Windows Vista vs. Windows 7

dimitra1967

Senior Member
11 December 2008
698
θεσσαλονικη
Ακόμα δεν αγόρασα το pc γιατί με βάλανε σε δίλημμα…. Πάντα άκουγα για τα προβλήματα των windows Vista, και τώρα ακούω να λένε ότι τα windows 7 είναι χειρότερα…..

Τελικά, τι ισχύει;

An τα Win7 βαθμολογουνται με 9 τα ΧΡ παιρνουν 5 και τα Vista -1000!!!

Μην βαλεις Vista με τιποτα. Εγω εβαλα στον παλιο μου εδω και 3 εβδομαδες τα 7 και εχω παθει πλακα.
Πολυ ελαφρια και χωρις κολληματα.

Ναι, τα (σ)Βιστα ειναι πολυ βαρια, απαιτώντας 2πυρινο, πανω απο 2GHz κυκλο και πανω απο 2Gb RAM (με 3 η κατασταση ειναι καλη). DirectX 10 γραφικα για ταχυτητα στη αποδοση...

Το μεγιστο λαθος της ΜΣ, ηταν πως τα επεβαλε (ουσιαστικα) σε πολυ χαμηλότερα μηχανακια, με αποτελεσμα να σερνονται...

τα Vista είναι το μόνο λειτουργικό που απόσυρε η Microsoft σε χρόνο dt ....

...και το μόνο λειτουργικό που απέσυρα και ο ίδιος μετά από 2 μέρες χρήσης... μέχρι το καλοκαίρι δούλευα XP, δεν είναι τυχαίο... :violent-smiley-030:

Παρ'ότι χαρακτηρίζω υπερβολική την αντι-vista υστερία, που ξεκίνησε από την πρώτη μερα κυκλοφορίας τους, ψηφίζω κι εγώ τα 7. Είναι και καλύτερα και φρεσκότερα.

δεν τίθεται θέμα υστερίας όπως λες, απλά σε σύστημα P4 2,4GHz - 1GB ram - και
με video on board τα Vista δεν σάλευαν !
με τα Windows 7 στο ίδιο σύστημα παίζουν ικανοποιητικά

Ήταν πολύ απαιτητικά, όντως. Σε ισχυρά συστήματα όμως παίζουν μια χαρά. Και είναι πολύ σταθερότερα από τα αρχαία πλέον ΧΡ. Τα οποία ΧΡ, σημειωτέον, πριν φτάσουν στο SP2 ήταν σκέτος εφιάλτης με κολλήματα και μπλε οθόνες.

Win 7 for ever!!!!!!!!!!!!
Τα δουλευω απο τον Σεπτεμβρη και εχω παθει πλακα! Ειναι πολυ πιο ελαφρια απο τα vista. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Τα προτεινω ανεπιφυλακτα!!!! Ασε που τα βρεισκει ολα μονο του!!!! Καμια σχεση με τα Xp.

αρκετά πιο γρήγορα και πιο σταθερά μεν η πρώτη γεύση

τρομερά δύσκολα και ΠΑΡΑΞΕΝΑ σε τυχόν δυσλειτουργία

9 τεμάχια κάρφωσα τις τελευταίες μέρες ... όλα σχεδόν .. καλά με την πρώτη

κάκιστα με την δεύτερη

οι ψαγμένοι θα την βρουν την άκρη
οι αδαείς ας περιμένουν λιγουλάκι

Αν το μηχάνημά σας είναι δυνατό, δεν θα καταλάβετε διαφορά.

Αν δεν είναι, τότε ναι.

Παρόλο που έχω σχετικά δυνατό μηχάνημα, έβαλα τα 7 πιό πολύ για να είμαι up to date. Δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην πράξη. Στα νούμερα ναι (π.χ. δεσμεύει λιγότερη μνήμη κλπ).

Αν το μηχάνημά σας είναι δυνατό, δεν θα καταλάβετε διαφορά.

Αν δεν είναι, τότε ναι.

Παρόλο που έχω σχετικά δυνατό μηχάνημα, έβαλα τα 7 πιό πολύ για να είμαι up to date. Δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην πράξη. Στα νούμερα ναι (π.χ. δεσμεύει λιγότερη μνήμη κλπ).

+1....:a0210:

στα μισά που έβαλα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το sleep
λες και πέφτουν σε λήθαργο πραγματικό :flipout::flipout:

στα πιο γρήγορα μηχανάκια δεν βλέπεις διαφορά
στα πιο παλιά πάει καλύτερα

παντού όμως διακρίνετε προχειρότητα και αστάθεια
σε βασικά πράγματα .. ακόμα και στο renter ιστοσελίδων γίνονται διάφορα

επαναλαμβάνω μην τα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ακόμα ..

Παντως εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Ουτε δισλειτουργιες ουτε τιποτα....