king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,208
Κατά βάση πρέπει όσοι είναι cis λευκοί άνδρες να ντρέπονται για αυτό επειδή κάποιοι από αυτούς έχουν/είχαν μεσαιωνικές αντιλήψεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι για να μην υπάρχουν ανισσότητες πρέπει να μην υπάρχουν ετικέτες.
Να μη σε νοιάζει αν κάποιος είναι trans, bi, gay, asexual, whatever.
Έχουν βγει και ένα σωρό καινούργια.
Η άλλη λέει είναι autosexual. Όλοι περάσαμε αυτή τη φάση στην εφηβεία αλλά δεν είχαμε facebook τότε να το φωνάζουμε.
"Φίλε, βγήκε το καινούργιο video clip της Samantha Fox, 5 τράβηξα! Κόντεψε να βγάλει αίμα!"
Οι άλλοι λέει ντύνονται λούτρινα ζωάκια. Ok, αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, ψήνομαι να δω κατά πόσο το εννοούν ή απλά ψοφάνε στο γέλιο και δεν είναι acting.
Πως ακριβώς τους καταπίεζαν, δεν το γνωρίζω.
Πες τα. Λύκειο και γενικά στη ζωή μου επειδή ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα αν ο άλλος είναι ομοφυλοφιλος η οτιδήποτε μπορώ να πω ότι ποτέ δεν κατάλαβα κάποιον άνθρωπο να είναι οτιδήποτε από όλα αυτά. Δεν με νοιάζει δηλαδή εγώ κοιτάω εμένα και αυτοί τον εαυτό τους. Όταν δεν μπαίνουν ταυτότητες όλα είναι καλύτερα για όλους. Απλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι είτε straight είτε lgbtq που θέλουν να επιβάλλονται και αυτοί χαλάνε όλη την κοινωνία. Όπως 10 πολεμοχαρης άνθρωποι του κόσμου καταστρέφουν εκατομμύρια άλλους με πολέμους έτσι και εδώ κάποιοι που έχουν έντονο ταμπεραμέντο προσπαθούν να αλλάξουν και τους υπόλοιπους ακόμα δεν κατάλαβα για πιο λόγο βέβαια. Σημεία των καιρών μάλλον.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk