Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Από τότε που το πήρα είναι ο βασικός μου ενισχυτής.
Τον πήρα γιά τα ακουστικά, αλλά κατέληξε να εκτοπίσει τα δυό μονομπλοκ marantz ma 500 που χρησιμοποιούσα και δοκίμαζα.
Ακούω μέχρι τα 95-98 πανανετώτατα...

Ξανάχουμε Θέμα ??? στο hi-end??????ή ανάθεμα?????
μάλλον τα λόγια είναι περιττά...

Δηλαδή οταν αγόρασα τον symphonic line στις 5000 ευρω ο Αλέκος με έπιασε Αλέκο????

Last edited:

Ξανάχουμε Θέμα ??? στο hi-end??????ή ανάθεμα?????
μάλλον τα λόγια είναι περιττά...

Δηλαδή οταν αγόρασα τον symphonic line στις 5000 ευρω ο Αλέκος με έπιασε Αλέκο????

υπονόησε κάποιος κάτι τέτοιο ?

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Το θέμα έχει ανοίξει απο τον Ιανουάριο...

οχι αλλά γιατί θα έπρεπε να είναι ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ
στο hi end ???

γιατί όχι, γιά μιά συσκευή που όντως είναι καλή παρουσιάστηκε στο 6moons και πήρε ιδιαίτερη διάκριση...
εκτός αν αυτά που παρουσιάζονται εκεί δεν εμπίπτουν.

τέλος πάντων.

γιά μένα είναι εξαιρετικό γιά τα λεφτά του.

Δυστυχώς εγώ σήμερα το διάβασα.....
λόγω του therad φιλου....που ηταν πρώτο στα heats στη στήλη hi-end
άσχετα με το πότε άνοιξε...
μας αφορά??? θα προάγει και θα αναδείξει το hi-end στον χώρο???
αν Ναι !!!
Γράψε λάθος!!!!!
Sorry

γιατί όχι, γιά μιά συσκευή που όντως είναι καλή παρουσιάστηκε στο 6moons και πήρε ιδιαίτερη διάκριση...
εκτός αν αυτά που παρουσιάζονται εκεί δεν εμπίπτουν.

τέλος πάντων.

γιά μένα είναι εξαιρετικό γιά τα λεφτά του.

Δεν έχω αντίρρηση στο best bay και σε όσα αναφέρεις
αλλά ΔΕΝ EINAI hi-end απλά είναι ένα μηχανάκι hi-fi όπως και η ίδια εταιρεία διαφημίζεται ...καλό για τα λεφτά του...και αυτό μόνο..

H σύγκριση πάντως υπάρχει ! για μένα η 300Β ΠΑΊΖΕΙ !!! αλλά και το ρημάδι παίζει !! hiend είναι με την ένοια της τεχνολογίας ! και μόνο που ακούστηκε καλύτερα σε κάποιους ,, απο μια κλασική συνταγή 50 ετών σε υλοποίηση με πυκνωτές ασήμι-ελαίου mundorf (κοστίζουν σχεδόν οσο το TRENDS!!) και μετασχηματιστές silikon steel ,και σασι που πιάνει τα 25 κιλά και εχει το όλον 300watt κατανάλωση ,, για να βγάλει 7-8 watt ... τότε κάτι συμβαίνει !!!
ο επόμενος χρήστης audio θα μας πει και αυτός ,,, ΑΝΑΜΕΊΝΑΤΕ

Last edited:

H σύγκριση πάντως υπάρχει ! για μένα η 300Β ΠΑΊΖΕΙ !!! αλλά και το ρημάδι παίζει !! hiend είναι με την ένοια της τεχνολογίας ! και μόνο που ακούστηκε καλύτερα σε κάποιους ,, απο μια κλασική συνταγή 50 ετών σε υλοποίηση με πυκνωτές ασήμι-ελαίου mundorf (κοστίζουν σχεδόν οσο το thread !!) και μετασχηματιστές silikon steel ,και σασι που πιάνει τα 25 κιλά και εχει το όλον 300watt κατανάλωση ,, για να βγάλει 7-8 watt ... τότε κάτι συμβαίνει !!!
ο επόμενος χρήστης audio θα μας πει και αυτός ,,, ΑΝΑΜΕΊΝΑΤΕ

αγοράζω τον λαμπάτο ....
είσαι μέσα????

αγοράζω τον λαμπάτο ....
είσαι μέσα????
ΟΧΙ :flipout::flipout:
άλλoς είπε οτι είναι καλύτερος ο treds ,, όχι εγώ
αλλά έχει πλάκα να ακούμε τι λένε και οι άλλοι για αυτό και ξανασηκώθηκε το θέμα ( και η γυναίκα μου δεν ακούει πολλές διαφορές :argue:αλλά αυτή μάλλον δεν θέλει να μα ακούει που ακούω, οπότε δεν μετράει !! )

4 νοματαίοι ήμασταν ρε Βασίλη και ο μόνος που του άρεσε ο ήχος με την 300Β
ήσουν εσύ.....μπορεί να φταίει η σχεδίαση αλλά ο trends ήταν μακράν καλύτερος.

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20577&page=22

Εχοντας ανοίξει το θέμα κι αισθανόμενος,ότι πάλι τείνει να ξεφύγει απο τις πραγματικές του διαστάσεις,παραθέτω τι είχα γράψει-και δεν ήταν η 1η φορά...
Βασικά δημιουργούνται παρανοήσεις γιατί διαβάζεται αποσπασματικά το θέμα.
Κατά τ' άλλα,ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει την άποψή του πολιτισμένα και χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις μέσα στην κατηγορία.

ΟΧΙ :flipout::flipout:
άλλoς είπε οτι είναι καλύτερος ο treds ,, όχι εγώ
αλλά έχει πλάκα να ακούμε τι λένε και οι άλλοι για αυτό και ξανασηκώθηκε το θέμα ( και η γυναίκα μου δεν ακούει πολλές διαφορές :argue:αλλά αυτή μάλλον δεν θέλει να μα ακούει που ακούω, οπότε δεν μετράει !! )

οκ Βασίλη, κράτα εσύ τον "πομπό" ....ουπς την 300Β εννοώ και "χάρισε" μου εμένα τον trends!!!-bye-

Λίγο υπομονή μέχρι αύριο που θα δημοσιευτεί ένα review

στο AVmentor ................

οκ Βασίλη, κράτα εσύ τον "πομπό" ....ουπς την 300Β εννοώ και "χάρισε" μου εμένα τον trends!!!-bye-
:beee::beee: τον έδωσα στον μικρό μεσα να ακουει τα μικιμαους με υψυλή ανάλυση ! ( αιντε ρε με το ισοπεδωτικό ψεύτικο λαμπρο μικρο κουτί !-bye-)

λοιπόν για να τελειώνουμε με τον διάολο ! μετά απο 2 μήνες συμβίωσης με ενα καλούτσικο φτηνό συγκριτικά set και το treads το μικρό διαβολάκι ενω σε εντυπωσιάζει με την μία , μετα απο διάφορες ακροάσεις σε δύσκολα προγράμματα αδυνατεί απλά να ακολουθήσει τον set
εαν ήμουν δάσκαλος και στο set έβαζα 9 στο treds θα κάρφωνα μετά συμπάθειας
ένα 5 :FSGSFGS4:
ΤΕΛΟΣ για μένα !! απαντήθηκε το σενάριο -bye-

Επειδη και γω εχω τον πρωτο Τ-αμπ, και 300Β, θα ελεγα οτι η διαφορα θα ηταν, 9 για ΣΕΤ και 7 για τον Τ-αμπ, για να μην πω 8, 9, ή και παραπανω, και αυτο γιατι ψυχολογικα δεν θελω να δεχθω οτι παιζει τοσο καλα.
(παω και γω συμφωνα με την βαθμολογια του Βασιλη, για συγκριση)

Ενας λογος που δεν εχω τον εχω παρει ακομα ειναι γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα παροπλισω τους αλλους.

Οσο για το avmentor, αν κριθει με τα ηχεια που εχει, τοτε κανενας τετοιας ισχυος ενισχυτης, δεν εχει τυχη.