Windows Vista vs. Windows 7

Τον οποίο Firefox έχω καταργήσει εδώ και πολύ καιρό... πιο αργό και υπέρβαρο browser δεν έχω ξαναδεί... Αν φορτώσω πάνω από 4-5 tabs ξαφνικά κολλάει το σύμπαν, και το κλικ έχει απόκριση 10 δευτερολέπτων... (και το pc μου είναι δυνατό όπως έχω γράψει παραπάνω)

Google Chrome για πάντα...

Απάντηση: Re: Windows Vista vs. Windows 7

Τον οποίο Firefox έχω καταργήσει εδώ και πολύ καιρό... πιο αργό και υπέρβαρο browser δεν έχω ξαναδεί... Αν φορτώσω πάνω από 4-5 tabs ξαφνικά κολλάει το σύμπαν, και το κλικ έχει απόκριση 10 δευτερολέπτων... (και το pc μου είναι δυνατό όπως έχω γράψει παραπάνω)

μπα, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει...

Σε αρχαίο πισάκι amd με 939 σόκετ με καμιά 30ριά tabs ανοιγμένα δεν έχω κολλήματα σε windows 7.

Εκτός και αν οι σελίδες είναι βαριές με flash κλπ...

Και ο γκούγκλης καλός είναι.

σου ρίξε ιό η μικροσοφτουλα που είναι πολύ σκατούλα :dancing::tongue:

ξηλώστο όλο και βάλτο από την αρχή , κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και μένα

Last edited:

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε :flipout::flipout::flipout:

Τότε γιατί το κάνει μόνο ο Firefox, και οι λοιποί browsers (Explorer, Chrome) πετάνε??? Πάντως τώρα έχω βολευτεί πια τόσο με τον chrome που δεν με πειράζει καθόλου...

Μήπως τον έχεις φορτώσει με τίποτα πρόσθετα? Το μόνο σπαστικό που μου έκανε (κάποτε) ο firefox ήταν η πολύ αργή του εκκίνηση, αλλά λύθηκε μετά από update.

Αναμεσα σε αυτες τις 2 επολογες,εννοειται οτι 8α διαλεξεις τα Win7.
Eιναι καλυτερα απο την μουφα(γιατι να μην τα πω αλλιως)Vista.

Αν μπορουσες να βαλεις xp sp3 θα σου ελεγα να το κανεις.
Εγω αυτα τρεχω(συν Linux).

Πάντως ρίξτε καμιά κλεφτή ματιά και προς linux, όλα τσάμπα και δεν χρειάζεσαι να σκάσεις ένα σωρό λεφτά για hardware
attachment.php

Attachments

• 30151.jpg
    30151.jpg
    70.9 KB · Views: 64
...Πήγα να τους βάλω .net framework 3 & 3.5 και απάντησαν οτι είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό, και δεν την έψαξα για τα άλλα ειδικά για το direct-x.
Θα το ψάξω, αλλά thanks a lot! :a0210:

Φιλικά
Γιώργος.

Kι'όμως, κάποιες εφαρμογές δεν τρέχουν χωρίς αυτά ασχετα αν χρησιμοποιείς win7, άσχετα αν έχεις .net 3 ή 3.5...

Πάντως τα Win7 έκαναν ζημιά στο Linux... Εκεί που αρκετός κόσμος άρχισε να το βλέπει σαν μια εναλλακτική λύση για τα αποτυχημένα Vista, τα Win7 φρενάρησαν πολλούς...

ubuntu me kde (τα 7 σε partition και είναι πολύ καλά κατά την γνώμη μου )

ΓΖ’Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ2.jpg

Στο PC μου στη δουλειά έχω στήσει μηχάνημα dual boot με Win7 και Ubuntu 9.10, και έχω βάλει XP Pro και 2003 Server σε VMware machine φυσικά κάτω απ´τα 7, ενώ για λόγους ...ψαξίματος λειτουργώ κάποιες εφαρμογές Windows στο Ubuntu μέσω wine!

Φιλικά
Γιώργος.

Πάντως τα Win7 έκαναν ζημιά στο Linux... Εκεί που αρκετός κόσμος άρχισε να το βλέπει σαν μια εναλλακτική λύση για τα αποτυχημένα Vista, τα Win7 φρενάρησαν πολλούς...

Συμφωνώ! Αν και οι τελευταίες εκδόσεις Linux είναι πλέον σχεδόν ισάξιες των Win7 στην ευχρηστία που είναι το "α και το ω" για τον απλό χρήστη, ενώ υπερτερούν σαφώς σε αρκετούς τομείς για τον διαβασμένο-power user, τον φοιτητή τον ερευνητή κ.λ.π.

Φιλικά
Γιώργος.