Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Wonder Woman (2017)

Ενταξει ... εχει γυμνασμενο κορμι (και μπραβο της).
Ενταξει ... ερμηνευσε αψογα το αδαμαστο υφος μιας WW (και μπραβο της).
Ενταξει ... εχει υπηρετησει στον ισραηλινο στρατο και δεν ειναι βουτυρομπεμπεκα του σωρου.

Αλλα ... ΟΣΑ υπερθετικα και αν εχει επανω της ... εξακολουθω να μην την εγκρινω για WW.
O λογος ? ... ΔΕΝ εχει αυτο το κατι αλλο (κυριως στο βλεμμα της) που σε καθιζει κατω !

Ας παρει οσκαρ απο το Hollywood, ας παρει τον Α γυναικειο ρολο (λεμε τωρα), ας τιμηθει
απο την ακαδημια κινηματογραφου, ας παρει 9.0 στο IMDB ... οτι μπορειτε να φανταστειτε,
ειναι σαν να μου λετε "καλα εκανε το Arrival και τιμηθηκε για sound editing" .... Ε ΟΧΙ ....
Oυτε με πιστολι στον κροταφο :laugh: .... ξεχαστε το :smash:

Αυτό το τελευταίο τι ήθελες και το είπες;;;
Νιώθω τη μαύρη τρύπα να με καλεί αλλά θα αντισταθώ :)

Ενταξει ... εχει γυμνασμενο κορμι (και μπραβο της).
Ενταξει ... ερμηνευσε αψογα το αδαμαστο υφος μιας WW (και μπραβο της).
Ενταξει ... εχει υπηρετησει στον ισραηλινο στρατο και δεν ειναι βουτυρομπεμπεκα του σωρου.

Αλλα ... ΟΣΑ υπερθετικα και αν εχει επανω της ... εξακολουθω να μην την εγκρινω για WW.
O λογος ? ... ΔΕΝ εχει αυτο το κατι αλλο (κυριως στο βλεμμα της) που σε καθιζει κατω !

Ας παρει οσκαρ απο το Hollywood, ας παρει τον Α γυναικειο ρολο (λεμε τωρα), ας τιμηθει
απο την ακαδημια κινηματογραφου, ας παρει 9.0 στο IMDB ... οτι μπορειτε να φανταστειτε,
ειναι σαν να μου λετε "καλα εκανε το Arrival και τιμηθηκε για sound editing" .... Ε ΟΧΙ ....
Oυτε με πιστολι στον κροταφο :laugh: .... ξεχαστε το :smash:

Δεν σε καθιζει με το βλεμμα της?
Αντιλαμβανεσαι οτι ανηκεις στη μειοψηφια , ετσι? :p

Πάντως εγώ μετά που είδα την ταινία δυσκολεύομαι να φανταστώ άλλη εκτος της Gal στον συγκεκριμένο ρολο. Και να φανταστείς ότι πριν δεν την συμπαθούσα σχεδόν καθόλου...

Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Τι ειδα τελικα στο τρειλερ?
Εχει και σκηνες γυρισμενες μερα?
Ειχα αρχισει να πιστευω οτι κινηματογραφικο συμπαν της dc δεν ξημερωνει σχεδον ποτε. Με βαση την αναλογια σκηνων μερας/νυχτας που εχουμε δει σε ολες τις τελευταιες dc ταινιες, νομιζα οτι ειναι κατι σαν την Ισλανδια το χειμωνα.

Παει, χαλασαν κι αυτοι.

Μα πως αλλιώς θα θαυμάσεις καλά κάθε λεπτομέρεια της Wonder ??

Έχω την υποψία ότι και ο Gal'en εδώ θα πάει με το μέρος του Μάνου.. :p

.. εκτός και άλλαξε τώρα γνώμη μετά το Superman..

Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Με ολο το σεβασμο σε οσους το ειδαν και τους αρεσε, εγω δεν το βλεπω αυτο το πραμα σε αιθουσα, ουτε 15 Οσκαρ αν παρει.
Μετα τα χαλια των προηγουμενων ταινιων της dc... μονο στο σπιτακι μου, οταν κυκλοφορησει.
Τοτε θα το κρινω και θα σας πω τη γνωμη μου για την ταινια.
Oσο για την πρωταγωνιστρια... γελασα πολυ οταν την εβλεπα στο Batman vs Superman. Αλλα απο την αλλη, γελασα με πολλα σε εκεινη την ταινια, οποτε θα προσπαθησω να μην ειμαι προκατειλημμενος. Μπορει και μια μοντελα με μπρατσα οδοντογλυφιδες και στηθος πλακα να μπορεσει να με πεισει για WW. Ποιος ξερει?;)

c6b104efe9f33d527704ab604e8fd448.jpg

Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Με ολο το σεβασμο σε οσους το ειδαν και τους αρεσε, εγω δεν το βλεπω αυτο το πραμα σε αιθουσα, ουτε 15 Οσκαρ αν παρει.
Μετα τα χαλια των προηγουμενων ταινιων της dc... μονο στο σπιτακι μου, οταν κυκλοφορησει.
Τοτε θα το κρινω και θα σας πω τη γνωμη μου για την ταινια.
Oσο για την πρωταγωνιστρια... γελασα πολυ οταν την εβλεπα στο Batman vs Superman. Αλλα απο την αλλη, γελασα με πολλα σε εκεινη την ταινια, οποτε θα προσπαθησω να μην ειμαι προκατειλημμενος. Μπορει και μια μοντελα με μπρατσα οδοντογλυφιδες και στηθος πλακα να μπορεσει να με πεισει για WW. Ποιος ξερει?;)

c6b104efe9f33d527704ab604e8fd448.jpg

Μιλαμε για μια μοντέλα που ήταν εκπαιδεύτρια στον Ισραηλινό στρατό. Μεταξύ άλλων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

Μιλαμε για μια μοντέλα που ήταν εκπαιδεύτρια στον Ισραηλινό στρατό. Μεταξύ άλλων.

Nαι, το διαβασα.
Αυτο βεβαια διολου δεν αλλαξε τα μπρατσα οδοτογλυφιδες και το στηθος που ειναι πιο επιπεδο και απο εγκεφαλογραφημα του George Bush Jr.

v1.cjs0MjcyNjtqOzE3MzcwOzEyMDA7Mzk5OzYwMA

377326_615.jpg

gal-gadot-was-born-in-israel-1496857048.jpg

gal-gadot.jpg

she-served-in-the-israel-defense-forces-1496857048.jpg

Είναι τουλάχιστον πιο πρόσφατο από τις φωτό με τα χεράκια οδοντογλυφίδες :)

Καλά θα περιμένουμε και το review του Gal'en για να δούμε πόσο του άρεσε σαν ταινία.. :cool:

Μου φαίνεται πάντως ότι η Gal είχε πάρει λίγο για τον νέο της ρόλο.. μιας και θα έχει και συνέχεια..

Δεν σε καθιζει με το βλεμμα της?
Αντιλαμβανεσαι οτι ανηκεις στη μειοψηφια , ετσι? :p

Τι μειοψηφία; Μόνος του παίζει να είναι..

Εντελώς όμως...

Eυχαριστω :proud: ... ευχαριστω :proud: .... δεν ηταν αναγκη :proud:

Μην βιάζεσαι.. μάλλον θα το μοιραστείς το βραβείο με τον Gal'en!! :p :laugh:

Δεν μ'αρεσει για WonderWoman. Μονο για δεκα μερες, σε αντισκηνο, στις Καβουροτρυπες.
Δεν μ'αρεσει για WonderWoman. Μονο για δεκα μερες, σε αντισκηνο, στις Καβουροτρυπες.

:angry: