέτο Windows 8 Media Center, μια έκδοση με σύμβαση παραχώρησης πολλαπλών αδειών χρήσης (volume license) ή μια έκδοση που διατίθεται στο εμπόριο, δεν θα μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε εγκατάσταση εφαρμογών που παρέχονται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας μέσω του Windows Store.

Το λέει καθαρά για τα Pro...

Σημερα αγορασα κι εγω τα pro me upgrade απο evaluation 8 32 .Μπορω τωρα να εγκαταστησω τη 64 εκδοση και πως; Καπου σε παλιοτερα post αναφερθηκε οτι καποιοι το πετυχαν.

Απο οτι λενε σε διαφορα site ,τα win8 pro μετα τις 31/1 θα πανε 199 δολ. + 9,99 δολ. για media center ,λεω να παρω ενα ακομα κλειδακι για τυχον αναβαθμηση......το τεταρτο :flipout:

Re: Απάντηση: Windows 8

Σημερα αγορασα κι εγω τα pro me upgrade απο evaluation 8 32 .Μπορω τωρα να εγκαταστησω τη 64 εκδοση και πως; Καπου σε παλιοτερα post αναφερθηκε οτι καποιοι το πετυχαν.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλειδί σε 64 έκδοση, αρκεί να την βρεις (από κάπου αλλού πλέον).

Καλά τόση ώρα κάνει για να εγκατασταθεί αυτό το MC ?

Δεν ξέρω Νίκο, το άφησα μα κάνει εγκατάσταση κατά τις 12 το βράδυ και στις 2 το πρωί είδα ότι είχε κάνει επανεκκίνηση....

Αυτο το application "GRadios" αναβαθμίστηκε και είναι επιεικώς απίθανο ρε παιδιά. Πιάνει επιτυχώς ΟΛΟΥΣ τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας. Μπράβο στον developer.

Το πρόβλημα με το MC λύθηκε. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της microsoft στο 8015003000. Στα προηχογραφημένα πατήστε 4 (Τελικός Χρήστης) για να μπορέσετε να μιλήσετε με κάποιον (πάταγα το 1 και με έβαζε σε άλλες επιλογές με προηχογραφημένα και ζήταγε κάποιους κωδικούς και είχα κολλήσει για πολύ ώρα) . Θα σας δώσουν τον κωδικό απλά να έχετε πρόχειρο τον αριθμό παραγγελίας των win8.

Η εγκατάσταση του MC έγινε σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Δεν ξέρω Νίκο, το άφησα μα κάνει εγκατάσταση κατά τις 12 το βράδυ και στις 2 το πρωί είδα ότι είχε κάνει επανεκκίνηση....

Ο ύπνος στο καναπέ σε πήρε κι εσένα ? :D (Join the club...)