Wyred4Sound SX1000

Εγώ στην θέση σου εάν είχα "λίγα" χρήματα θα σκεφτόμουνα σοβαρά ένα ζευγάρι Xindak 8800MNE:

20626d1182628316-erafring-xindak-xa8800mne-monoblokker-11817428448xa8800mne_2.jpg

200/400wrms, 8/4ohm

Πιστεύω πως θα ταιριάζανε λουκούμι με τα ηχεία σου.Οι ψηφιακοί έχουνε άλλα πράγματα βέβαια.Ζήσε λίγο με τους τελικούς σου και βλέπεις..Δεν θέλει άγχος αυτό το σπορ γιατί αλλιώς είσαι για ψυχιατρείο.Και κοίτα να αρέσει σε σένα το αποτέλεσμα,όχι στον γείτονα (εμένα ή κάποιον άλλον..)

Σε προσωπικό επίπεδο το πιστεύω πως οι ψηφιακοί είναι το μέλλον,απλά δεν το βλέπω (ακούω) ακόμα όσο και να το θέλω..Είναι βασικότατο όμως να έχεις δική σου άποψη.Οι γνώμες των άλλων πρέπει απλά να είναι food for (initial) thought..

Φιλικά,

Χρήστος

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wyred4Sound SX1000

Κοίτα...ΙΜΗΟ τα ηχεία που πήρες δεν σηκώνουν τέτοιου είδους εκπτώσεις...

Οι ψηφιακοί είναι value for money περιπτώσεις,με κάποια επιμέρους εντυπωσιακά χαρακτηριστικά(δυναμικά,μπάσσο κυρίως).Συμφωνώ και το έχω γράψει,ότι στα λίγα σχετικά χρήματα ,είναι πολύ καλές επιλογές. Υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις προς τα πάνω,αλλά δεν είναι φθηνοί κι έτσι χάνουν το πλεονέκτημά τους.Μ' απόλυτα κριτήρια, πάσχουν στα μεσαία,στα πρίμα και στην φυσικότητα της ροής της μουσικής.Τα ηχεία σου απλά δείχνουν τις αδυναμίες του ενισχυτή που αγόρασες...

Να είσαι σίγουρος,ότι με την "λογική" που αγοράζεις μηχανήματα,θα ξοδέψεις περισσοτερα στο τέλος και μάλιστα χωρίς να ευχαριστηθείς την μουσική σου...

εξαιρεσεις χμμ
http://www.jeffrowland.com/M300.htm
μα καλα παλι τα 1000 asp φοραει ? δεν το πιστευω !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wyred4Sound SX1000

Να είσαι σίγουρος,ότι με την "λογική" που αγοράζεις μηχανήματα,θα ξοδέψεις περισσοτερα στο τέλος και μάλιστα χωρίς να ευχαριστηθείς την μουσική σου...

:grandpa:

μοδενα κοιτα τα πμ σου και μην ακους τετοια πραματα....
ημαρτον...

χμμμμμμ

Μακάρι να μπορούσαμε να ακούσουμε 4-5 υλοποιήσεις ενισχυτών με τα ίδια modules έτσι ώστε να κρίνουμε κατά πόσο παίζουν ρόλο τα ίδια ή τα υπόλοιπα συστατικά του ενισχυτή...

μουμπλε μουμπλε μουμπλε...

Εγώ στην θέση σου εάν είχα "λίγα" χρήματα θα σκεφτόμουνα σοβαρά ένα ζευγάρι Xindak 8800MNE:

20626d1182628316-erafring-xindak-xa8800mne-monoblokker-11817428448xa8800mne_2.jpg

200/400wrms, 8/4ohm

Πιστεύω πως θα ταιριάζανε λουκούμι με τα ηχεία σου.Οι ψηφιακοί έχουνε άλλα πράγματα βέβαια.Ζήσε λίγο με τους τελικούς σου και βλέπεις..Δεν θέλει άγχος αυτό το σπορ γιατί αλλιώς είσαι για ψυχιατρείο.Και κοίτα να αρέσει σε σένα το αποτέλεσμα,όχι στον γείτονα (εμένα ή κάποιον άλλον..)

Σε προσωπικό επίπεδο το πιστεύω πως οι ψηφιακοί είναι το μέλλον,απλά δεν το βλέπω (ακούω) ακόμα όσο και να το θέλω..Είναι βασικότατο όμως να έχεις δική σου άποψη.Οι γνώμες των άλλων πρέπει απλά να είναι food for (initial) thought..

Φιλικά,

Χρήστος

-bye-

Επειδη τα συγκεκριμενα xindak τα ειχα στο σπιτι μου περσι, για μια εβδομαδα περιπου κ τ ακουγα μαζι με τον προενισχυτη τους θα σου πω το εξης :ηχος τους ειχε περιπου σχεδον ολα τα καλα στοιχεια που μπορει να εχει ενα ζευγαρι τελικων που δουλευουν σε ταξη Α ,αλλα τους ελειπε αυτο το κατι που θα μ εκανε να τους αγορασω παροτι μου τους εδιναν και σε σχετικα καλη τιμη ...δηλ σε τελικη αναλυση οταν ενα ζευγαρι τελικων δεν μου δινει αυτο που μου εδωσε ο ολοκληρωμενος της W4S ακομα κ σε αυτα τα χρηματα , νομιζω πως σημαινει κατι....και αυτο ειναι και που τσαντιζει μερικους εδω μεσα ,ισως να τους κλονιζει και δικαιολογημενα κιολας ...δεν ειναι και λιγο να εχεις διαθεσει ενα σκασμο λεφτα για τα μηχανηματα σου και να διαπιστωνεις εκ των υστερων φυσικα οτι υπαρχει μια τεχνολογια στον οριζοντα πολλες φορες σαφως ποιο φθηνη σε σχεση με τα δυσθεωρητες τιμες αλλων τεχνολογιων και να σου προσφερει τις ιδιες συγκινησεις !!!!:bang:Οποτε ή χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο ή αρχιζεις και χτυπας την συγκεκριμενη τεχνολογια ....

Πάρτε όποιον ψηφιακό θέλετε αυτής της κατηγορίας και βάλτε τον δίπλα σ' έναν "μικρούλη" Sugden,YBA Passion Integre,Jadis............κι απλά ακούστε...

Αν σας λείπουν τέτοια ακούσματα(με τα κατάλληλα ηχεία εννοείται και πολύ καλή πηγή),εσείς χάνετε...

Τώρα άν το ζητούμενο είναι η σχετικά φθηνή και μεγάλη ισχύς-γιατί αυτό προσφέρουν βασικά οι ψηφιακοί-τότε για τα δεδομένα ηχεία του φίλου, αφενός δεν χωράνε "τσιγκουνιές" κι αφετέρου χρειάζονται ακροάσεις στο σπίτι του και στο σύστημά του.Τα μηχανήματα που μέχρι τώρα προτείνονται,νομίζω ότι είναι πολύ κάτω απο τις απαιτήσεις των ηχείων του φίλου...

Θα πρότεινα κάτι σε Pass ή Plinius-κατά προτίμηση σε τάξη Α- άν επιμένεις σε τρανζίστορ.Πάντως άν ήμουν στην θέση σου,θα ψαχνόμουν με καλές λάμπες...

Α ξέχασα...

Απο ψηφιακά ένα απο τα πολύ ελάχιστα,που μου άρεσε ήταν ο Spectron...Κάνει αρκετά πάνω απο 7000,αλλά μπορεί να τον βρείς αρκετά-πολύ φθηνότερο μεταχειρισμένο/ντέμο.Δεν εισάγονται πλέον εδώ για λόγους πιστοποίησης CE.

Last edited:
Χρήσιμες και σεβαστές όλες οι απόψεις παιδιά. Ευχαριστώ.

Dipie, οι λάμπες που προτείνεις... συνειδητοποιείς ότι θα χρειαζόταν ολόκληρη... συστοιχία από 'δαύτες? Πέρα από τη "φροντίδα" που θα χρειάζονται, ποιοί λαμπάτοι θα οδηγούσαν σε στάθμες τα 2 15ιντσα / κανάλι?

Αν αλλαξες γνωμη modena λοιπον θα σου προτεινα ενισχυτη με λαμπτηρες
ομως φθορισμου 100W για ικανοτητα οδηγησης και χαμηλοτερη καταναλωση...:idea:

4η μερα και αρχιζουν να ακουγονται καλυτερα.

τα εχω μερα νυχτα ανοιχτα.

εσενα βελτιωθηκαν καθολου;

4η μερα και αρχιζουν να ακουγονται καλυτερα.

τα εχω μερα νυχτα ανοιχτα.

εσενα βελτιωθηκαν καθολου;

Εμένα συμπληρώνουν σχεδόν 10 μέρες. Παίζοντας background music... Θέλω να περιμένω λίγο ακόμα πριν πω πράγματα. Είναι και τα ψυχοακουστικά στη μέση... πάντως, μέχρι τώρα, από ένα - δύο πρόχειρα ακούσματα... :D

Εμένα συμπληρώνουν σχεδόν 10 μέρες. Παίζοντας background music... Θέλω να περιμένω λίγο ακόμα πριν πω πράγματα. Είναι και τα ψυχοακουστικά στη μέση... πάντως, μέχρι τώρα, από ένα - δύο πρόχειρα ακούσματα... :D

τι ειναι το background music?:drummer:

τι ειναι το background music?:drummer:

Παίζουν σε χαμηλή ένταση, λουπάροντας ένα playlist με loungeιές / ambient που κοντεύει να μου σπάσει τα νεύρα.
Σκέφτηκα αντί να ακούω κάθε μέρα και να αγχώνομαι στρώσανε - δε στρώσανε, - να διατηρήσω στην ακουστική μου μνήμη :-) τα πρώτα χάλια ακούσματα και να ξανακάνω κρίτικαλ ακροάσεις μετά τις 300 ώρες... που πλησιάζουν.

Με δυό λόγια, δεν ήθελα να συνηθίσω στον ήχο τους... και να στρώσω εγώ :-)

Παίζουν σε χαμηλή ένταση, λουπάροντας ένα playlist με loungeιές / ambient που κοντεύει να μου σπάσει τα νεύρα.
Σκέφτηκα αντί να ακούω κάθε μέρα και να αγχώνομαι στρώσανε - δε στρώσανε, - να διατηρήσω στην ακουστική μου μνήμη :-) τα πρώτα χάλια ακούσματα και να ξανακάνω κρίτικαλ ακροάσεις μετά τις 300 ώρες... που πλησιάζουν.

Με δυό λόγια, δεν ήθελα να συνηθίσω στον ήχο τους... και να στρώσω εγώ :-)

ambient ?:flipout:
δεν κάνουν για τέτοια μουσική οι ψηφιακοί :flipout:

....
Να είσαι σίγουρος,ότι με την "λογική" που αγοράζεις μηχανήματα,θα ξοδέψεις περισσοτερα στο τέλος και μάλιστα χωρίς να ευχαριστηθείς την μουσική σου
....
υπαινισομενος κατι για την λογικη του ενδιαφερομενου και για τον τροπο που αγοραζει μηχανηματα(αυτο και αν ειναι προσβλητικο) ..
το οποιο thread εσβησε και αυτο για ευνοητους λογους ...

Ουπς... τώρα το είδα.
Αγαπητέ Dipie γιατί?
Οκ, ίσως εκ των υστέρων να θεώρησες ότι τα εισαγωγικά στο λογική και η πρόβλεψή σου, δεν ήταν ότι ποιό κομψό, αλλά πίστεψέ με καθόλου δεν με προβλημάτησε. Από τη στιγμή που δημοσιοποιώ ένα θέμα μου, είμαι ανοιχτός στο να ακουστούν όλες οι απόψεις. Αυτή δεν είναι άλλωστε και η ομορφιά των forums?

Εγώ να δηλώσω ότι δεν αισθάνθηκα προσβεβλημένος με την απάντησή σου, αντίθετα την αξιολόγησα και τελικά...
Μήπως είναι προτιμότερο κάποια posts να διαβάζονται χαλαρά, με τη γλώσσα-στο-μάγουλο, αντί να διαγράφονται ξερά?

ουτε εγω ακουω.

τον αφηνω και παιζη μονος του για να μην συνηθιζω.

αν και στο τελος θα ξαναγινη συγκριση με τους hypex.

Το θέμα καθαρίστηκε από τα περιττά μηνύματα.
Παρεξηγήσεις συμβαίνουν συχνά μέσω πληκτρολογίου
αλλά αυτό δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στο να κουβεντιάζουμε
με καλή διάθεση και ηρεμία...
Καλή συνέχεια..