Woke κουλτούρα, μάστιγα η πλουραλισμός ?

Status
Not open for further replies.
Με δεδομένο ότι η ομοφυλοφιλία υπήρχε κυριολεκτικά από πάντα, και ως εκ τούτου αποτελεί κυριολεκτικά μέρος της Φύσης, δε φαίνεται να κινδυνεύει από αυτή το ανθρώπινο είδος.

Τώρα, η καινούργια μόδα του να μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι ως οτιδήποτε σου κατέβει, είναι άλλη ιστορία. Για πολλή ψυχανάλυση IMHO.

• Like
Reactions: PanMan and Pleo
Ψάρια Κλόουν;
Αστερίες;
Βάτραχοι;
Ιγκουάνα;
Διακρίνω μια απόσταση από το Homo Sapiens...
Επειδή αναφέρθηκε ως επιχείρημα περί φύσης.

Για homo sapiens φαντάζομαι θα ισχύει για όσους δεν κάνουν παιδιά, από επιλογή ή από άλλο λόγο.
Το οποίο επιχείρημα περί φύσης είναι εντελώς σαθρό εν τω μεταξύ. Ειδικά σε σχέση με τον γερασμένο Δυτικό Πολιτισμό που δεν κάνει παιδιά.

Last edited:
Η ουσία της Woke agenda ή culture ή όπως αλλιώς λέγεται, βρίσκεται εδώ ακριβώς.
Στην αντίθεση με τη φύση.

Ας κάνω μία προσπάθεια να το εξηγήσω.

Στην αρχαία ελληνική σκέψη-με όλες τις επιμέρους διαφορές- τα όντα πραγματώνονται (αληθεύουν, όπως θα έλεγε ο Χρήστος Γιανναράς που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας) όταν συμβαδίζουν με τη φύση τους, όποια είναι αυτή.
Απότοκος και εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής σκέψης είναι ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός, όπως τον ξέρουμε, όπως έχει διαμορφωθεί ιστορικά ως σήμερα με όλη την ποικιλία και τις αντιθέσεις του.

Η συμπόρευσή με τη φύση των όντων είναι κεντρική σκέψη του δυτικού μας πολιτισμού.

Αντίθετα στη Woke culture το κέντρο βάρους είναι ο αυτοπροσδιορισμός. Η φύση των όντων έχει μικρότερη σημασία. Προτεραιότητα λαμβάνει ο αυτοπροσδιορισμός.

Η συμπόρευση με τη φύση από τη μία, ο αυτοπροσδιορισμός από την άλλη.

Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίο ότι το φαινόμενο ή κίνηση της Woke agenda και κουλτούρας έχει σχέση με την επίθεση που υφίστανται σε πολλά δυτικά πανεπιστήμια οι κλασσικές σπουδές (αρχαία ελληνική και λατινική γραμματεία και πολιτισμός) όπου ζητείται η κατάργηση τους. Σε ορισμένα μάλιστα -εξ όσων γνωρίζω- έχουν καταργηθεί οι αντίστοιχες έδρες και μαθήματα.

Πολύ θα ήθελα να μας πει ο Γιανναράς τη γνώμη του για έναν από τους έρωτες. Το παιδί του Ερμή και της Αφροδίτης από τους οποίους πήρε και το όνομά του, τον Ερμαφρόδιτο. Μάλιστα ήταν στους ελληνιστικούς χρόνους αλλά και αργότερα στους ρωμαικούς, πλήρως ενταγμένος στην σκέψη τους και τον πολιτισμό τους, τη βάση του δυτικού πολιτισμού δηλαδή.

Αλλά υποθέτω ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ τώρα πια. :sneaky:

Ενδιαφέροντα ονόματα είχαν οι έρωτες πάντως. Περισσότερο με οπαδούς της woke culture μοιάζουν... 😁

Αυτά εδώ θα πρέπει να είναι οπαδοί της woke culture φαίνεται...

Σταμάτησα σε αυτή τη φράση.
"Some animals have a more extreme way of making sure they pass on their genes efficiency - by changing their sex. "
Μάλλον το ακριβώς αντίθετο γίνεται με εμάς...

Τώρα, η καινούργια μόδα του να μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι ως οτιδήποτε σου κατέβει, είναι άλλη ιστορία.

Ποια καινούργια μόδα;
Ξεχνάς κάποιον που αυτοπροσδιοριζόταν ως "μία μικρή τσαγιέρα"; :ROFLMAO:

Σταμάτησα σε αυτή τη φράση.
"Some animals have a more extreme way of making sure they pass on their genes efficiency - by changing their sex. "
Μάλλον το ακριβώς αντίθετο γίνεται με εμάς...

True, αλλά η φύση εδώ δείχνει ότι έχει τρόπους που δεν φανταζόμαστε εκ πρώτης.

Κυρίως όμως δείχνει ότι η φύση είναι εκτός θέματος, γιατί η woke culture έχει να κάνει με το gender (γένος) και όχι (τόσο) με το sex (φύλο). Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά τα δύο.

Στη φύση γίνεται για λόγους επιβίωσης των ειδών, όχι για λόγους γούστου.
Και σε απειροελάχιστα είδη.
Δεν είναι καν "τα ψάρια", είναι συγκεκριμένο είδος ψαριού.
Κλασσικό επιχείρημα όμως τεντώματος της woke κουλτούρας τύπου "έχω έναν φίλο που έχει έναν φίλο που έχει έναν φίλο που έχει έναν φίλο..."

• Like
Reactions: quevedo
Κλασσικό επιχείρημα όμως τεντώματος της woke κουλτούρας τύπου "έχω έναν φίλο που έχει έναν φίλο που έχει έναν φίλο που έχει έναν φίλο..."

... ο οποίος είναι οντότητα και κοίτα να δεις φίλε μου που τελικά υπάρχει ΚΑΙ αυτό.

Όπως έγραψα και πριν. Εάν βάλουμε τη φύση στο παιχνίδι ως επιχείρημα, θα καταλήξουμε να μιλάμε για τρύπες εισερχομένων και εξερχομένων και πως αυτές είναι ο οδηγός, άρα τα υπόλοιπα είναι λάθος. Δεν είναι έτσι.
Για όλα της τα στραβά της κουλτούρας αυτής μπορείς να την κατηγορήσεις, κι εγώ την κατηγορώ γιατί χρησιμοποιείται ως μοχλός αντιπερισπασμού και αποπροσανατολιστικά και πολύ και σε σημείο που να μην λαμβάνει υπ' όψη προφανή πράγματα, και μάλιστα για λόγους σκοπιμότητας δέχεται τη μόχλευση αυτή. Αλλά το να γυρνάμε στο τι διάλεξε η φύση και άρα αυτό είναι το σωστό, αποτελεί τον ορισμό του τεντώματος, διαλεκτικά.

Ποιος είπε ότι χρειάζονται τα φύλα και τόσο σεξ; Υπάρχουν και οι φτέρες.
Η φύση έχει φύλα. Αλλά έχει και gender. Οι λέαινες κυνηγάνε και ο Λέων κάθεται στη σκιά και τα ξύνει. Υπάρχει κανένας αυτοπροσδιορισμός;

• Haha
Reactions: SR-71
Φιλε Νεπεριε,
το σεξ προεκυψε για να ΜΗΝ μας υπερφαλαγγιζουν οι ιοι.
Αλλιως ...... υπηρχε και η κλωνοποιηση (παλιοτερα, πολυ παλιοτερα).
Αρα ΟΡΘΑ επραξε η φυση με το σεξ (μην βλεπεις που ο homo sapiens
υπερπροβαλλει το σεξ με καθε τροπο και μεσο για να πουλησει ΑΛΛΑ
προιοντα, που καμια σχεση δεν εχουν με το σεξ .... ετερον εκατερον).

Θελω να πιστευω οτι γνωριζεις ΠΟΣΑ στοιχιζει μια κοπελιτσα 17-18 ετων
στην οικογενεια της ................. και ποσα ενας καγκουρας ιδιας ηλικιας !
Υπερπροβολη του σεξ (με χιλιους δυο τροπους) για να παντρευθει η μικρη,
(να δεσει γαϊδαρο) οποτε τα μηντια και οι διαφημιστες ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ πανω
σ'αυτο. Πεδιο δοξης λαμπρο ! Ολα τα αλλα ηρθαν και εδεσαν πανω σ'αυτο
και υστερα απο αυτο (την παντρεια και το αυγατισμα προοπτικων και
....... εσοδων). Ευχομαι να ειμαι μονο εγω που θωρω τα πραγματα
τοσο στυγνα (και ΜΗ αισθησιακα).

Η Woke ατζεντα ειναι αποτοκος αυτης της straight σεξουαλικης ατζεντας
που προυπαρχει ......... των νεολιθικων χωριων ! Διαφορετικες ατζεντες,
ιδιο πατροναρισμα συμπεριφορων. Ιδια εκμεταλλευση του ανυποπτου και
ΑΔΑΟΥΣ.

Last edited:
Η φύση λέει θηλυκό αρσενικό ώστε να διαιωνιστει το κάθε είδος. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη δηλαδή στα πάντα και ο πρώτος και απαράλλαχτος κανόνας της φύσης. Από εκεί και πέρα έτσι που έχει καταστρέψει ο άνθρωπος τη φύση βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και πιο περίεργα πράγματα και μπερδέματα που ο ίδιος άνθρωπος προκαλεί. Τώρα που θα μας βγάλει όλο αυτό σαν ανθρώπινο είδος θα δείξει τις επόμενες δεκαετίες.
Έχει καταντήσει ολίγον δικτατορία η όλη κουλτούρα με το wokeness βέβαια αν πεις ότι είσαι λευκός straight άνετα θα σε γιουχαρουν και όλο αυτό καταντάει σουρεαλιστικο γιατί σοβαρά δεν μπορείς να το πάρεις. Ζώνη του λυκόφωτος φάση.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην ξεχνάς όμως ότι η φύση επίσης δίνει τις επιδημίες που θέρισαν τον μισό και πλέον πληθυσμό της γης σε άλλες εποχές, τους καρκίνους, τον νόμο της ζούγκλας, και πολλά άλλα, που ως είδος προσπαθούμε να ελέγξουμε (και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε νικήσει). Δεν είναι λοιπόν αλάνθαστη η φύση, ή αν μη τι άλλο, δεν πορεύεται πάντα με την πλευρά του ανθρώπου.

Τώρα για το κοκκινισμένο, αυτό είναι πράγματι ένα θέμα που καταντάει συχνά γελοίο, ειδικά στις ΗΠΑ. Αλλά επιμένω πως είναι μόδα και όπως ήρθε, έτσι θα φύγει. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτό καταλαβαίνω από όσα ζω γύρω μου καθημερινά.

Πάντως αυτο το πράγμα να μην τολμάει κανείς να γράψει κάτι σε διάφορες σελίδες πάνω στο wokeness πρέπει να σταματήσει. Σε λίγο θα πρέπει όλοι να κρύψουμε ότι είμαστε straight γιατί θα μας κοιτάνε με μισό μάτι όσοι είναι μαχητες του woke και γενικά της κοινότητας. Μια μέση λύση δεν υπάρχει? Δηλαδή βρήκαν ευκαιρία όλοι οι καταπιεσμενοι όλα τα χρόνια και βαράνε αλύπητα τηλεοράσεις φόρουμ εκδηλώσεις παντού αυτό το πράγμα. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του χωρίς να ενοχλεί τους άλλους γίνεται? Αυτή η επιβολή μερικών ανθρώπων στα πάντα είναι παρανοϊκή.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο αφορά αυτά που αναφέρεις!! Δες αν δεν το έχεις κάνει ήδη το STRAIGHT STORY. Εκαί θα καταντήσουμε σε λίγο. τους straight θα τους λένε ανώμαλους

Οι λέαινες κυνηγάνε και ο Λέων κάθεται στη σκιά και τα ξύνει.
Δεν είναι έτσι ακριβώς...
Ο Λέων κάθεται στην σκιά και τα ξύνει μέχρι να έρθει ένας άλλος λέοντας που θα θέλει να σκοτώσει τα μικρά για να του κάτσουν οι λέαινες για νέα μικρά..
Τότε ο Λέων θα παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα, ειδικά αν οι ξένοι είναι 2-3...
Σε αυτή την περίπτωση και οι λέαινες μάχονται μαζί του για να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς.
Άλλωστε στα μεγάλα κυνήγια πάντα οι λέαινες "καλούν" το ή τα αρσενικά της αγέλης για να νικήσουν τον βούβαλο και τα άλλα φυτοφάγα γομάρια.

Δεν είναι έτσι ακριβώς...
Ο Λέων κάθεται στην σκιά και τα ξύνει μέχρι να έρθει ένας άλλος λέοντας που θα θέλει να σκοτώσει τα μικρά για να του κάτσουν οι λέαινες για νέα μικρά..
Τότε ο Λέων θα παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα, ειδικά αν οι ξένοι είναι 2-3...
Σε αυτή την περίπτωση και οι λέαινες μάχονται μαζί του για να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς.
Άλλωστε στα μεγάλα κυνήγια πάντα οι λέαινες "καλούν" το ή τα αρσενικά της αγέλης για να νικήσουν τον βούβαλο και τα άλλα φυτοφάγα γομάρια.
Όντως, αυτό είναι μύθος που καλλιεργήθηκε από τα ντοκυμαντέρ που γυρίζονται με επίκεντρο την Κοιλάδα του Σερενγκέτι. Αυτή ή συμπεριφορά είναι χαρακτηριστική στα λιοντάρια της Σαβάνας, όπου το θήραμα είναι πολυάριθμα γρήγορα φυτοφάγα (αντιλόπες, ζέβρες, γκνου κλπ.) Σε παραποτάμιες περιοχές π.χ. όπου το θήραμα είναι...ιπποπόταμοι, τα αρσενικά ως πολύ πιο δυνατά αναλαμβάνουν να φέρουν φαγητό στο τραπέζι.

• Like
Reactions: vlad66
Μην ξεχνάς όμως ότι η φύση επίσης δίνει τις επιδημίες που θέρισαν τον μισό και πλέον πληθυσμό της γης σε άλλες εποχές, τους καρκίνους, τον νόμο της ζούγκλας, και πολλά άλλα, που ως είδος προσπαθούμε να ελέγξουμε (και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε νικήσει). Δεν είναι λοιπόν αλάνθαστη η φύση, ή αν μη τι άλλο, δεν πορεύεται πάντα με την πλευρά του ανθρώπου.

Τώρα για το κοκκινισμένο, αυτό είναι πράγματι ένα θέμα που καταντάει συχνά γελοίο, ειδικά στις ΗΠΑ. Αλλά επιμένω πως είναι μόδα και όπως ήρθε, έτσι θα φύγει. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτό καταλαβαίνω από όσα ζω γύρω μου καθημερινά.
Δεν θα διαφωνησω εν μερη στην πρωτη παραγραφο με τις επιδημιες αλλα σκεψου ποσες απο αυτων ειναι παραγωγο των ανθρωπων? Δεν ξεκινανε δηλαδη ολες απο τη φυση αυτοβουλως αλλα βαζουμε και εμεις το χερακι μας πολλες φορες. Ο καρκινος ακμαζει τα τελευταια 50-60 χρονια που λογο καυσαεριων τσιγαρου εργοστασιων το εχουμε ολοι μεσα μας και απλα καποια στιγμη βγαινει προς τα εξω για τους λογους του. Ο θυρεοειδης μετα το τσερνομπιλ εγινε χαμος στην Ελλαδα, Σιγουρα καποιες επιδημιες ειναι δημιουργηματα της ιδιας της φυσης η ισως εμεις ειμαστε αρκετα επιρρεπης σε αυτες αλλα με τα εμβολια και με τα χρονια τα παλευουμε. Πχ η φυματιωση η πανουκλα κοκ γιατι δεν πιανει τα ζωα και ειναι καθαρα αρρωστια των ανθρωπων? Η φυση φταιει για ολο αυτο η απλα ως ανθρωποι εχουμε ελαττωματα απο τη δημιουργια μας?

Για το δευτερο μερος μακαρι πραγματικα να ειναι μοδα γιατι εχει καταντησει γελοιο απο καθε πλευρα. Δεν μπορεις να μιλησεις πραγματικα σαν πραγματικος λευκος straight ανδρας να πεις τη γνωμη σου πανω σε ολο αυτο που συμβαινει θα σε φιμωσουν πριν να προλαβεις να απαντησεις και θα περασουν τη γνωμη αυτων που καθοριζει η μοδα σημερα. Στην αρχη το εβλεπα σαν αστειο επειτα σοβαρεψε το πραγμα και τωρα η μονη λυση ωστε να ζησεις στην κοινωνια μας σημερα ειναι να το δεις σουρεαλιστικα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος σε ολο αυτο. Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις. Και κραταει χρονια ολο αυτο καποτε οι ακτιβιστες φωναζαν για σοβαρα θεματα που μαστιζουν τον κοσμο και την κοινωνια μας σημερα βρηκαν ευκαιρια και ο καθενας βγαζει κομπλεξ πολλων χρονων που κρυβει μεσα του. Το βλεπω εντονα σε ταινιες σειρες αλλα και καθημερινα ειδικα στις πολεις μιας και ευτυχως στα χωρια δεν εχει περασει ακομα ολη αυτη η μοδα και ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα.

Όσο αφορά αυτά που αναφέρεις!! Δες αν δεν το έχεις κάνει ήδη το STRAIGHT STORY. Εκαί θα καταντήσουμε σε λίγο. τους straight θα τους λένε ανώμαλους
Λογικα θα λες αυτη ετσι?

Γιατι την ταινια του 1999 την εχω δει και την αγαπησα. Θα τσεκαρω και αυτη βλεπω ελληνικης παραγωγης βλεπω να διακωμωδει το ολο θεμα και μιλαμε για ταινια του 2006.

Ωραία ταινία το straight story, σε έκανε να σκεφτείς τον κόσμο ανάποδα και να καταλάβεις πόσο μειονεκτικά ήταν για εκείνους στην άλλη πλευρά. Αλλά αυτά σε μια εποχή λίγο παλιότερη από τη σημερινή που έχει αλλάξει πια αυτό.
Ή μήπως όχι; Εξαρτάται και για ποιες κοινωνίες μιλάμε μάλλον, αφού δεν υπάρχει ο ίδιος βαθμός αποδοχής των κοινωνικών αυτών θεμάτων σε όλες, τουλάχιστον όχι την ίδια χρονική στιγμή.

Μεγάλος εχθρός του λιονταριού είναι η ύαινα.

All female hyenas have functional penises they use to mount & give birth.
Erect penises are a sign of submission in the matriarchal society of hyenas.
The female hyena without the erect penis is the dominant leader of the entire pack.

Περίεργο ε; Και κάποιες θηλυκές αρκούδες επίσης.

Ως κατάληξη, από τη στιγμή που ο άνθρωπος κατάλαβε ότι το sex δεν είναι μόνο για αναπαραγωγή, έχει τελειώσει το θέμα με τη φύση. Και δεν είναι το μόνο είδος που κάνει sex για ευχαρίστηση, για επικυριαρχία κλπ, και όχι μόνο για τη διαιώνιση του είδους. Αν η φύση επέλεξε τον τρόπο αυτόν, ας πρόσεχε να μην δαγκωθεί το μήλο της γνώσης... θα λέγαμε σε άλλη περίπτωση. :whistle:

Παντως, και με το σεξ (ως μεσο ευχαριστησης) δεν βλεπω καμια λαμπρη υπερβαση του ανθρωπινου ειδους, φιλε Λεωνιδα.
Ειδικα με κατι καραμπινατες διαστροφες (παιδεραστεια) .... δεν ξερω αν ωφεληθηκαμε που δαγκωθηκε το μηλο της γνωσης.
ΕΑΝ .... υπηρξε ποτε τετοιο μηλο (ταπεινη μου εκτιμηση, δεν υπηρξε). Τωρα τελευταια, η "υπερβαση" εκανε νεο αλμα και καποιοι
στο intenet ρωτανε αν ειναι νομιμο να κανουν εγχειρηση φυλλου ................. σε παιδι 13 ετων !!!!!!! Mε την συμφωνη γνωμη του,
βεβαιααααα ! Δυστυχως, δεν μπορω να ξαναβρω το λινκ (το πετυχα πριν μηνες στην ροη του facebook). Brave .... new .... world .... !

Παντως, και με το σεξ (ως μεσο ευχαριστησης) δεν βλεπω καμια λαμπρη υπερβαση του ανθρωπινου ειδους, φιλε Λεωνιδα.
Ειδικα με κατι καραμπινατες διαστροφες (παιδεραστεια) .... δεν ξερω αν ωφεληθηκαμε που δαγκωθηκε το μηλο της γνωσης.
ΕΑΝ .... υπηρξε ποτε τετοιο μηλο (ταπεινη μου εκτιμηση, δεν υπηρξε). Τωρα τελευταια, η "υπερβαση" εκανε νεο αλμα και καποιοι
στο intenet ρωτανε αν ειναι νομιμο να κανουν εγχειρηση φυλλου ................. σε παιδι 13 ετων !!!!!!! Mε την συμφωνη γνωμη του,
βεβαιααααα ! Δυστυχως, δεν μπορω να ξαναβρω το λινκ (το πετυχα πριν μηνες στην ροη του facebook). Brave .... new .... world .... !

Ξεκινώντας από το τέλος, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από εκείνο που έχω γράψει. Δηλαδή στην προσπάθεια συμπερίληψης των πάντων, θα δεις και εξτρεμιστικές απόψεις. Νομίζω έχει γραφτεί κάμποσες φορές αυτό στο νήμα.

Η δική μου θέση πάντα σε θέματα που αφορούν ζητήματα τα οποία ψηλαφείς, αλλά και άλλα στα οποία εγείρονται ζητήματα είναι ότι τον λόγο τον έχει η επιστήμη. Εγώ δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτά.

Σε ό,τι αφορά την λαμπρή υπέρβαση, είναι αδόκιμο να παίρνουμε ακραία παραδείγματα για να ακυρώσουμε τα θετικά. Σαν τι δηλαδή λαμπρή υπέρβαση θα περίμενες;

Nα παψει το σεξ να χρησιμοποιειται ως μεσο ..... χειραγωγησης !
Ως η πιο παλια, ξιπασμενη, μακιαβελικη, νοηματοδοτημενη και καταξιωμενη πρακτικη .... ΕVER.
Πως την εχω στο μυαλο μου ? Ανοιγεις την βρυση και πινεις νερο ..... αναπνεεις αερα ..... κατι τετοιο !
Το σεξ μονο για την ηδονη, για την εκκριση ορμονων και την ευρυθμη λειτουργια καρδιας-εγκεφαλου,
για το παιχνιδι μεταξυ εραστων, για τον πειραματισμο, την εξερευνηση και την φαντασια, κλπ κλπ κλπ ......

...................................................... και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (χαχαχα, γελαω κλαιγοντας).

Εδω ξεκινησαν πολεμοι για αυτην την ηδονη, και ο Μανος ..... την θελει σαν νερο που χυνεται απ΄την βρυση.
Μεσα απο το σεξ ...... το μισο της ανθρωποτητας εξυπηρετει την ατζεντα του. Ιδιως κατι παμφτωχα μερη.
Και δεν αναφερομαι (οπως καταλαβαινεις) μονο στην LGBTQ κοινοτητα ... αλλα εις .... απαντες (και απασες).

ΑΥΤΗ ...... ειναι η υπερβαση που περιμενω. Και να το παω και λιγο παραπερα (γιατι πολυ ριζοσπαστικος
ειμαι στα της επιστημης και πουθενα αλλου) .......... αντρες-γυναικες κανουν ερωτα ΠΑΝΤΟΥ οπως τωρα
συνομιλουν. OXI, αυτο το πραγμα που ονομαζουμε σεξ ειναι η πιο "αποδεκτη" φυλακη της ανθρωποτητας.

Zero transcendence. :cry:

Last edited:
Status
Not open for further replies.