Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Αγαπητε THEMILOC δεν φοβαστε που τοσο απροκαλυπτα διαφημιζεστε εδω?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω την εμμονη ολων σας με έναν ενισχυτη στην Ταξη Τ.

αγαπητέ φίλε
εδώ (και στο συγκεκριμένο θέμα) δεν διαφήμίζεται κανείς.

Εμμονή επίσης δεν υπάρχει.
Ορισμένοι εξ ημών έχουν κάνει την επιλογή αυτή, γιά την περίοδο αυτή, γιά ενισχυτή
Καταθέτουμε γνώμες, ερωτώμαστε, απαντάμε.

Όλα τα άλλα είναι εικασίες του καθενός.

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Aπό Σώφρον: "Η ταξη Τ χρησιμοποιειτε ή σε υλοποιησεις στις οποιες θελουμε να πετύχουμε παρα πολλά βατ με χαμηλό κοστος και βεβαια αδιαφορης ηχητικης αποδοσης ή όταν υπαρχει προβλημα χωρου σε μια πιο ολοκληρωμενη κατασκευή."

- Αυτές οι γενικότητες καλό θα είναι να αναθεωρούνται τακτικά και όταν υπάρχει λόγος...όπως τώρα!

Δήλαδή όσοι κάνουν reviews τον Trends και τον ακούν με Klipsch των 500 ευρώ αλλά και με Klipsch La Scala ή με κόρνες και διαπιστώνουν ότι παίζει 'ρέστα' και στα δύο setup τί στο καλό κάνουν τόσα χρόνια ... ξαφνηκά διαφημίζουν ένα μηχάνημα που δίνει αστείο κέρδος ? Γιατί δεν το θάβουν να τελειώνουμε , αφού όπως λέει κάποιος άλλος 'τα περιοδικά & reviews μήπως είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα....? (ερώτηση είναι αυτή δηλαδή και περιμένει κάποιος και απάντηση)' ?

http://www.6moons.com/audioreviews/trends/ta10.html
http://www.6moons.com/audioreviews/trends/ta10_3.html

Δείτε με τί παίζει το 'ποντίκι' ο γάτος που κάνει review ....και τί λεεί!

Attachments

• hero_lascala.jpg
    hero_lascala.jpg
    100.9 KB · Views: 58
Last edited:
Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Αγαπητε THEMILOC δεν φοβαστε που τοσο απροκαλυπτα διαφημιζεστε εδω?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω την εμμονη ολων σας με έναν ενισχυτη στην Ταξη Τ.

Αγαπητέ Σώφρον
Ας σκέφτεσαι λίγο περισσότερο όταν γράφεις. Αν το έκανες θα είχες
ίσως καταλάβει ότι ο TRENDS είναι κάτι που δεν συμφέρει εμπορικά κανέναν
παρά μόνον αυτόν που τον παράγει. Με ένα μικτό κέρδος της τάξεως των 15-20 ευρω, είναι μάλλον εύκολο να καταλάβεις πόσο συμφέρουσα περίπτωση είναι. Αν δε αναλογιστείς την "απομυθοποίηση" που παράγεται από μία τέτοια συσκευή, τότε η ζημιά είναι μάλλον σίγουρη. Επειδή όμως ξεκινήσα από παλιά και συνεχίζω με αγάπη για την υψηλή πιστότητα και την κάθε καινούργια κατάκτηση, δεν διστάζω να "απομυθοποιώ" όταν συμβαίνει το σπουδαίο και πρέπει.
Θ.Ζ.

Για τους υπόλοιπους τώρα ενδιαφερόμενους, μη "σώφρωνες" φίλους, περί την τάξη Τ, υλοποίησαμε ήδη με φίλους πολύ προσεγμένη ιδιοκατασκευή με το μεγαλύτερο Tripath τσιπάκι (60W στα 4Ω) για περαιτέρω διερεύνηση των δυνατοτήτων του.
Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Επιφυλάσομαι να ενημερώσω μετά από
πιο λεπτομερείς ακροάσεις. Ας ψαχνόμαστε!

"Old age begins when man dislikes improvements"
Θ.Ζ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Αγαπητέ Σώφρον
Ας σκέφτεσαι λίγο περισσότερο όταν γράφεις. Αν το έκανες θα είχες
ίσως καταλάβει ότι ο TRENDS είναι κάτι που δεν συμφέρει εμπορικά κανέναν
παρά μόνον αυτόν που τον παράγει. Με ένα μικτό κέρδος της τάξεως των 15-20 ευρω, είναι μάλλον εύκολο να καταλάβεις πόσο συμφέρουσα περίπτωση είναι. Αν δε αναλογιστείς την "απομυθοποίηση" που παράγεται από μία τέτοια συσκευή, τότε η ζημιά είναι μάλλον σίγουρη. Επειδή όμως ξεκινήσα από παλιά και συνεχίζω με αγάπη για την υψηλή πιστότητα και την κάθε καινούργια κατάκτηση, δεν διστάζω να "απομυθοποιώ" όταν συμβαίνει το σπουδαίο και πρέπει.
Θ.Ζ.

Αγαπητε μου μιληστε μας και για το ποσοστο κερδους για τα υπολοιπα καλουδια τα οποια θα πρεπει να πλαισιωσουν αυτό το μηχανημα για να αποδωσει .
Και προσοχη οπως λες και εσυ «Ας σκεφτεσαι λιγο περισσοτερο οταν γραφεις».

Ε, βέβαια!

Κύριε Ζαφειρόπουλε, προωθείτε τον Trends επειδή θέλετε να πουλήσετε ATC! Ντροπή! :flipout: :flipout:

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Πολλή φασαρία γιά το τίποτα! Το θέμα είναι ''παίζει'' τελικά το συγκεκριμένο
μηχάνημα ή όχι? Ο καλύτερος κριτής είναι τα ίδια τα αυτιά μας, αν είναι να
βασιζόμαστε εξ´ολοκλήρου στις κριτικές των Reviewers, υπάρχει μεγάλη
πιθανότητα να καταλήξουμε με ένα μηχάνημα ουσιαστικά καινούργιο το
οποίο θα αναγκαστούμε να το βάλουμε αγγελία προς πώληση!

Ε, βέβαια!

Κύριε Ζαφειρόπουλε, προωθείτε τον Trends επειδή θέλετε να πουλήσετε ATC! Ντροπή! :flipout: :flipout:

Ευχάριστο χιούμορ. Τα ATC καλέ μου είναι 85db/8Ω και αρχίζουν να μιλάνε
με 80W και πάνω, σε τι τους αφορούν τα 8W του TRENDS?
Ελπίζω να ήταν χιούμορ.
Θ.Ζ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Αγαπητε μου μιληστε μας και για το ποσοστο κερδους για τα υπολοιπα καλουδια τα οποια θα πρεπει να πλαισιωσουν αυτό το μηχανημα για να αποδωσει .
Και προσοχη οπως λες και εσυ «Ας σκεφτεσαι λιγο περισσοτερο οταν γραφεις».

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τόση κακή προαίρεση. Τα υπόλοιπα "καλούδια"
αφορούν όλους τους ενισχυτές και όλα τα συστήματα.
Λες να έχω κράχτη τον TRENDS για να πουλάω PEAK CONSULT? ;Έλεος!
Αν ενοχλώ μολύνοντας το χώρο με την εμπορική μου ιδιότητα απσύρομαι ευκόλως. Μου χρειάζεται ο χρόνος. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως επωφεληθείτε από μια εμπειρία 25 χρόνων.
Γειά σας.
Θ.Ζ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Αν ενοχλώ μολύνοντας το χώρο με την εμπορική μου ιδιότητα απσύρομαι ευκόλως. Μου χρειάζεται ο χρόνος. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως επωφεληθείτε από μια εμπειρία 25 χρόνων.
Γειά σας.
Θ.Ζ.

ε οχι δα,νομιζω οτι θα ειναι μεγαλο λαθος αν αποχωρησεις απ το φορουμ για τετοιον λογο,επειδη καποιος εχει καταληξει εσφαλμενα σε τετοιου ειδους συμπερασματα για σενα

αλλωστε και ο Guybrush πιο πανω χιουμορ εκανε για να τονισει την υπερβολη του φιλου Σωφρον

Ευχάριστο χιούμορ. Τα ATC καλέ μου είναι 85db/8Ω και αρχίζουν να μιλάνε
με 80W και πάνω, σε τι τους αφορούν τα 8W του TRENDS?
Ελπίζω να ήταν χιούμορ.
Θ.Ζ.

Φυσικά και πρόκειται για χιούμορ.

Και τον Trends έχω ακούσει (με Klipsch) και τα ATC.

Ο Trends μου άρεσε σαν μηχάνημα. Για τα λεφτά του, σκοτώνει.
Τα δε ATC, είναι έρωτας.
Όσοι με ξέρουν, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Κι εννοείται πως σας θέλουμε στο φόρουμ, αν είναι δυνατόν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Γειά σας.
Θ.Ζ.

Βεβαίως δέχεσαι επίθεση και μάλιστα σε πολύ ευαίσθητο σημείο αλλά προσωπικά σε παρακαλώ να μην επηρεάζεσαι από προκατηλειμένες κριτικές. Και μη μας τσουβαλιάζεις όλους μ' αυτό το "γειά σας", κάποιοι έχουμε άλλη άποψη γιά σένα. Θα 'ρθώ να τα πούμε από κοντά και να ακούσουμε τα ψαξίματά σου.

Γ.Χ.

Υ.Γ. Έχεις pm

Σήμερα το άκουσα επιτέλους!
Βέβαια άστρωτο και χωρίς να έχει ζεσταθεί καθόλου... Συγκεκριμένα το βγάλαμε από το κουτί και το συνδέσαμε αμέσως.
Πράγματι είναι ένα ανέκδοτο.

Σίγουρα δεν έπαιξε σαν τον Copland (άλλωστε αν έπαιζε δεν θα έγραφα το μήνυμα αλλά θα είχα φύγει από το μπαλκόνι).

Σίγουρα θέλει στρώσιμο. Μου θύμισε μία παλιά διαφήμιση της Bic (Ξυρίζει ξυρίζει ξυρίζει trends trends trends)

Σίγουρα απεχθάνεται τα nordost!

Σίγουρα θέλω να το ξανακούσω στρωμένο και με άλλα καλώδια!

Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του και σίγουρα παίζει σαν ενισχυτής πολλαπλάσιας τιμής!

Τελικά όποιος πουλάει Trends τρώει λάσπη διότι τον έχει ... για δόλωμα ?

Που πρέπει να πωλείται δηλαδή ο ενισχυτής? Σε μοναστήρια μαζί με κομποσκοίνια? Φαντάσου να πάω να πάρω εναν Τrends και να δώ ότι τον παίζουν με CD 30.000 Ευρω.... ! Τζίζζζζ... Πρέπει να πωλείται σε μή εμπορικά μαγαζιά ?

Χε χε, καλό το ξυρίζει ξυρίζει ξυρίζει, αλλά υπάρχουν κάτι ξυριστηκές μηχανές εκεί έξω ..... που λένε οτι παίζουν και μουσική και κάνουν ένα κάρο ξουράφια !
Χεχεχε. Ναι, τα Nordost ποιά μηχανήματα τα συμπαθούν τελικά ? Εγώ πάντως στον Τρεντς ΜΟΝΟ Cardas. Μαλακώνουν και γλυκαίνουν το λαιμό. Θέλει τις γλύκες του...

Last edited:

Τελικά όποιος πουλάει Trends τρώει λάσπη διότι τον έχει ... για δόλωμα ?

Μα φυσικά! Για να παίξει καλά το Trends χρειάζεται τουλάχιστον ένα Virtual Dynamics Master series. Γλυτώνεις και τα λεφτά του rack μιας και θα είναι στον αέρα... :flipout:

Χε χε, καλό το ξυρίζει ξυρίζει ξυρίζει, αλλά υπάρχουν κάτι ξυριστηκές μηχανές εκεί έξω ..... που λένε οτι παίζουν και μουσική και κάνουν ένα κάρο ξουράφια !

Πιστεύω ότι μόλις στρώσει θα σταματήσει το ξύρισμα... Τουλάχιστον έτσι λένε όσοι το έχουν αγοράσει. Από εκεί και πέρα χτυπάει χαλαρά ενισχυτάκια των 300 - 400 ευρώ, για να μην πω παραπάνω αν ξεπεράσεις το πρόβλημα της ισχύος.

Χεχεχε. Ναι, τα Nordost ποιά μηχανήματα τα συμπαθούν τελικά ? Εγώ πάντως στον Τρεντς ΜΟΝΟ Cardas. Μαλακώνουν και γλυκαίνουν το λαιμό. Θέλει τις γλύκες του...

Nordost σε λαμ πα, χρωματισμένο σύστημα, ή για μάζεμα του χαμηλού...
Κάνουν τζιζζζ αν έχεις Super tweeter ή ευφωνικά πρίμα.

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Σήμερα το άκουσα επιτέλους!
Βέβαια άστρωτο και χωρίς να έχει ζεσταθεί καθόλου... Συγκεκριμένα το βγάλαμε από το κουτί και το συνδέσαμε αμέσως.
Πράγματι είναι ένα ανέκδοτο.

Σίγουρα δεν έπαιξε σαν τον Copland (άλλωστε αν έπαιζε δεν θα έγραφα το μήνυμα αλλά θα είχα φύγει από το μπαλκόνι).

Σίγουρα θέλει στρώσιμο. Μου θύμισε μία παλιά διαφήμιση της Bic (Ξυρίζει ξυρίζει ξυρίζει trends trends trends)

Σίγουρα απεχθάνεται τα nordost!

Σίγουρα θέλω να το ξανακούσω στρωμένο και με άλλα καλώδια!

Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του και σίγουρα παίζει σαν ενισχυτής πολλαπλάσιας τιμής!

Γιά ποιά nordost μιλάς? Σε μένα με το Blue Heaven δεν είχε πρόβλημα απλά δεν ήταν και ότι καλύτερο. Χρειάστηκε το Cardas γιά να βγεί στον αέρα ο πλούτος των αρμονικών του.

Και γιά όσους γκρινιάζουν γιά την ανάγκη υποστήριξης του με ακριβά συνοδά, τι να κάνουμε ρε παιδιά δεν υπάρχει απόδοση/κόστος ανάλογη του Trends στα υπόλοιπα κομμάτια. Δεν φταίει ο ενισχυτής που χρειάστηκε καλώδιο σχεδόν δυό φορές την αξία του γιά να τραγουδήσει, αντίθετα κομπλιμέντο είναι. Ασε που αν ψαχτεί κανείς κι εκεί όλο και κάτι θα ανακαλύψει. Πήρα ένα κινέζικο no name καλώδιο γιά ειδική αποστολή (σημείωση: από φάτσα σκίζει) αξίας 18 , από hifi μαγαζί (όχι DIY) και σας πληροφορώ ότι γιά τα λεφτά του δεν το πίστευα, άσε που ειδικά οι δυναμικές του είναι γιά πολλά λεφτά, καλύτερες από τα Nordost Blue Heaven, Kimber Hero, Cardas Quadlink 5-C που έχω. Βέβαια μην ψάχνετε γιά refinement, σούπερ ανάλυση, αρμονικές κλπ. αλλά δεν έχει σοβαρή αδυναμία και γιά 18 είναι να τρελαίνεσαι. Θέλει και λίγη τύχη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Γιά ποιά nordost μιλάς? Σε μένα με το Blue Heaven δεν είχε πρόβλημα απλά δεν ήταν και ότι καλύτερο.

IC και ηχείων έβαλα τα heimdall. :)

Βέβαια μην ψάχνετε γιά refinement, σούπερ ανάλυση, αρμονικές κλπ. αλλά δεν έχει σοβαρή αδυναμία και γιά 18 είναι να τρελαίνεσαι. Θέλει και λίγη τύχη.

Μανάρι μου να σε φτιάξω ic με 5 ευρούδια να τρίβεις τα αυτιά σου; :flipout:

Γιά το "ξύρισμα" του Trends δυστυχώς υπάρχει και μιά άλλη σταθερή παράμετρος, η περιοχή σας και η ώρα που ακούτε (σε σχέση με το ρεύμα της ΔΕΗ). Deminio έχεις γράψει ότι παρά το conditioner που έχεις, το βράδυ ακούς καλύτερα. Πράγματι κι o Trends αν και αρκετά στρωμένος πλέον, μέσα στη μέρα μπορεί να κουράσει, μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα έρχονται όλα στη θέση τους. Ειλικρινά δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Άσε που έγινα και ρόμπα, ήρθε ένας φίλος να ακούσει απόγευμα, τα μεσοϋψηλά ψιλοφωνάζανε, όχι ότι απογοητεύτηκε, το αντίθετο, αλλά δεν πήρε τη μαγεία στις χρειές. Σκέφτομαι ότι ίσως τα Kimber 8TC να μην είναι και η καλύτερή του, θα το ψάξω κι άλλο. Όποιος έχει καλό ταίριασμα με καλώδια ηχείων ας μιλήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

IC και ηχείων έβαλα τα heimdall. :)

Και δεν το 'φαγε το χαβιάρι, ο χχχαμένος?

Μανάρι μου να σε φτιάξω ic με 5 ευρούδια να τρίβεις τα αυτιά σου; :flipout:

Αυτό μάλλον είναι αλλοιώτικο, χοντρό και άκαμπτο, πλεχτό κάλυμα, βύσματα με σφιγκτήρες WBT style.... :award:Αλλά αν έχεις καλές ιδέες γιά φτηνά ic άνοιξε ένα post. Όλο και κάποιο β' σύστημα θα έχουμε, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο.

D:\Chinese ic 2.jpg