Wyred4Sound SX1000

κανονικα δεν πωλουνται παρα μονο σε εταιριες αλλα παρολα αυτα υπαρχουν εδω.

http://www.marchandelec.com/pricelst.html

κατα τα αλλα οπως λεει ο κωστας ειναι μια πλακετα ολο.

το βαζεις στην πριζα βαζεις ηχειο και εισοδο και παιζη.

αντε να βαλης και δυο φεριτες στο καλωδιο ηχειων και της πριζας.

Σήμερα αλλάχτηκε το input board που είχε φτάσει από τις αρχές Αυγούστου - και χωρίς καμία χρέωση. Ηταν πολύ απλό - ακόμα και για μένα - αλλά το να βιδώσεις το καπάκι του τελικού... είναι πραγματικά άσκηση θάρους.
Και, όπως είχε πει και ο mordor56, o Ej Sarmento είναι πραγματικά άψογος!

Attachments

• photo.jpg
    photo.jpg
    71.3 KB · Views: 70
Για πες μας εντυπωσεις μετα την αντικατασταση ,εχει αλλαξει κατι στον ηχο ? γενικα μετα απο καποιον καιρο πως τα βλεπεις τα ενισχυτικα ?

Για πες μας εντυπωσεις μετα την αντικατασταση ,εχει αλλαξει κατι στον ηχο ? γενικα μετα απο καποιον καιρο πως τα βλεπεις τα ενισχυτικα ?

Δεν ξέρω αν είναι η αντικατάσταση του board, ή το στρώσιμο - ή και τα δύο, αλλά… ο ήχος ΔΕΝ έχει σχέση με πριν.
Και δεν μιλάμε για λεπτομέρειες που πρέπει να ψυχαναλύσεις.
Μιλάμε για Διαφορές.
Παλιά ήταν σκέτη απογοήτευση. Ήχος λεπτός και στεγνός. Πως λέμε πλούσιες αρμονικές? Καμία σχέση. Απλά χαμήλωνες την ένταση.

Τώρα, σώματα, δυναμικά, λεπτομέρειες είναι όλα εκεί. Δεν έχουν τον παχύ μελωμένο ήχο που έχουν κάποιες λάμπες - που δεν τον αναζητούσα έτσι και αλλιώς - απλά ενισχύουν, χωρίς να χρωματίζουν. Τα μπάσα είναι σφιχτά και γρήγορα, τα πρίμα είναι εκτεταμένα και μαλακά (ΔΕΝ ξυρίζουν), εντάσεις με ανάλυση και λεπτομέρεια με το τσουβάλι (ανεβάζεις το volume και ο ήχος δεν "λασπώνει" με τίποτα) και το σημαντικότερο, ο ήχος δεν σε κουράζει.

Εδώ και λίγες μέρες ήρθαν και τα καλώδια ρεύματος της W4S με Wattgate 390i και αντικαταστάθηκαν τα μαμίσια με τους αντάπτορες που χρησιμοποιούσα.
Μη ρωτήσεις για διαφορές, κακό πάντως δεν έκαναν.

Με δυό λόγια, δεν έχω κανένα παράπονο, ειδικά για 2Κ κόστος :-)
Μάλλον "κλείσαμε" από ενισχυτικά για αρκετό καιρό.

Δεν ξέρω αν είναι η αντικατάσταση του board, ή το στρώσιμο - ή και τα δύο, αλλά… ο ήχος ΔΕΝ έχει σχέση με πριν.
Και δεν μιλάμε για λεπτομέρειες που πρέπει να ψυχαναλύσεις.
Μιλάμε για Διαφορές.
Παλιά ήταν σκέτη απογοήτευση. Ήχος λεπτός και στεγνός. Πως λέμε πλούσιες αρμονικές? Καμία σχέση. Απλά χαμήλωνες την ένταση.

Τώρα, σώματα, δυναμικά, λεπτομέρειες είναι όλα εκεί. Δεν έχουν τον παχύ μελωμένο ήχο που έχουν κάποιες λάμπες - που δεν τον αναζητούσα έτσι και αλλιώς - απλά ενισχύουν, χωρίς να χρωματίζουν. Τα μπάσα είναι σφιχτά και γρήγορα, τα πρίμα είναι εκτεταμένα και μαλακά (ΔΕΝ ξυρίζουν), εντάσεις με ανάλυση και λεπτομέρεια με το τσουβάλι (ανεβάζεις το volume και ο ήχος δεν "λασπώνει" με τίποτα) και το σημαντικότερο, ο ήχος δεν σε κουράζει.

Εδώ και λίγες μέρες ήρθαν και τα καλώδια ρεύματος της W4S με Wattgate 390i και αντικαταστάθηκαν τα μαμίσια με τους αντάπτορες που χρησιμοποιούσα.
Μη ρωτήσεις για διαφορές, κακό πάντως δεν έκαναν.

Με δυό λόγια, δεν έχω κανένα παράπονο, ειδικά για 2Κ κόστος :-)
Μάλλον "κλείσαμε" από ενισχυτικά για αρκετό καιρό.

+1 πραγματικα ο ηχος δεν λασπωνει με τιποτα.

πρωτα θα παρεις τα γουφερ στο χερι και μετα θα λασπωσει:)):flipout: