Εχω τον STI-1000 καποιους μηνες τωρα και ειμαι super ικανοποιημενος ...τις πρωτες μερες οντως εβγαζε ενα thinness οπως λεγεται, στον ηχο του, που ομως οσο περναγαν οι ωρες το απεβαλλε σιγα σιγα μεχρι που εξαφανιστηκε εντελως ,ουτε σκληροτητα ουτε λεπτος ο ηχος οπως ακουγετε λοιπον στο forum ....τον ακουω με eggleston Fontaine II και ταιριαζει πολυ καλα παροτι χρειαζομαι αναβαθμιση σε πηγη και καλωδια ...πολυς κοσμος στο ακουσμα και μονο ψηφιακου ενισχυτη αλλαζει δρομο και φυσικα επειδη μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα δεν δινουν αλλες ευκαιριες σε καινουριες υλοποιησεις που μπορει να κανουν την διαφορα στον ηχο ..μια απο αυτες ειναι και η W4S ...δεν ξερω για τους τελικους δεν τους εχω ακουσει αλλα με βαση τον ολοκληρωμενο της ,πιστευω ελαχιστοι αλλοι ενισχυτες μεχρι 7000 και 8000 ευρω τον πλησιαζουν ...οσον αφορα το προβληματακι που λες οτι εχει τον ενα μονομπλοκ δυστηχως συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες αλλα θα δεις ποσο εξυπηρετικη ειναι η εταιρια και δη ο EJ .
Να και ένα θετικό post
Φίλε mordor, όχι μόνο δεν φεύγω μακριά από τους "ψηφιακούς" αλλά τους αγόρασα κυριολεκτικά στα τυφλά. Και επειδή είναι πολύ πιθανό κάποιοι το σκέφτονται επίσης μια ανάλογη αγορά - δεν υπάρχουν πολλά μονομπλόκ 1KW κάτω από 2 χιλιάρικαείπα να γράψω τις εντυπώσεις μου - ίσως "καίγοντας" την πιθανότητα πώλησής τους s/h.
Οσο για τον ήχο... περιμένω. Και οι δικές σου εντυπώσεις βοηθάνε. Και ο STI και τα SX φοράνε τα ίδια 1000άρια modules... άρα όποια διαφορά στον ήχο θα έχει να κάνει με τον προενισχυτή του STI. Οσο για το πρόβλημα στο ένα μονομπλόκ, ναι, ο Ej ανταποκρίθηκε άμεσα. Και συμφωνώ ότι μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.
Δεν είμαι αρνητικός. Απλά μετά από τα συνδυαστικά "χτυπήματα" της... ζωής (ήχος + πρόβλημα) η ψυχολογία πάει περίπατο και το μόνο που σκέφτεσαι είναι "γ@μω τη τύχη μου" και άλλα τέτοια.![]()
Δεν ξέρω ρε παιδιά...
Πως παίρνετε έναν ενισχυτή και μάλιστα ψηφιακό-με τα γνωστά προβλήματα στην ηχητική τους ποιότητα,στην συντριπτική τους πλειοψηφία-χωρίς να τον έχετε ακούσει;
Τι δεν κατάλαβα βρε Κώστα?
Απλά λέει ότι έτσι πρέπει να ακούς μουσική επειδή έτσι λέει η ψηφιακή τεχνολογία...
Το μπάσο δεν υπάρχει στη φύση. Το ανακάλυψαν οι ηχολήπτες!
Αλλά τι να καταλάβουμε εμείς οι μπαμπόγεροι ρετρολάγνοι!![]()
Εχουν χοανες αν δεν κανω λαθος που σημαινει οτι εχουν ενα χαρακτηρα κατα καποιον τροπο...
Δεν ξέρω ρε παιδιά...
Πως παίρνετε έναν ενισχυτή και μάλιστα ψηφιακό-με τα γνωστά προβλήματα στην ηχητική τους ποιότητα,στην συντριπτική τους πλειοψηφία-χωρίς να τον έχετε ακούσει;
Δεν ξέρω ρε παιδιά...
Σωστά, έχουν χοάνες))
Μάλλον και προσωπικότητα / χαρακτήρα... Συχνά τις αποκαλούν Dolly Parton, Baby cheeks, Baboon butt...
Πηγή είναι ένα Mac Mini και Dac/pro το Benchmark HDR.
Τώρα πρόσεξα και κάτι ακόμα στα ποστ σου
Δεν έχω ακούσει το hdr αλλά είχα το benchmark το usb και είχε μια τρύπα μεσοχαμηλα
Εσύ έχεις αντιληφθεί κάτι τέτοιο ? έχεις δοκιμάσει άλλη πηγή στο setup σου?
Οχι, δεν έχω και δεν πρόκειται Αντώνη -αν εννοείς cd player. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω ριπάρει όλα μου τα cd σε aiff και Apple Lossless και δεν γυρίζω πίσω.)
Για το HDR δεν μπορώ να πω ότι έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Είχα από τα πρώτα DAC1 - αρκετά καλύτερο από ένα Lite Dac-AH που είχα πριν - και γι' αυτό πήρα το HDR, καταργώντας παράλληλα τον προενισχυτή μου. Αν όμως εννοούσες πηγή το dac, ναι, κάποια στιγμή θάθελα ν' ακούσω τη Metric Halo LIO και το Weiss DAC202.
Για τα καλώδια ρεύματος και IC και ηχείων συμφωνώ και τα 'χω στα υπόψιν, αλλά αφού περάσει η περίοδος του "στρωσίματος"
Ποιά 1000άρια έχεις?
Απλά με λογική και …ευαισθησία (στη τσέπη) Dipie.
Εχω ηχεία 96db AΛΛΑ 4Ωμ και με 4 15άρια γούφερ με συνιστώμενη ισχύ ενισχυτή 400W.
Δεν ακούω Dianna Krall… (δηλαδή ακούω αλλά όχι μόνο) και αν ζητάς και υψηλές εντάσεις, τα "ψηφιακά" δείχνουν μονόδρομος.
Αλλες συμβατικές επιλογές κοστίζουν 4πλάσια χρήματα - άσε που ίσως να θέλουν και δική τους γραμμή από τον πίνακα.
Στους συγκεκριμένους W4S, δεν υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης.
Οπότε παίρνεις τα ρίσκα σου και αγοράζεις.
Από την άλλη, σχεδόν όλοι εκθειάζουν τα ΒelCando, NuForce, W4S κ.λ.π. Δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου κάτι τραγικό για την ηχητική τους ποιότητα. Το αντίθετο.
Η όλοι είναι κουφοί, ή πρόκειται για μια τεράστια συνωμοσία.
@ Tzimisce
Ναι... βλέποντας και κάνοντας. Θέλω να πιστεύω ότι θα "παχύνουν" μόνοι τους μετά τις 300 ώρες και δεν θα χρειαστούν παρεμβάσεις. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ... έτσι δε λένε? ¨-))
Υπάρχει πάντα και η επιλογή - εκτός από τα buffers - να "φέρεις" τον ήχο στα όποια προσωπικά σου γούστα, επιλέγοντας character στο digital domain.
Κοίτα...ΙΜΗΟ τα ηχεία που πήρες δεν σηκώνουν τέτοιου είδους εκπτώσεις...
....Τα ηχεία σου απλά δείχνουν τις αδυναμίες του ενισχυτή που αγόρασες...
Να είσαι σίγουρος,ότι με την "λογική" που αγοράζεις μηχανήματα,θα ξοδέψεις περισσοτερα στο τέλος και μάλιστα χωρίς να ευχαριστηθείς την μουσική σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.