Windows 8

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Windows 8

Εννοεις οτι εβαλες κανονικα το κλειδι τωn Win και μετα το κλειδι των MC (δεν ειναι κοινο έτσι - δεν λεω καμια μπούρδα; ) και δέχτηκε και τα 2;

Σε καθε περιπτωση παντως, αφου ειμαστε ακόμα 31/1, ειναι λογικο να παιξει.

Το θεμα ειναι τι θα γινόταν αν το εκανες αυριο (1/2) αυτο...
Οχι δεν ειναι κοινο το κλειδι. Αλλο κλειδι στην εγκατασταση των win 8 κι άλλο που σου στέλνει η microsoft -αφου το ζητησεις - για το mc. Πιστευω οτι αυτο το κλειδι θα λειτουργει και μετα αν χρειαστει ξανα εγκατασταση ετσι μου φαινεται λογικο τουλαχιστον.

Η πρώτη ενεργοποίηση των MC πρεπει να γινει πριν τις 31/1
Μετά θα παίζει κανονικά σε επόμενες.
Σε οτι εχει να κανει με τα win8 ο περιορισμός της 31/1 ισχυει προφανώς μονο για την αγορά του κλειδιού.Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει αργότερα.
Αν διαβαζω καλά πάντως , σε καθαρή εγκατάσταση win8 υπάρχει περίπτωση το κλειδί να μην δουλέψει.Υπάρχει workaround κανοντας edit ενα αρχείο μετα την εγκατάσταση και μετά δεχεται το κλειδί κανονικά.

Αυτό με το νέο κλειδί του MC θα το δοκιμάσω και εγώ το βράδυ. Σε νέα εγκατάσταση θα βάλω κατευθείαν το νέο που μου έστειλαν και πιστεύω θα δουλέψει κανονικά.
Θα επανέλθω με τα αποτελέσματα...

Εχει καποιος ιδεα για ποιο λογο δεν μου ανοιγει καθολου ο internet explorer στα windows 8 (64)? Eκανα χθες αναβαθμιση απο windows 7 και οποτε παταω ειτε απο την κλασικη επιφανεια
εργασιας ειτε την metro εφαρμογη δεν κανει τιποτε.Πριν υπηρχε και σε 32 bit και σε 64 bit εκδοση και λειτουργουσε χωρις κανενα προβλημα.

Υπάρχει στα win 8 ο internet explorer στα 64bit; Νομίζω σαν default έχει τον 32bit. Κάποια στιγμή που σκέφτηκα να ψάξω αν έχει 64bit, το ξέχασα, οπότε οποίος έχει ψάξει το θέμα ας πει...

Εχει καποιος ιδεα για ποιο λογο δεν μου ανοιγει καθολου ο internet explorer στα windows 8 (64)? Eκανα χθες αναβαθμιση απο windows 7 και οποτε παταω ειτε απο την κλασικη επιφανεια
εργασιας ειτε την metro εφαρμογη δεν κανει τιποτε.Πριν υπηρχε και σε 32 bit και σε 64 bit εκδοση και λειτουργουσε χωρις κανενα προβλημα.

μη σκας βρε για καλό είναι, βάλε Firefox, Chrome

Υπάρχει στα win 8 ο internet explorer στα 64bit; Νομίζω σαν default έχει τον 32bit. Κάποια στιγμή που σκέφτηκα να ψάξω αν έχει 64bit, το ξέχασα, οπότε οποίος έχει ψάξει το θέμα ας πει...

Επίσης μπορείς να βάλεις x64 Waterfox.
Αστέρι!!!

Μου δειχνει οτι υπαρχει.Υπαρχουν παντως και οι 2 φακελοι.Και για 32bit και 64bit.Αλλα κανεις δεν ανταποκρινεται.
Βεβαια χρησιμοποιω αλλον browser αλλα καποιες φορες σε καποια site χρειαζεται ο ie.
Ασε που εχω την εντυπωση πως κατι δεν εκανα καλα στην αναβαθμιση και το βρω σε λιγο καιρο μπροστα μου.

Επίσης μπορείς να βάλεις x64 Waterfox.
Αστέρι!!!

Oντως.Το εβαλα αμεσως.(ουτε καν το ειχα ακουσει)
Παντως κατι δεν πρεπει να πηγε καλα στην αναβαθμιση.Απο οτι βλεπω τωρα ουτε και το total media center kai theatre που ειχε απο την αγορα του το pc
ανταποκρινονται.
Δεν θα σκασω αφου κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση
αλλα αν καποιος εχει κατα νου τι δεν πηγε καλα η και πως θα ξαναδουλεψει ο iexplorer ευπροσδεκτη η γνωμη του. (τα windows old παντως τα εσβησα.)

Ανοίγω σήμερα το laptop (βγαίνω απο hibernation δηλαδή) και σαν να χαθήκαν όλα τα cookies. Όλα τα sites που θέλουν στοιχεία εισόδου ζήταγαν login ενώ δεν είχα κάνει logout και άλλα που θέλουν κάποιες πληροφορίες στην αρχή τις ζήτησαν πάλι. Κάτι παρόμοιο μου είχε τύχει και παλιότερα αλλα όχι σε όλα τα sites!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: η ασφαλής αφαίρεση USB απο που επηρεάζεται; Είναι θέμα λειτουργικού ή και hardware; Με τα 7 η αφαίρεση γινόταν με την πρώτη προσπάθεια. Στα 8 με άλλο laptop και τα ίδια sticks, μου βγάζει την ψυχή.

Για ποιον πλοηγό μιλάμε; ΙΕ; Ποιο αντιβιοτικό έχεις εγκαταστήσει; Η ασφαλής αφαίρεση επηρεάζεται είτε από δεδομένα που δεν έχουν γραφεί ακόμα (π.χ. αν πάλιωσε το στικάκι), ή από κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει (antivirus, explorer, κλπ.)

Για ποιον πλοηγό μιλάμε; ΙΕ; Ποιο αντιβιοτικό έχεις εγκαταστήσει; Η ασφαλής αφαίρεση επηρεάζεται είτε από δεδομένα που δεν έχουν γραφεί ακόμα (π.χ. αν πάλιωσε το στικάκι), ή από κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει (antivirus, explorer, κλπ.)

Sorry, ξέχασα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Χρησιμοποιώ Waterfox & Windows Defender για το πρώτο πρόβλημα.

Για το δεύτερο, τα στικάκια είναι σχετικά καινούρια, αγορασμένα το τελευταίο τρίμηνο.
Κάτι σαν να βρήκα μόλις τώρα. Ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή για indexing στα στικάκια...

Ναι, το indexing service διαβάζει από το στικάκι, οπότε εμποδίζει το λειτουργικό να το σταματήσει. O windows defender από όσο ξέρω δεν σβήνει cookies, έχεις βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα "καθαρισμού"/"βελτίωσης απόδοσης"/"malware"?

Ναι, το indexing service διαβάζει από το στικάκι, οπότε εμποδίζει το λειτουργικό να το σταματήσει. O windows defender από όσο ξέρω δεν σβήνει cookies, έχεις βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα "καθαρισμού"/"βελτίωσης απόδοσης"/"malware"?

Το laptop ήρθε με McAfee αλλα πήρε πόδι την πρώτη μέρα. Κάτι άλλο δεν έχω βάλει.
Η πλάκα είναι οτι χθες το βράδυ όλα καλά και σήμερα το πρωί χάθηκαν όλα. Ουτε καν shutdown έκανα για να πω οτι μπήκε κάποια ενημέρωση.

Τέλος πάντων, δεν έγινε και τίποτα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μπορείτε να δείτε το iGoogle στα 8; Έχει χαθεί η επιλογή για εμφάνιση του ενώ στα άλλα μηχανήματα με XP και 7 εμφανίζεται κανονικά.
Κάτι μου λέει οτι η Google θέλει να προωθήσει το αντίστοιχο.Metro app

αλλα αν καποιος εχει κατα νου τι δεν πηγε καλα η και πως θα ξαναδουλεψει ο iexplorer ευπροσδεκτη η γνωμη του. (τα windows old παντως τα εσβησα.)

Τελικα με απενεργοποιηση και κατοπιν ενεργοποιηση δυνατοτητων(τον ie) to προβλημα λυθηκε.
Το αναφερω μηπως και καποιος αλλος αντιμετωπισει κατι αναλογο.

μεταφορά licence key

είχα κάνει εγκατάσταση τα win8 σε ένα λαπτοπ και τώρα θέλω να βγάλω το σκληρό από το λαπτοπ και ν το βάλω σε ένα σταθερό,θα παίξει ή θα ζητήσουν νεο κλειδί?

είχα κάνει εγκατάσταση τα win8 σε ένα λαπτοπ και τώρα θέλω να βγάλω το σκληρό από το λαπτοπ και ν το βάλω σε ένα σταθερό,θα παίξει ή θα ζητήσουν νεο κλειδί?

Λόγω αλλαγής όλου του hardware κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τρέξουν καν υποθέτω. Για δοκιμή θέλεις να το κάνεις αυτό η από ανάγκη? Αν δεν είναι ssd ο δίσκος η 7200 θα έχεις ένα ιδιαίτερα αργό σύστημα συνολικά.