Τον οποίο Firefox έχω καταργήσει εδώ και πολύ καιρό... πιο αργό και υπέρβαρο browser δεν έχω ξαναδεί... Αν φορτώσω πάνω από 4-5 tabs ξαφνικά κολλάει το σύμπαν, και το κλικ έχει απόκριση 10 δευτερολέπτων... (και το pc μου είναι δυνατό όπως έχω γράψει παραπάνω)
Google Chrome για πάντα...
σου ρίξε ιό η μικροσοφτουλα που είναι πολύ σκατούλα :dancing::tongue:Τον οποίο Firefox έχω καταργήσει εδώ και πολύ καιρό... πιο αργό και υπέρβαρο browser δεν έχω ξαναδεί... Αν φορτώσω πάνω από 4-5 tabs ξαφνικά κολλάει το σύμπαν, και το κλικ έχει απόκριση 10 δευτερολέπτων... (και το pc μου είναι δυνατό όπως έχω γράψει παραπάνω)
Τον οποίο Firefox έχω καταργήσει εδώ και πολύ καιρό... πιο αργό και υπέρβαρο browser δεν έχω ξαναδεί... Αν φορτώσω πάνω από 4-5 tabs ξαφνικά κολλάει το σύμπαν, και το κλικ έχει απόκριση 10 δευτερολέπτων... (και το pc μου είναι δυνατό όπως έχω γράψει παραπάνω)
Τότε γιατί το κάνει μόνο ο Firefox, και οι λοιποί browsers (Explorer, Chrome) πετάνε??? Πάντως τώρα έχω βολευτεί πια τόσο με τον chrome που δεν με πειράζει καθόλου...
Πάντως ρίξτε καμιά κλεφτή ματιά και προς linux, όλα τσάμπα και δεν χρειάζεσαι να σκάσεις ένα σωρό λεφτά για hardware
![]()
...Πήγα να τους βάλω .net framework 3 & 3.5 και απάντησαν οτι είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό, και δεν την έψαξα για τα άλλα ειδικά για το direct-x.
Θα το ψάξω, αλλά thanks a lot! :a0210:
Φιλικά
Γιώργος.
Debian 5
Και το Desktop αυτο το φτιαχνεις μονο σου να φανταστω?
Έίναι από το support gnome για το Debian, έχει κι άλλα περισσότερο όμορφα.
Πάντως τα Win7 έκαναν ζημιά στο Linux... Εκεί που αρκετός κόσμος άρχισε να το βλέπει σαν μια εναλλακτική λύση για τα αποτυχημένα Vista, τα Win7 φρενάρησαν πολλούς...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.