VaSiLiS-T
Supreme Member
Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.
είναι ανώμαλος ο kokar , μην τον ακούτε !! :slapface: :bigcry:
Ξανάχουμε Θέμα ??? στο hi-end??????ή ανάθεμα?????
μάλλον τα λόγια είναι περιττά...
Δηλαδή οταν αγόρασα τον symphonic line στις 5000 ευρω ο Αλέκος με έπιασε Αλέκο????
οχι αλλά γιατί θα έπρεπε να είναι ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ
στο hi end ???
γιατί όχι, γιά μιά συσκευή που όντως είναι καλή παρουσιάστηκε στο 6moons και πήρε ιδιαίτερη διάκριση...
εκτός αν αυτά που παρουσιάζονται εκεί δεν εμπίπτουν.
τέλος πάντων.
γιά μένα είναι εξαιρετικό γιά τα λεφτά του.
H σύγκριση πάντως υπάρχει ! για μένα η 300Β ΠΑΊΖΕΙ !!! αλλά και το ρημάδι παίζει !! hiend είναι με την ένοια της τεχνολογίας ! και μόνο που ακούστηκε καλύτερα σε κάποιους ,, απο μια κλασική συνταγή 50 ετών σε υλοποίηση με πυκνωτές ασήμι-ελαίου mundorf (κοστίζουν σχεδόν οσο το thread !!) και μετασχηματιστές silikon steel ,και σασι που πιάνει τα 25 κιλά και εχει το όλον 300watt κατανάλωση ,, για να βγάλει 7-8 watt ... τότε κάτι συμβαίνει !!!
ο επόμενος χρήστης audio θα μας πει και αυτός ,,, ΑΝΑΜΕΊΝΑΤΕ
ΟΧΙαγοράζω τον λαμπάτο ....
είσαι μέσα????
ΟΧΙ
άλλoς είπε οτι είναι καλύτερος ο treds ,, όχι εγώ
αλλά έχει πλάκα να ακούμε τι λένε και οι άλλοι για αυτό και ξανασηκώθηκε το θέμα ( και η γυναίκα μου δεν ακούει πολλές διαφορές :argue:αλλά αυτή μάλλον δεν θέλει να μα ακούει που ακούω, οπότε δεν μετράει !! )
:beee::beee: τον έδωσα στον μικρό μεσα να ακουει τα μικιμαους με υψυλή ανάλυση ! ( αιντε ρε με το ισοπεδωτικό ψεύτικο λαμπρο μικρο κουτί !οκ Βασίλη, κράτα εσύ τον "πομπό" ....ουπς την 300Β εννοώ και "χάρισε" μου εμένα τον trends!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.